Přejít na výpis diskuzí
Vývojář hájí svou hororovou Amy - "je prostě těžká"
18.1.2012 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Nepresvedcime... alespon ja teda ne.
-
To je tak když jsou hráči odkojení ultra lehkou střílečkou ala CoD a když jim něco nejde tak začnou kolem sebe kopat...
-
-
Tak s tímhle si dovolím trdě nesouhlasit..AMY je prostě SH*T a obtížnsot s tím nemá nic společného.....Dark a Demons souls ty mají taky obtížnost naprosto astronomickou a ta hra získává jen ty nejlepší hodnocení takže tímhle to OPRAVDU nebude :D
-
Zase opatrně s tou paranoiou. Dark Souls i Demon Soul jsou prý pekelně těžké a v recenzích to ani jedna hra neschytala. Právě naopak.
-
nevím, jestli je to zrovna tenhle případ, kdy tomu všichni novináři dávají 20-40%
že je populární cod ještě neznamená, že se těžké hry považují za špatné. kdejaká se za to naopak paradoxně vychvaluje. -
-
"paradoxně". Nezlob se na mě, ale podle mě by obtížnost hry měla být plus a ne mínus.
-
-
podle mě by měla mít váhu funkčnost konceptu. pouze až lobotomizující jednoduchost by měla být brána jako zásadní nevýhoda. Samozřejmě krom sandboxů, které jsou lehké už z principu.
-
-
To jo...ale mě se hned vybavil hráč nějaký střílečky principu jdi a střílej, kterej k tomu sedl a nedával to
-
-
-
nebo je to prostě sra**a...
-
Bude recenze na games? *14*
-
-
Nene. Ted je v poradniku uz mesic slibovane Anno 2070 *2*
Uz zacinam ztracet nadeji ze se vubec dockam -
-
Tak si tu recenzi precti jinde, picusi.
-
-
No docela byh si to ovsem prvne zkusil, nez budu cist recenzi, jelikoz nekteeri recenzeti dle meho nazoru postradaji potrebny skill.
-
Az si to nejaky pan redaktor koupi :)
-