Přejít na výpis diskuzí
Vyvíjet a vydávat hry může kdokoli na jakékoli Xbox One konzoli
25.7.2013 | Ladislav Loukota
69 příspěvků
-
To se ti moc nepovedlo.. Predehnalo to akorat predobjednavky x360.. ale hezkej pokus;)
-
A to ti opravdu nedošlo, že tebe lidi mínuskujou protože co napíšeš je hloupost?
A že lidi pluskujou ostatní, protože v podstatě všechno v opozici s tebou je vlastně většinový názor?
To opravdu nemáš ani trochu sebereflexe, aby ti došlo že tvé hodnocení se zakládá na blbostech co plodíš, na kvalitě toho co píšeš a ne na kvalitě ostatních přispívajících do diskuze? -
To vis ze jsem to četl, sice jsem k pochopení potřeboval Enigmu a skupinu expertů na indianský jazyky, ale myslim ze jsem to pochopil spravne... Chtel bys aby redakce zabanovala lidi co sem chodi nejcasteji a maji vlastni nazor, aby clovek co si sem prijde 1 tydne mohl vklidu čist v diskuzích u Justinu Bieberovi
-
Sakra, člověk je hodinu pryč a už jsem ty? *1* Místní tupci se buďto fakt nudí, nebo nedokážou překousnout jinej názor... Co je to tu za modu, porad tipovat kdo je kdo a kdo ma kolik nicků? Pokud vam prijdem jako exoti tak nas ignorujte, my se normalne bavime a vy mate potrebu nas minuskovat a pak se tim chlubit, protoze minuskovani asi chce odvahu a rozum či co
-
Jsem si říkal, co že tu chodíš až později.
-
Ty jseš teda genius. Zjistit, že jsi blbec kterýmu dávají lidi "-" už jen z principu a ještě to přiznat. *15*
-
Proč ?
-
Lidi, to nechodíte do práce, nebo školy? Co tu pořád blbnete? Takovýho času...
-
X1 se nebude prodávat v bundlu bez šmírovacího zařízení ... to jsou vážně blbci.
-
No nevim hele, radši veskoslava než TheGGG, ale pravda ten už se tu delší dobu neukázal.
-
Tak ty si dobrej případ :D Že tě to vůbec sere nějaký - od lidí tady, když se tu rozdávaj jen za to že máš jiný názor jako lidi tady :) To že píšeš kraviny za to si můžeš sám takže zase nevím co ti vadí :)
-
Tak to už zní velice dobře. Akorát by mě zajímalo, jakým způsobem se teda hry na Xbox Live budou vyvíjet. Ještě nedávno bylo XNA, ale to tuším Microsoft utnul. Nejlepší by bylo, kdyby vývojáři třeba pro menší hry ani Xbox One nepotřebovali a vyvinuli i otestovali by si to na PC s nějakým frameworkem. Ale to bych chtěl asi moc. *4*
-
Asi je to dobre pre hracov,vyvojarov aj xbox samotny ale smiesne je ako sa ten Microsoft kruti,preco to tam nebolo od zaciatku? Sony si je z toho aspon schopne urobit dobre PR aj ked je to taka ista korporacia ako Microsoft ale ten Microsoft by urobil najradsej z toho xboxu fasisticku konzolu,same restrikcie, a keby to ludia mali na haku a konkurencia by robila to iste mozno by to tak bolo.
-
no konecne, aspon se zvedne kvalita diskuzi
-
Zcela jistě jsem Miserius;) Ach jo. No nechám Vás při tom, mínus hru jste opět vyhráli, "odhalili" jste další můj nick, tak se loučím a mizím do práce:) Hezký den:)
-
vies citat? alebo precitas len nickname?
-
Taky jsem ho musel napsat, coz chvili trva. Tve priznani jsem cetl az potom. Pokus ti nejen nevysel, ale navic me utvrdil, ze poznam, kdyz se vydavas za nekoho jineho. O to presvedcenejsi jsem, ze je spravne me podezreni, ze jsi Miserius a ze tu predvadis neco, co je hodne na hlavu.
-
Ano hegotku, přesně 3 minuty po odeslání mého příspěvku jsi odeslal ten svůj, jak jsi mě odhalil:-D Gratuluji:)
-
Chudáku
-
Hned jsem te odhalil. A i ty pluska sis mozna naklikal ty sam.