Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechapem ako moze niekto takto reagovat, z navstevnikoch tento web zije, uplne normalne a slusne vysvetlil co mu na webe vadi a ocividne nie je sam komu to vadi a komu sa nepaci tvoja reakcia, podla minusiek, tolka arogancia...
  • Neboj Aleš dává jenom devítkové hodnocení... teda za určitých podmínek: hra musí být nedodělaná, zabugovaná a jinak nehratelná.
  • Jack1947
    Ses anonym a muze nekdo "zneuzit" tvuj nick jinak nic. 8Let a to cpes komu ? Reagovalsi takze tu jeste si ... nak se ti tu libi co. TY ODSUD jen tak Nevypadnes. *3*
  • Na tento web chodím dost dlouho a vidím, jak se mění v jednu velkou reklamu. Ve snaze podívat se na video mě přeruší reklama ve vyskakovacím okně, a když je vše zasekané a zbrzděné, při správném kliknutí se stránka přeroluje do plochy kam bych normálně neklikl, a tudíž další reklama.
    Je pravda, že za těch 8 let, co sem pravidelně chodím, jsem se zaregistrovat mohl ale na druhou stranu, sbírání dat mi moc nesympatizuje a komentovat mohu i bez ní, tak proč že.
  • Jack1947
    To jsme radi, ze dalsi anonym odsud vypadne Nazdar a satecek a uz se nevracej. *3*
  • Nářez! Nicméně stránky plné vyskakovacích reklam, a reklam určených k nešťastnému překliku mě dávají jasně najevo, abych tento web už nadále nenavštěvoval. Skutečně vymývání mozku tyto soustavné, otravné reklamy :-/
  • kubi-wan
    Ale jo, to téma se mi líbí... ono taky: Nevěděl bych, kam dál se příběhově posunout po Arkham City. Jen se bojim toho, že hlavně hratelnostně to třeba nebude tak vytříbený. A to je něco co bych nerad viděl...
  • Lawliet
    Začátky Batmana z téhle série super série. Zamysli se. Mě to příjde nehorázně-krutě-dobrá představa.
  • kubi-wan
    No né, prostě Asylum i City se mi líbily hodně, nejen proto, že jsem velkej fanoušek Batmana (a nemyslim ten typ člověka, co vidí pár filmů a hned je "fanoušek Batmana" myslim komiksovej, seriálovej... celkově). Tenhle díl mě zatim nechává chladnym, nevim proč. Možná jde čistě o nedůvěru v to, že na tom nepracuje Rocksteady (teď na tom dělá Bebop? :D), možná jde i o to, že už Batsyho nedabuje Kevin Conroy (teď tam prostě slyšim Ezia Auditore bez italskýho přízvuku)... nevim. Jsem na tu hru zvědavej, určitě si ji časem koupim, ale dokud mě nepřesvědčej recenze, nezačnu se asi jen tak těšit.
  • x_ander
    Řezali by se do skončení světa. A možná i potom :)
  • Chtěl bych vidět nějakou bitku mrtvých "nemrtvých". Třeba Lobo vs Spawn vs Ghost Rider
  • x_ander
    No myslím, že takový Lobo by všechny Batmany, Supermany i Dreddy zpráskal na kousky (a pak se na jejich zbytky vychcal).
  • x_ander
    Ale má, doporučuju mrknout třeba na Justice league: Doom, tam se to řeší.
  • Mně bude stačit ten burtonovskej kostým.
  • God-of-War
    Myslim, ze Dredd by si ani nestihnul nasadit helmu a uz by dostal takovy free-flow kombo, ze by brecel jeste tejden potom.
  • predobjednano a doufam ze hratelne to bude jako b ac
  • no - hulka se vlastne vsichni bojej...
  • Lawliet
    Má to dobře našlápnuto dle mě. Hlavně zasazení příběhu se mi zdá mnohem lepší a barvitější.
  • Whoossain
    *5*
  • Lawliet
    Prostě slabej bůh no...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit