Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...téééda, že aká parádna mašina, tiež by som sa takou chválil... :)
  • nedokazal sem prekousnout to nacitavani textur pri kazdem otoceni - 3.4Ghz Sandy Bridge, 16GB RAM, 7950. Nedorobeny nepodarok, nieco ako ked sledujete film s tym detailom ze vam vypadnu farby.... taky film urcite nedopozerate...
  • ...ani nie, po dlhom čase ma táto FPS naozaj bavila...len od toho nikto nesmel čakať extra príbeh a RPG, čo tomu asi najviac vytýkali okrem technických problémov...osobne si myslím, že sa pri tejto hre vyťahovali problémy, ktoré sa pri iných FPS ani nespomenú...
  • +1; gameplay z kola, ktery pravdepodobne delali stejne dlouho jako cely zbytek hry, neni moc presvedcivy. Navic kdyz odlozi hru, protoze neni dotazena, tak to musi byt fakt hrozny.
  • NonSuch
    nerobim, ja se nudil, ty ne?
  • ...nuda? To si robíš gule, nie?
  • A já už se radoval že to bylo zrušeno/pozastaveno kvuli doom4
  • Skyrim ma vacsinu hernych mechanizmov prinajmensom nedorobenu. Bugov jak nasr*nych, atd.
    A teraz idu hovorit o nekvalite.

Moja teoria je taka ze kedze dishonored a prey 2 bude prakticky to iste, len v inom svete a magia bude vymenena za viac scifi veci, tak im doslo ze by stratili predaje ak by dve prakticky rovnake hry vydali v kratkom casovom useku. tak sa rozhodli ze jednu z nich podrzia. a ked si vybrali prey tak vyvojari neboli nadseni a pic*vali. vztahy sa dosr*li a tak si bethesda vybavuje ucty tak ze zhadzuje spinu na studio.
  • Taky bych řekl že rage je super.. ale je to subjektivní, někomu se líbí toto, jinému tamto, za mě parádní hra. Jinak hrál jsem na PC a na žádné technické problémy jsem nenarazil, hra naopak jela úplně perfektně na stabilních 60fps, co víc si přát *3*
  • Tomu nevěřím, Bethe$da nevydá hru protože je nedodělaná? A co Fallout3, New Vegas, Skyrim? Ty byly dotažené, vyladěné a plně dokončené? Nic to ale nemění na tom, že se na Prey2 těším.
  • Trol.diskuzni
    Za to hodnocení být vyšší skutečně nemohla. *3*
  • pokud narážíš na Skyrim trole... tak ten mohl být kvalitnější to ano..
  • Trol.diskuzni
    Skyrim přece vůbec nebyl zabugovaný - všechno to byly fíčury a easter eggy pro moddery, aby se měli čím zabavit do vydání dalšího TES! *5*
  • Umaroth
    Rád si počkám, když to dotáhnou do kvalitní hry a souhlasím z Petrem. Podle mě to chtěli zrušit a když uviděli tsunami odporu, vzali kalkulačky a zjistili, že by byla blbost to rušit...
    PS: Mě přijde jako vtip, když Bethesda tvrdí, že ta hra musí být vypiplaná k dokonalosti, jinak ze ji nevydají..... mám na to jediný kontra argument.....EHM EHM skyrim EHM EHM EHM všechny platformy EHM zabugované EHM EHM EHM...
    PSS: Lukáši, kdybys mezi EHM hledal i jiná slova tak nehledej, nejsou tam, protože na skyrim se nesmí nikdo ani křivě podívat, natož někdo někdo se zamrzlou ps3 nebo shozeným xboxem.
  • Trol.diskuzni
    Howard to zařídí, bez starosti!
  • janchor
    Bod za kreativitu, v tomhle případě ale stačil Houdini s gamepadem, kterej to hrál.
  • Umaroth
    Prosím ? Rage byla asi nejzábavnější FPS co jsem kdy hrál, je to asi velkohubé prohlášení, ale ja se u rage bavil jako pán ! Je to asi tim že jsem to hrál na xboxu, takže jsem neměl jediný technický problém....
  • jen ať Prey klidně vyjde příští rok.. ale se sra*kou se smířit nehodlám...
  • smejki
    hry si rozvracet nedáme!
  • sleepless
    To neni narazka na kvalitu hry, ktera vysla v roce 2006, ale narazka na vyvoj, ktery zacinal od nuly hned nekolikrat, prestoze po prezentaci prvni hratelne verze na E3 to vypadalo hotove a na tu dobu neuveritelne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit