Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepresvedcime... alespon ja teda ne.
  • Shenkster
    To je tak když jsou hráči odkojení ultra lehkou střílečkou ala CoD a když jim něco nejde tak začnou kolem sebe kopat...
    • Tak s tímhle si dovolím trdě nesouhlasit..AMY je prostě SH*T a obtížnsot s tím nemá nic společného.....Dark a Demons souls ty mají taky obtížnost naprosto astronomickou a ta hra získává jen ty nejlepší hodnocení takže tímhle to OPRAVDU nebude :D
    • MrSanta
      Zase opatrně s tou paranoiou. Dark Souls i Demon Soul jsou prý pekelně těžké a v recenzích to ani jedna hra neschytala. Právě naopak.
    • smejki
      nevím, jestli je to zrovna tenhle případ, kdy tomu všichni novináři dávají 20-40%
      že je populární cod ještě neznamená, že se těžké hry považují za špatné. kdejaká se za to naopak paradoxně vychvaluje.
      • "paradoxně". Nezlob se na mě, ale podle mě by obtížnost hry měla být plus a ne mínus.
        • smejki
          podle mě by měla mít váhu funkčnost konceptu. pouze až lobotomizující jednoduchost by měla být brána jako zásadní nevýhoda. Samozřejmě krom sandboxů, které jsou lehké už z principu.
      • Shenkster
        To jo...ale mě se hned vybavil hráč nějaký střílečky principu jdi a střílej, kterej k tomu sedl a nedával to
  • nebo je to prostě sra**a...
  • Lukyz
    Bude recenze na games? *14*
    • Nene. Ted je v poradniku uz mesic slibovane Anno 2070 *2*
      Uz zacinam ztracet nadeji ze se vubec dockam
      • Tak si tu recenzi precti jinde, picusi.
    • XorxoxTalarius
      No docela byh si to ovsem prvne zkusil, nez budu cist recenzi, jelikoz nekteeri recenzeti dle meho nazoru postradaji potrebny skill.
    • montatatana
      Az si to nejaky pan redaktor koupi :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit