Přejít na výpis diskuzí
Vývojář Metro: Last Light si stěžuje na procesor ve Wii U
21.11.2012 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Psal jsem ti zcela jasně, že nemáš diskutovat o nečem o čem víš asi tolik jako uklížečka o vesmírném inženýrství.
Dluh 105% HDP jako investice do budoucnosti *1*
To že například USA má 3% realných peněz v oběhu (97% je digitálně :) ) ,a že ve federálních rezervách už kluci ušatí nemají žádné zlato, ale jen jakési zlaté certifikáty *1* (kusy papíru) už je tak nějak vedlejší *4*
Budeme jim fandit spolu. *3* -
To, že mají takový dluH? to je investice do budoucnosti. A to, že jim někdo bez problémů půjčí je jen plusový makroekonomický ukazatel. víš, makroekonomie, to není jako když si s mamkou Marnou počítáte na týden dopředu peníze na rohlíky, tak se do toho radši nepouštěj. Už jsem si zvykl, že tu je v diskuzi kopa zpovykanejch komoušů, ale co je moc to je moc. Mělo se to osmdesátým devátým věšet na kandelábry.
-
Aha, takže ty seš na vafle.
-
Mohu mít otázku?:-D
-
Nintendo prostě zase všem ukáže, že na výkonu zas tolik nezáleží, prostě si pojedou to svoje. Věřím že hry na to budou skvělé, jen doufám že ne jen ty od Nintenda.
-
Není se čemu divit, koneckonců Wii U bude starý křáp prodávající se jen díky Wii U only titulům a pokračování zavedených značek Nintenda.
-
Já nechci žádnej toust...on taky nechce toust...nikdo tady nechce žádnej toust *1* *1* *1*
-
Command & con..4 se taky neda upiratit je to v podstate jen online hra A? Prodeje jake byly? No holt nekvalitu PCkarum nevnutis Blizzard ma velkej uspech protoze jeho hry maji hratelnost a fanousky takze ikdyz muze tech 20 milinu hracu hrat na nejakem freecku zaplati si original uz jen kvuli tomu aby dostali dalsi porci zabavy ono 4,5 milionu piratu = vyhra je to 4,5 milionu potencialnich kupcu je jen na tobe jak s tim nalozis bud je nalakas cenou nebo pridanou hodnotou!!!
PS: neznam nikoho kdo by dnes kopiroval DVD z trafiky za pade zato kdyz ty sami filomy stali 500 vypalovacky se nezastavily... -
To jsem říkal právě u Metra 2033, jakožto ne-moc-zaběhnutá značka.
-
Tvé komentáře mě velmi pobavily :)
Hlavně ten zdravý průmysl.Ten tam je nej :)
http://www.usdebtclock.org/ Pokud by jsi se v těch číslech nevyznal tak to zkrátím a hned ti řeknu, že jejich dluh je "pouze"105% HDP a stále stoupá :)
Jinak doporučuju si přečíst více informací než začneš tohle psát :) -
To je jen jejdasek.Od něj se normálního příspěvku nedočkáš :)
-
Toastuju, tedy jsem.
-
tě péro sombréro!
-
Toustovače mají procesor ? ...... *1* *1* *1*
-
Taky mi to přijde, že tentokrát to Aleš napsal fakt debilně. Z článku vyplývá, že by se ještě měli omluvit, že to kritizovali...Kam to svět dopracoval. Tvůrci se omlouvají někomu, kdo to těžce podělá a redakce, místo toho aby dala za pravdu tvůrcům, tak se zastává "konzole".
-
kks tiež mám ten názor ako tu prispevajúci... článok napísaný v zmysle ako keby to bola hrozná vec si dovoliť niečo povedať kedže jeho studio je v zlom finančnom stave. Som opačného názoru. Klamstvom sa človek nikde nedopracuje a pravda i keď bolí, tak u niekoho to môže vzbudiť dojem, že predsa len ten vývojar dbá na kvalitu. Autor článku má asi iný názor.
Vo vojej podstate len povedal pravdu zečo ho rozhodne nebudu ľudia kameňovať. Jedine žeby... ako hovoríte vy bratia česi -> "Mlčeti zlato". -
A proč by to mě říct citlivě proboha? WiiU má skvělou koncepci "tablet"+konzole. Ale to ostatní je katastrofa, obzvlášť ty střeva jsou tragické, jak 6-7 let staré pc....
-
hlupák? .... USA proslulo přechodem z té tvé demokracie až ZA hranice totality... myslíš že je to svobodná země jak tady píšeš? nvm ve kterém roce jsi zmrzl... přestaň číst mainstream a otevři oči. víc ti říct asi už nemůžu...
-
řekl to na férovku a bez zbytečnejch keců. žádnou zlou krev bych v tom nehledal, to je jenom dnešní společnost předpo.raná, všude se musí něco okecávat a na každý negativum vyjmenovat tucet pozitiv, jen aby se někdo nepo... Vůbec bych ho za to nesoudil, však se ukáže, jestli má pravdu. Titulů na Wii U bude...
-
Ty by sis ale mel uvedomit, ze nemuzes od PC cekat stejne prodejni cisla uz jen z toho duvodu, ze na konzolich v soucasnosti hraje mnohem vice hracu nez na PC.
A trebas takova Stalker serie prodala pres 5 mill kusu.
Nekdy me fakt prijde, ze nekteri jedinci maji pocit, jako by na konzolich to byl samy poctivy a moralni hrac, zatimco na PC je to jen ta spodina, chatra a samy zlodej.
Pricemz hlavnim duvodem, proc se na konzolich nepirati v takove mire je fakt, ze to neni tak snadne jako tomu je na PC.