Přejít na výpis diskuzí
Vývojář Metro: Last Light si stěžuje na procesor ve Wii U
21.11.2012 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Takoveto generalizovani je hloupost. Ale nekteri si proste veci musi skatulkovat a zjednodusovat, jinak by se asi zblaznili.
-
mas naky odkazy ? Celkem bych se rad na to mrknul a hlavne kdo to rek . Ono vazne dost zalezi kdo si za tim stezuje .
-
jsi opravdu hlupák. Snad nechceš srovnávat diktaturu s nejvyspělejším demokratickým státem? Myslíš to fakt vážně???? Ty vole, v rusku se normálně likvidujou politický odpůrci jako prasata na jatkách, nefugnuje tam pořádně justice, 1 procento lidí je pohádkově bohatých, ale ne z toho, že něco umí, ale z toho že mají kontakty, takže mají monopol na těžbu vzáchných kovů, ropy a plynu. Zbytek lidí mimo velká města chcípá hlady? Chceš to fakt srovnávat s USA??? Tam aspon funguje justice, máš tam svobodné podnikání, zdravý průmysl, pořád jedno z nejvyšších HDP na hlavu /tady si přečti, kolik má HDP na hlavu
Rusko a kolik má USA!/.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_%28nominal%29_per_capita -
To je hezký, ale současné konzole mají HW z roku 2005. Docela smutné tohle poslouchat u konzole z roku 2012, která má ve finále HDD na 3 GB a stojí s ním sedm tisíc.
-
To se pleteš. Stěžovalo si celkem dost lidí/vývojářů, a to nejen na CPU, ale i na hrozně pomalé RAMky.
-
Jasně a proto třeba Steam má v Rusku ohromný úspěch. Rusko je pro Valve druhý největší evropský trh hned po Německu. Psát tady jak jsou lidé v Americe hodní a slušní a Rusko je jen špína tak to je fail.
-
eeeee: go away, you are drunk...
-
A kolik myslis ze se tech kusu na PC proda? A pokud vim tak jsi rikal 2 miliony kusu :) A vsechny mnou vyse zminovane hry maji prodejnost nekolik milionu kusu (to ze Ty tyto hry nehrajes neni moc smysluplny argument).
-
Blizzard prodává tolik her proto že ve světě panuje obrovská míra nevkusu
-
Hezka ukazka racionalizace a neb obelhavani sama sebe :-).
-
Však už taky začali port osekávat, co to jde.
-
A proto by vsechny pc hry mely byt online podobne jako D3. A oni se nauci platit i pc hraci.
-
Benzin zbytecny neni, ale zbytecne rozmarile muze byt jeho pouzivani.
-
FT (anonym)
Jaká zas úcta? Kdy jsem tady něco takového kázal?
Jezbo
Zalez spíš Ty s tím svým obilÝ.Co maj zas společnýho zemědělci se sněhem? -
To my jsme taky. A vubec cely zapadni svet smeruje hezky do prd€le. Piratstvi, chamtivost a bezohlednost vetsina populace povazuje za naprosto normalni a hlavne mladi si uz ani neuvedomuji, jak hluboko ji spolecnost propadla.
-
Ptal jsem se jen na tituly, které vyšly jen na PC (žádná X360 nebo PS3 verze) 3-4 miliony prodaných kusů. S Valve souhlas, ale Rockstar? Vždyť to je každé GTA, že vyjde dříve na konzole a pak na PC. To tady PC hráči pak brečej a nadávaj na konzole.
-
Ale já mluvil jen o mě. Samozřejmě je mi jasný, že bez benzínu bych byl v obchoďáku v hajzlu.
Musím tady začít psát jako anonym, očividně moji přezdívku moc nemáte rádi. :D -
reakce na:XorxoxTalarius@tiscali.cz
Ptal jsem se jen na tituly, které vyšly jen na PC s 3-4 miliony prodaných kusů. S Valve souhlas, ale Rockstar? Vždyť to je každé GTA, že vyjde dříve na konzole a pak na PC. To tady PC hráči pak brečej a nadávaj na konzole. -
radši si zapálím na chuť tabák, kterému se dá říkat tabák, a vychutnám si ho od začátku do konce, než si dávat lajnu... ono kouření a kouření je rozdíl:)
-
a kto myslis ze tie veci do obchodov nosi? kurieri na bikoch? vsetko dovazaju kamiony ktore potrebuju palivo. bez nich by si bol v riti ty trtko.