Přejít na výpis diskuzí
Vývoj Mirror's Edge 2 stojí, jaká je šance, že navždy?
14.2.2011 | Petr Poláček
21 příspěvků
-
Sice hlavne v pozdejsich castech me to docela prestavalo bavit ale i tak jsem se tesil ze se docka pokracovani.
-
Tak já doufám že ME2 dostane druhou šanci, i kdyby za pár let ...
-
dej si facku *1*
-
Protoze penizky,bohuzel.
ME byl paradni a bavil jsem se u toho jako u maloktere hry z posledni doby.V te zaplave tucotvych MAINSTEAM her to byla prijemna zmena a to,ze to nebyla hra co se da hrat se stouranim se v nose jsem s potesenim privital.
Takze nez aby z toho udelali dalsi tuctovku pro co nejsirsi publikum ,tak radsi nic.
Je to skoda,protoze tahle hra ma potencial a to celkem velky si myslim -
Na COD mám už silnou alergii a dohání mě k zuřivosti. Však máme se na co těšit 100% a to je BRINK se svým systémem pohybu "Smart"
-
A pak ses probudil *5*
-
Ono je to pikantní, protože i "pure evil" hollywood studios občas v záchvatu svědomí a PR natočí nějaký pokus o nezávislý, nemainstreamový a hlavně NEVÝDĚLEČNÝ film (to klasické: "dělám břečky, abych mohl dělat umění"). Jednou z toho vyleze jen obyčejná dojárna, jindy film, který neurazí. Herní průmysl se ani nesnaží předstírat, že má nějaký vkus... ./
-
Možná je lepší nic než mainsteam sračka, ale mrzí mě to, ME mě svou dobou okouzlilo.
-
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!
-
mainstream, mainstream, mainstream.
preco chcu vsetko do pikace robit pre co najsirsie spektrum ludi...??!!! ved maju dojne kravy,takto sa z toho (ak vobec) stane dalsia tuctovka do rady... ani ryba ani rak... -
souhlasím
-
to je jedna z mala her, ve ktere mi nevadilo umirat... tuhle hru sem si zamiloval a patri k mojim nejoblibenejsim *4*
-
skoda vleka preskoda....tuto hru radim v poslednych rokoch medzi TOP co vyslo a tam sa pravdu povediac okrem nej zmestili len mass effexty a dragonage [mam slabost pre Bioware]
vizualna stranka presvieteneho mesta bola uchvatna, hratelnost bola dobra...trochu by bolo treba doladit tie fighty....mozno to poriesit masovejsie a poskytnut hracovi lakavejsiu formu vyuzivanie okolia pri bitkach....odraz od steny pripadne reatzenie pohybu ako v arkham asylum....abgy to bolo lahsie ovladatelne a clovek to hral nejako prirodzene...skakal od jedneho manika na stenu a hned na druheho.....ono sa to ciastocne dalo aj v jednicke, ale malokto to vyuzival....dituahne sa pribeh a vobev by mi nevadilo keby to vyzeralo rovnako unreal 3 engine je sice stary, ale mne osobne je velmi prijemny..... *1* *5* -
Keď mňa EA doteraz nepresvedčili, že 2 milióny predaných kusov Mirror's Edge je neúspech ...
-
Mirror´s Edge byl super, krok jinam a dobrým směrem. Škoda že mainstream se s tím nemůže nějak srovnat. ,-)
-
Mně ta hra připadla fantastická i s ohledem na drobné nedostatky, které jsi vyjmenoval - slabší příběh nebo nějaké Physx mi bylo srdečně ukradené, tady šlo o skvělý pocit z koordinace volného pohybu, jaký dosud neměl ve hrách obdoby. Červené tenisky spolu s hekáním a funěním Faith mě pobavily jako málo her té doby.
-
jednotka bola naozaj vynikajuca, bolo to konecne nieco nove, v dvojke by to chcelo spravit lepsi pribeh, doladit herne principy, nejake fighty popri parkure a bola by to spica, hlavne menej nudnych pasazi kde bolo treba nejako popreskakovat 5 jam bez chyby ale okolo sa nic ine nedialo
-
Principiálně je ta hra geniální, ovšem provedení v jedničce jí srazilo vaz - zoufale debilní příběh, zbytečné "kontaktní" pasáže, odfláklá implementace physX...
-
*10* jedničku jsem dohrál 3x, kdyby ty kokoni udelali dvojku, koupil bych na 100%
-
Škoda,jelikož se jednalo o velmi zdařilou hru.