Přejít na výpis diskuzí
Vyvíjet a vydávat hry může kdokoli na jakékoli Xbox One konzoli
25.7.2013 | Ladislav Loukota
69 příspěvků
-
Nechci svým mínus fanouškům kazit radost. Ale udělal jsem takový malý test. Odhlásil jsem se a napsal pár příspěvku jako -aha-, abych si ověřil, jak funguje +- v téhle diskuzi. Zcela skvěle, stačí něco napsat proti sobě samém a budu se hřát na výsluní +- hodnocení. Nechci Vám ale kazit náladu, protože toto bude mít za důsledek jediné. Že se časem zruší zcela anonymní diskuze a půjde diskutovat jenom pod registrovanými účty. Možnosti už teď jsou 3 a to není málo. Jenom to ukazuje nesmyslnost a absurditu, kdy tu píšou nicky, které jsem viděl poprvé a přitom mě znají "perfektně".
P.S: Předprodeje Xbox One už předehnaly PS4. Já jenom, když už Vás naštvat, tak pořádně:) -
Bez diskusi by se jim asi dost snizila navstevnost. Ale mohli by banovat ty, kteri diskusi zneuzivaji k urazeni ostatnich.
-
Mas recht...na hernim foru porad jen resime konzole a hry + par prispevku od anonymnich lidi co tu jsou jednou za uherák, že tu řešíme jen konzole a hry *1*
-
Redakcia: nechcete davat radikalne permabany tunajsim dementom?. alebo rovno zrusit celu diskusiu? pri kazdom clanku sa riesi len ps4 fanboys/trollovia vs veskoslav alebo OT sra..ky
-
Jeho a jeho čtyři accounty, kterýma mínuskuje ostatní a pluskuje sebe.
-
Tak blizzard umi vid *5*
-
To by byla krása, zbavit se tohoto nejotravnějšího hňupa na games.cz. Přiznávám se, že když ho vidím, tak přestávám mít chuť to tady číst.Takovou míru hlouposti, arogance a agresivity co předvádí, to je neskutečné.Fakt by tomuto webu prospělo, kdyby se ho zbavil.
-
Tady je to fakt : http://www.youtube.com/watch?v=kxopViU98Xo
*5* -
Ale taky musíš doplnit, že tam kde většinou funkce na +- skrývá příspěvky, tak jsou většinou zavedené povinné registrace z důvodů například naklikávání hlasů, kdy by jsi tímto způsobem likvidoval své oponenty snadno a rychle:)
-
A nebo by prostě stačilo omezit Veskoslavovi přístup na Games.
-
Jako máš pravdu, že byl nesmysl prezentovat mé názory ohledně Sony jako naprostý a nepodložený fakt:-X
Že mám fajný, občas si myslím, že i za popřání hezkého dne dostanu -50:) Ale to je tak poslední měsíc, děcka mají prázdniny, to se pak urovná:) -
Že to tu někdo načl (taky sem o tom přemyšlel).
Nebo ještě líp možnost schovávat manuálně příspěvky + vše co za ním následuje, aby bylo možné si oddělit flame a "normální" příspěvky?
A to s těmi mínusy mají všude a myslím že to funguje dobře určitě by bylo dost lidí pro. -
Ježiš, vždyť to jsou jen spekulace, nechápu, že to tak strašně řešíte. To přece (potenciální) zákazníky zajímat nemusí.
Recept na zdravou diskusi zahrnuje "nepodávat spekulace a názory jako fakta".
Jinak máš fajn hejtklub. Hezká ukázka úrovně místní komunity *15* -
vazena redakce: neslo by prosim udelat, ze u prispevku s vice jak -10 hlasy by se prispevek automaticky schovaval a zobrazoval se jen na pozadani.. dekuji.. rad ctu diskuze lidi, ale to co pise jeden zdejsi pravidelny ucastnik me odrazuje od uzivani vaseho portalu = ubude vam pocet prehrani reklamy na radio.. dekuij za zvazeni
-
To že jsi popletený víme všichni. Konkrétně v tomhle názoru si pleteš "něco zkusit" s "vyždímat hráče, nezávislé projekty, vývojáře a všechny lidi okolo v celém průmyslu".
-
Jako občas mají zajímavé akce tady: http://www.gameshop.cz/ a pak v Tescu:-D Ale že by to bylo zase nějaké terno. Spíše mě štve,že spousta her je i při pozdním vydání na pc levnější než na konzole....
-
Ne, ale chystám se to šetrně rozbalit a zahrát si Last of Us, co jsem si půjčil a pak zpátky zabalit a dát do skříně na Vánoce otci *1*
-
No to máš bohužel pravdu s těma slevama... I bazarovky jsou tak o kilo dražší na kusu na PSko... A když chci collectorku tak na PS3 už většinou ani nejsou skladem, tak buď se hned rozeberou nebo jich berou mín... Ikdyz to nedává smysl, nejvetsi obchod u nas ma v Top 10 prodavanych hrach 3 PS3 hry a zbytek PC a Xbox žádnej....
-
To jsem ani nevěděl (nebo už zapomněl)... A už jsi na tom zapařil nějaký ty exkluzivky?
-
Já jsem teď koupil ten 320 GB PS3, doma mám klasickou 250 GB Xbox 360 a novou generaci, no jak píšeš, nejdřív za rok a podle toho, na jakou konzoli budou zajímavější hry a to i cenově. Protože tak zjišťuji, že ve slevě dokáži sehnat mnohem více her na Xbox než na PS:-X Nebo se mi to jenom zdá no.....