Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    Hulk vs. Loki byla luxusní bitka. No, bitka....
  • Lawliet
    Nesouhlasím. Hulk z Avengers. Ten byl nejlepší. *1*
  • Malleth
    Já doufám že nabere tak 30kg svalový hmoty a podstoupí razantní plastiku obličeje. O tom že to dovede zahrát nepochybuju. O jeho schopnosti vzbuzovat strach a respekt jo.
  • Whoossain
    Batman je šašek v kamaších a kevralce. Dredd by mu nakopal p*del jen tak mezi řečí. Ale je fakt, že Dredd neni v Justice League. Kdyby tam byl, tak by ostatně JL neměla žádný další členy, protože Dredd je Justice...
  • Tak to se asi pozvracíš až k nim přibude zbytek JL
  • Mě se popravdě víc hnusí představa batmana a supermana v jednom filmu
  • oba máte pravdu, dík!
  • God-of-War
    Taky sem na ten film zvedavej. Doufam, ze to Affleck neposere.
  • God-of-War
    Hra od studia Quantic Dream.. Fahrenheit.
  • Nebylo to Indigo Prophecy?
  • doufám, že se půjde převlíct za Pinkie Pie z My Little Pony :D
  • ty vado, nepamatujete si někdo, co to bylo za hru, jak se člověk v jedný části vrátil do minulosti, kdy byl ještě kluk a s ještě dalším kámošem se snažili dostat do nějaký uzavřený vojenský základny? prolezli tam drátěným plotem a pak běhali v nějakým skladišti... úplně mi to tenhle trailer připomněl :D
  • kubi-wan
    Tyjo... propagační videa maj fakt pěkný, ale dokud neuvidim recenzi s minimálně devítkovym hodnocenim, neuvěřim, že to bude stejně dobrý, jako předešlý batmanovský hry.
  • Malleth
    Tak a teď si představte že v tý předposlední fázi je obličej Bena Afflecka. Welcome to hell.
  • Už ho mám ve steamu. Teď už jen netrpělivě čekám až bude AVALABLE
  • Mask , Black Mask
  • co to?
  • Já už chci aby předvedly všechny ty typy kostýmů, které si bude moct hráč ve hře vybrat.
  • To já už mám ten nějakej pítek a to hlavně taky kvůli Jokerovím kartám co je k přeobědnávce u Xzonu :))
  • Paradoxně DC komix má lepší nebo řekněme víc charakterní záporáky... *1* Jokera, Death Stroke, Black Skull atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit