Přejít na výpis diskuzí
Vytvoření Notre Dame pro Assassin's Creed Unity zabralo celý rok
23.7.2014 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
Já ti nevím, zahrej si AC1 a potom AC4:BF a porovnej obsah.
-
Super. A proto jsou hry čím dál dražší na vývoj a mají méně skutečného obsahu...
-
Minimálne pri a v katedrálach strávim niekolkonásobne viac času ako 10 min. Podobne ako v AC2 a Brotherhoode, kde boli naviac dosť chabo vymodelované (oproti Unity). Takže oplatí.
-
*1* *7*
-
No tak to je max no, toho chce brát s větším nadhledem. *4*
-
Když jsi to ani nehrál, můžeš o tom říct leda tak kulové. A to druhé cos napsal, bez komentáře.
-
Chytrej jak rádio, nechceš jít dělat do Ubisoftu nějakého toho vykonějšího grafika? Byl bys určitě rychlejší lepší a nad by byl od tebe nachvíly klid. ( nemám nic proti tobě ale tohle je chvástání... pchf já bych to zvládl líp a to neberu).
-
Omlouvám se, myslel jsem že to je další generický nadávání na AC. Dám si tři otčenáše
-
Vysledek kterej ve hre uvidis 10 minut? A predtim enz ho uvidis, budes muset absolovat 10 hodin nudy? Jo to se vyplati ...
-
Ta socha zabere zrucnymu grafikovi tak 10 minut. Jestli si myslis (naprosto naivne) ze to nekdo dela rucne, tak chapu, ze tohle sezeres, ale realita je takova, se se to nafoti, vygeneruje to automat a grafik to maximalne zlehka "osolicha". Kdyz si pustis na yt nejaky videa co lidi delaj doslova na kolene, tak tam v nekterych pripade i uvidis, jak dlouho jim to trvalo, a u opravdu hodne slozitych modelu, vcetne funkcionality hromady pohyblivych casti, je to tak max par dnu.
Mimochodem ... https://www.youtube.com/channel/UCcBnT6LsxANZjUWqpjR8Jpw
Tohle je samo zrychleny, ale na druhou stranu je to v ruce a na papir ... grafik do pocitace to zvladne minimalne stejne rychle a vypadne mu 3D model. O nasviceni a dalsi se postara vypocet, takze to vubec resit nemusi. -
Já jím věřím, WD byla vyjímka a navíc AC nikdy nebude takové jaksiho vysnijí... ale bude dobré. *4*
-
Jedeš ano , letadlem?
-
chápu že je třeba hru vychválit, ale čeho je moc toho je příliš, komentář k 5 minutovému traileru není nic jiného než neustálé blábolení o tom jak je hra dokonalá, revoluční, úžasná, převratná a newgen (protože nextgen je tak včerejší).. ale Ubisoftu už nevěřim ani nos mezi očima potom co pŕedvedli s Watchdogs
-
ja nehral jediny dil AC a nelituji, btw kdybych chtel videt notredam sednu do letadla a jedu, nepotrebuju na to hru *7*
-
jo oni si mysleli že se budou mít lepe ale pak zjistili že stejne musí chodit do práce a drit jak predtím, a deklarace práv to tady bylo už pred 3tis lety a jmenovalo se to Boží desatero lol.
akorat jen zbytečne zemrelo spousta nevinnych lidí pod gilotinou -
Jsem rád, že se zase konečně vracíme do vnitrozemí a hlavně do Evropy! Hraní na piráty se mi vážně vůbec nelíbilo a ve hře typu Assasin's Creed to nemělo co dělat ...
Grafika zase vypadá o fous lépe, i pohyby hlavního hrdiny mi přijdou malinko realističtější. Ale trailerům jsem se už naučil nevěřit, takže si počkám, až to vyjde :). Velká francouzská revoluce má obrovský potenciál! Řekl bych, že když se jim to povede tak by to mohlo s přehledem převálcovat i AC2 :)
I přes všechno, co se mi na AC kdy nelíbilo to ještě stále považuji za kvalitní (nebo spíše stále dobrou) herní sérii a nemůžu se dočkat :) -
Jsi troll nebo trošku padlý na hlavu? Nejdřív asi muselo skončit to, co bylo předtím. Nebo jak myslíš, že skončilo třeba takové otroctví? Že otrokáři přišli a řekli: Pánové, to už ale opravdu dál nejde, abyste nám otročili. My vám ubližujem, ale fakt jenom z legrace. Teď vás pustíme a potom se spolu pomodlíme k Ježíškovi a bude dobro na zemi... ? *2*
-
To je síce pekné, ale mňa zaujíma výsledok. A ten je super. Nech už to zlátal za deň alebo za rok ktokoľvek. A hra za rok v pár luďoch typu AC. Bring it on.
-
A bude taky muset náš vrahounek zacálovat těch 10 éček při výstupu nahoru? Když věrná kopie, tak se vším všudy *4*
-
Už jenom to vypovidá o tom že to bude něco neskutečného. *8*