Přejít na výpis diskuzí
Vytvoření Notre Dame pro Assassin's Creed Unity zabralo celý rok
23.7.2014 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
Ježíšku, to jsou zase argumenty. *1* Film se také točí třeba rok a ty ho shlédneš za hodinu a půl. Na některých scénách se maká i měsíc a ve filmu trvá třeba jen 10 vteřin. A pokud výsledek stojí za to, tak to není nevděčná práce. Nevděčný je tvůj komentář.
-
načo ? jeho božskosť nimi prechádza.
-
Ale to msa ve videu je brutální , hra vypadá dobře ,doufám že i dobrá bude ale asi jo
-
fantastická práca, výtvarne i technologicky ... až je toho škoda na tak casualne ladenú hru.
-
Ty když se někam přemisťuješ, tak nelezeš po budovách?
-
hm 10 mesicu parili CSko a pak to i s nocovkama udelali za 2
-
Bez urážky, ale kolik času trávíš na jednotlivých budovách v AC sérii ty? Pokud to po mě nevyžaduje mise, tak na ní vylezu, případně si odkryji mapu, chvíli se kochám krajinou a pak zase slezu dolů a už na ní znovu nevylezu (opět opakuji, pokud to po mě nevyžaduje mise). Takže klobouk dolů, ale považuji to za docela nevděčnou práci.
-
Hrozně mě štve, že AC hry mají tak jednoduché ovládání, co se toho Parkouru týče. Kdyby to bylo jako v Prince of Persia, kde doopravdy musíte skákat sami, na různé věci jsou různé tlačítka apod., bylo by to mnohem lepší.
Právě proto mě bavil jen AC:Black Flag, nebylo to o lození, ale o pirátění. -
Podle wiki AC s odkazem na jakejsi twitter by mělo na soundtracku dělat trio Chris Tilton, Sarah Schachner a Ryan Amon. Ale možná není nic definitivního.
-
Sakra jak se já těším
-
Brian Tyler umí a ty jeho hlavní motivy jsou parádní. Takže bych se nezlobil, kdyby byl podepsán i pod touto hrou.
-
Bylo by fajn kdyby si autoři před zveřejněním článku svůj výplod alespoň přečetli. Ty chyby a věty nedávající smysl jsou někdy na facku.
-
mluvi i za mne :))
-
Mluv za sebe :)
-
A přestane nás bavit za pět minut *4* .