Přejít na výpis diskuzí
Vytvoření Notre Dame pro Assassin's Creed Unity zabralo celý rok
23.7.2014 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
hm 10 mesicu parili CSko a pak to i s nocovkama udelali za 2
-
A přestane nás bavit za pět minut *4* .
-
-
Mluv za sebe :)
-
-
Bez urážky, ale kolik času trávíš na jednotlivých budovách v AC sérii ty? Pokud to po mě nevyžaduje mise, tak na ní vylezu, případně si odkryji mapu, chvíli se kochám krajinou a pak zase slezu dolů a už na ní znovu nevylezu (opět opakuji, pokud to po mě nevyžaduje mise). Takže klobouk dolů, ale považuji to za docela nevděčnou práci.
-
-
Omlouvám se, myslel jsem že to je další generický nadávání na AC. Dám si tři otčenáše
-
väčšina budov je generických a poskladaných z "prefabrikátov", takže ak jednej ústrednej budove venuje nejaký menší tým grafikov rok tak v tom nie je najmenší problém. Hlavne nie je pri tom počte ludí ktorí na hre makajú.
-
Ježíšku, to jsou zase argumenty. *1* Film se také točí třeba rok a ty ho shlédneš za hodinu a půl. Na některých scénách se maká i měsíc a ve filmu trvá třeba jen 10 vteřin. A pokud výsledek stojí za to, tak to není nevděčná práce. Nevděčný je tvůj komentář.
-
-
Jenze ucelem filmu je odvypravet nejakej pribeh, a k tomu velmi casto potrebujes pokud mozno co nejvernejsi prostredi. Ucelem hry je se bavit, a k tomu rozhodne nepotrebujes jeden barak. Byt vyrabenej rok. Uz ted je zcela jasny, ze v tom baraku budes mit misi a nekoho v ni vrazdit (papeze trebas). A je to presne na tema ze dodame sice nehratelnou srajdu, ale zabalime to do (falesne) pozlacenyho papiru. Oni si to mamlasove koupej.
-
Souhlasím, ale tu práci nedělá o nic méně nevděčnou (a pokud to nechápeš, stojím na straně tvůrců). Jen to srovnání s filmem není na místě. Film je statická zábava, hra dynamická (o to víc v případě open world hry).
-
Lépe bych to nenapsal. Když to tvůrci odfláknou, lidi brečí, že tam nejsou detaily. Když to udělají do detailu, lidi brečí, že to je zbytečné. Když to udělají tak na půl, tak se to rozdělí na dva tábory. Je to pořád dokola. A řekl bych, že náš národ je na kritiku, pesimismus a nadávání nejlepší.
-
-
Ty když se někam přemisťuješ, tak nelezeš po budovách?
-
-
načo ? jeho božskosť nimi prechádza.
-
-
-
mluvi i za mne :))
-
-
-
Jsem rád, že se zase konečně vracíme do vnitrozemí a hlavně do Evropy! Hraní na piráty se mi vážně vůbec nelíbilo a ve hře typu Assasin's Creed to nemělo co dělat ...
Grafika zase vypadá o fous lépe, i pohyby hlavního hrdiny mi přijdou malinko realističtější. Ale trailerům jsem se už naučil nevěřit, takže si počkám, až to vyjde :). Velká francouzská revoluce má obrovský potenciál! Řekl bych, že když se jim to povede tak by to mohlo s přehledem převálcovat i AC2 :)
I přes všechno, co se mi na AC kdy nelíbilo to ještě stále považuji za kvalitní (nebo spíše stále dobrou) herní sérii a nemůžu se dočkat :) -
-
ja nehral jediny dil AC a nelituji, btw kdybych chtel videt notredam sednu do letadla a jedu, nepotrebuju na to hru *7*
-
-
Když jsi to ani nehrál, můžeš o tom říct leda tak kulové. A to druhé cos napsal, bez komentáře.
-
-
No tak to je max no, toho chce brát s větším nadhledem. *4*
-
-
Jedeš ano , letadlem?
-
-
-
chápu že je třeba hru vychválit, ale čeho je moc toho je příliš, komentář k 5 minutovému traileru není nic jiného než neustálé blábolení o tom jak je hra dokonalá, revoluční, úžasná, převratná a newgen (protože nextgen je tak včerejší).. ale Ubisoftu už nevěřim ani nos mezi očima potom co pŕedvedli s Watchdogs
-
-
Já jím věřím, WD byla vyjímka a navíc AC nikdy nebude takové jaksiho vysnijí... ale bude dobré. *4*
-
-
*7* tak že se to minimálně dvě mise bude motat kolem
-
-
pesimisticky hovado, co je tohle za reakci
-
-
napsal sprosťák *7*
-
-
Nevidím na vulgaritě nic zlé. Mimoto, byla by škoda nevyužít toho modelu, když se dělal tak dlouho.
-
-
-
-
Ted to muze vypadat sebelip. Pri vydani to graficky oskubou a reknou ze predchozi zabery byly z Alfa verze. Tak jak to posledni dobou delaji podvodnici z Ubisoft. *12*
-
fantastická práca, výtvarne i technologicky ... až je toho škoda na tak casualne ladenú hru.
-
-
Takovou praci lze odvest vyhradne pro hru zamerenou na masy, jinak by se to jednoduse nezaplatilo.
-
-
áno, to je žial súčasná tvrdá realita.
-
-
-
Hrozně mě štve, že AC hry mají tak jednoduché ovládání, co se toho Parkouru týče. Kdyby to bylo jako v Prince of Persia, kde doopravdy musíte skákat sami, na různé věci jsou různé tlačítka apod., bylo by to mnohem lepší.
Právě proto mě bavil jen AC:Black Flag, nebylo to o lození, ale o pirátění. -
-
=> ses jeden z tech co patri do ustavu? Protoze vazne nechapu, co muze nekoho bavit na ... prijedu k lodi, 2-3x do ni strelim, zmacnu tlackatko ... objevi se mi 2-3 cile co mam zabit +counter peonu ... a pak se mi prehraje jedna ze 3 animaci. Pokazdy se stejnejma ksichatama. A tohle vsechno musim absolovat aspon 100x, abych si "vydelal" na dela/plachty/ ... protoze moje retardovana posadka samozrejme nemuze capnout dela z prave obsazeny lodi a pretahnout je na moji lod.
Kdyz sem tohle abslovoval po desaty, tak sem uz lode vubec neobsazoval, a rovnou je potapel, daleko rychlejsi a efektivnejsi ... co taky s lodi, kterou stejne nemuzu ani prodat ani poslat s nakladem nekam ... nadto mam neodbytnej pocit hranicici s jistotou, ze sem v ramci poctu ingame potopenych lodi vyhladil celej karibik tak v obdobi alespon 100let, protoze kdyz si vemu, ze takova lod se stavela naprosto minimalne rok, ale i mnohem dyl ... -
Tak když se podíváš, ten nový parkour vypadá spíše jako PoP, než AC. Takže to možná bude těžší.
-
-
A bude taky muset náš vrahounek zacálovat těch 10 éček při výstupu nahoru? Když věrná kopie, tak se vším všudy *4*
-
Bylo by fajn kdyby si autoři před zveřejněním článku svůj výplod alespoň přečetli. Ty chyby a věty nedávající smysl jsou někdy na facku.