Přejít na výpis diskuzí
Vytvoření Notre Dame pro Assassin's Creed Unity zabralo celý rok
23.7.2014 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
v tomto by som bol opatrnejší, vzhľadom na detaily a zložitosť stavby vrátane komplexného interiéru je rok adekvátny. Ak len jedna socha z 30 ktoré sú v priečelí stavby zaberie jeden pracovný den, takže to máš hneď mesiac a pol preč iba na sochy v priečelý nad vchodom. Portály sú ešte zložitejšie a vôbec je tam strašne veľa vecí na ktorých je možné strvrdnúť mesiace. Neviem koĺko ludí na tom rok pracovalo ale ak 1-2 tak nie je na tom nič zvláštne.
-
Jenze ucelem filmu je odvypravet nejakej pribeh, a k tomu velmi casto potrebujes pokud mozno co nejvernejsi prostredi. Ucelem hry je se bavit, a k tomu rozhodne nepotrebujes jeden barak. Byt vyrabenej rok. Uz ted je zcela jasny, ze v tom baraku budes mit misi a nekoho v ni vrazdit (papeze trebas). A je to presne na tema ze dodame sice nehratelnou srajdu, ale zabalime to do (falesne) pozlacenyho papiru. Oni si to mamlasove koupej.
-
=> ses jeden z tech co patri do ustavu? Protoze vazne nechapu, co muze nekoho bavit na ... prijedu k lodi, 2-3x do ni strelim, zmacnu tlackatko ... objevi se mi 2-3 cile co mam zabit +counter peonu ... a pak se mi prehraje jedna ze 3 animaci. Pokazdy se stejnejma ksichatama. A tohle vsechno musim absolovat aspon 100x, abych si "vydelal" na dela/plachty/ ... protoze moje retardovana posadka samozrejme nemuze capnout dela z prave obsazeny lodi a pretahnout je na moji lod.
Kdyz sem tohle abslovoval po desaty, tak sem uz lode vubec neobsazoval, a rovnou je potapel, daleko rychlejsi a efektivnejsi ... co taky s lodi, kterou stejne nemuzu ani prodat ani poslat s nakladem nekam ... nadto mam neodbytnej pocit hranicici s jistotou, ze sem v ramci poctu ingame potopenych lodi vyhladil celej karibik tak v obdobi alespon 100let, protoze kdyz si vemu, ze takova lod se stavela naprosto minimalne rok, ale i mnohem dyl ... -
Tak se podivej, jaky modely delaj lidi trebas v blenderu ... jestli tohle delali rok, tak to bud delal rok jeden clovek, co jeste 3/4 roku byl na everestu ... nebo to sverili nejakymu ustavu.
Za rok se da udelat kompletni hra a to i v par lidech, a ne jeden barak v hotovym engine. -
Kyd se mi strašně líbí jak vždy kombinoval elektronickou hudbu s klasickou a Tyler si mě získal hlavně s Falling into a Dream z Far Cry 3
-
Souhlasím, ale tu práci nedělá o nic méně nevděčnou (a pokud to nechápeš, stojím na straně tvůrců). Jen to srovnání s filmem není na místě. Film je statická zábava, hra dynamická (o to víc v případě open world hry).
-
áno, to je žial súčasná tvrdá realita.
-
Takovou praci lze odvest vyhradne pro hru zamerenou na masy, jinak by se to jednoduse nezaplatilo.
-
Lépe bych to nenapsal. Když to tvůrci odfláknou, lidi brečí, že tam nejsou detaily. Když to udělají do detailu, lidi brečí, že to je zbytečné. Když to udělají tak na půl, tak se to rozdělí na dva tábory. Je to pořád dokola. A řekl bych, že náš národ je na kritiku, pesimismus a nadávání nejlepší.
-
Souhlas, ale Jesper Kyd je Jesper Kyd. Odvedl výbornou práci jak v AC sérii, tak v Hitmanovi i Darksiders.
-
Tak když se podíváš, ten nový parkour vypadá spíše jako PoP, než AC. Takže to možná bude těžší.
-
Nevidím na vulgaritě nic zlé. Mimoto, byla by škoda nevyužít toho modelu, když se dělal tak dlouho.
-
Asi tak jako se vraždám ze cti, kamenování a podobným středověkým praktikám říká kulturní obohacení.
-
napsal sprosťák *7*
-
pesimisticky hovado, co je tohle za reakci
-
tomuto radeni luzy se rika kolebka demokracie? *11*
-
Paráda. Nádhera. Dúfam, že rovnakej starostlivosti sa dostalo aj iným objektom, napríklad takto vymodelovaný interiér Sainte-Chapelle by ma velmi potešil. Už len pre túto super detailnú digitálnu architektúru mi je nový AC strašne sympatický.
-
väčšina budov je generických a poskladaných z "prefabrikátov", takže ak jednej ústrednej budove venuje nejaký menší tým grafikov rok tak v tom nie je najmenší problém. Hlavne nie je pri tom počte ludí ktorí na hre makajú.
-
Ted to muze vypadat sebelip. Pri vydani to graficky oskubou a reknou ze predchozi zabery byly z Alfa verze. Tak jak to posledni dobou delaji podvodnici z Ubisoft. *12*
-
*7* tak že se to minimálně dvě mise bude motat kolem