Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    Asi nevíš co je dobře napsaná postava... např. můj nick je dobře napsaná postava .)
  • Videa z Prey2 bych už ani nebral vážně, za tu dobu hra bude stejně vypadat úplně jinak.
  • s timle nesouhlasim, ač příběh nebyl zrovna nejoriginálnější a já od třetiny hry tušil jak to dopadne, dokázal u hry udržet, Stylizace světa je parádní, postavy jsou taky dobře napsané, hratelnost je opět na výborné úrovni.
  • mdkGT
    Ja casto premyslim, jestli tech anonymnich trollu jako ses ty je tu vic, nebo ses sam a jen mas pokazde jiny nick, podle me neni mozne aby se tu naslo tolik blbu.

tedy mozne to je, ale i podle sylu psani to vidim na jednoho blba *15*
  • Taky nechápu co na tý diskravině všichni viděli, já to po 2h odinstaloval z HDD
  • Extatické výkřiky pissálku nad fake prezentací patří spolu s odchodem Andreje A. do šlapacího byznysu k mým nejoblíbenějším herním událostem, takže jsem samozřejmě nadšený, že se píše další kapitola této frašky.
  • Naprosto souhlasím Dishonored byla nezajímavá hra po všech stránkách a bohužel neprávem vychvalovaná
  • God-of-War
    Delaji to nucene, takze to bude opravdu bomba... *9* *13*
  • Rhulad
    Hmm tak možná by to dopadlo líp než ten slabikář u Dishonored.
  • Veskoslav
    Ale oni Tě nepozvali aby jsi napsal scénář;)
  • tady nekdo aspiruje na pulitzera, clovek aby si vzal slovnik na rozlusteni toho nadpisu.
  • Rhulad
    Ach bože... to zas bude samý blink blink blink a příběh na úrovni Pišty a Fišty
  • Mato1987
    nech to zrušia, pôvodný prey mal hutnú atmosféru a celkom inovatívne myšlienky napriek tomu že išlo o fps strielačku. toto je taký mišmaš všetkého, len aby to nedopadlo ako duke nukem forever....
  • Pilgrim66
    Arkane miluju (Messiah, Dishonored), takže věřím, že z toho vyjde něco dobrýho, ale mít vnucenej naprosto cizí projekt, který nechtěj se musí projevit minimálně na morálce...

I tak, hodně štěstí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit