Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To raději žádný nový Mirror's Edge než to uzpůsobovat "cod kids" hráčům. Ale bojím se, že se tomu stejně tahle hra nevyhne.
    • Na COD mám už silnou alergii a dohání mě k zuřivosti. Však máme se na co těšit 100% a to je BRINK se svým systémem pohybu "Smart"
  • Škoda,jelikož se jednalo o velmi zdařilou hru.
  • mmrrxx
    jednotka bola naozaj vynikajuca, bolo to konecne nieco nove, v dvojke by to chcelo spravit lepsi pribeh, doladit herne principy, nejake fighty popri parkure a bola by to spica, hlavne menej nudnych pasazi kde bolo treba nejako popreskakovat 5 jam bez chyby ale okolo sa nic ine nedialo
  • *10* jedničku jsem dohrál 3x, kdyby ty kokoni udelali dvojku, koupil bych na 100%
  • Možná je lepší nic než mainsteam sračka, ale mrzí mě to, ME mě svou dobou okouzlilo.
  • mainstream, mainstream, mainstream.

preco chcu vsetko do pikace robit pre co najsirsie spektrum ludi...??!!! ved maju dojne kravy,takto sa z toho (ak vobec) stane dalsia tuctovka do rady... ani ryba ani rak...
    • Protoze penizky,bohuzel.
      ME byl paradni a bavil jsem se u toho jako u maloktere hry z posledni doby.V te zaplave tucotvych MAINSTEAM her to byla prijemna zmena a to,ze to nebyla hra co se da hrat se stouranim se v nose jsem s potesenim privital.
      Takze nez aby z toho udelali dalsi tuctovku pro co nejsirsi publikum ,tak radsi nic.
      Je to skoda,protoze tahle hra ma potencial a to celkem velky si myslim
  • Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!
  • to je jedna z mala her, ve ktere mi nevadilo umirat... tuhle hru sem si zamiloval a patri k mojim nejoblibenejsim *4*
  • Ono je to pikantní, protože i "pure evil" hollywood studios občas v záchvatu svědomí a PR natočí nějaký pokus o nezávislý, nemainstreamový a hlavně NEVÝDĚLEČNÝ film (to klasické: "dělám břečky, abych mohl dělat umění"). Jednou z toho vyleze jen obyčejná dojárna, jindy film, který neurazí. Herní průmysl se ani nesnaží předstírat, že má nějaký vkus... ./
    • A pak ses probudil *5*
      • dej si facku *1*
  • Mirror´s Edge byl super, krok jinam a dobrým směrem. Škoda že mainstream se s tím nemůže nějak srovnat. ,-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit