Přejít na výpis diskuzí
Vývojář vysvětluje: „I Am Alive teoreticky na PC být může“
25.11.2011 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Ubi at uz jde do p..... Nikdo neni zvedavej na jejich blby vymluvy. Na PC se bez Ubi obejdeme, a budeme nadsene sypat svoje chechtaky nekomu, kdo si nas vazi. Jejich hry nejsou nejhorsi, ale myslim ze v ramci toho, ze se budu citit jako zakaznik a nejako nekdo kdo jim nuti svoje penize, si budu uzivat prijemne spoluprace s jinymi tvurci her :) Ubi burn in hell! and never come back! and learn english! :DDDD
-
Že by se Xboxů stále prodalo málo? Tomb Raider Underworld DLC, Alan Wake, pro PS3 Uncharted 1-3, Final Fantasy atd., dále Tekken, Soul Calibur, Dead or Alive etc. Je prostě hodně her, které patří jen konzolím. Myslím, že je vše jen bussines vydavatelů :-(
-
nádherný příklad virální reklamy..
-
á tady Ubisoft těžce pohořel PR oddělení si najednou uvědomuje, že přijít o PC zákazníky zas tak úplně nechce *1*
-
trochu mi Aleši připomíná tebe :D
-
„Opravdu rád bych viděl PC build téhle hry a určitě jsem tím nemyslel, že by se hra na PC nemohla objevit, může za to asi nějaké nedorozumění, protože angličtina není můj rodný jazyk“.
Omg kolik dneska stojí kurzy angličtiny pro pokročilé? 20 tisíc pro podnikatele? 50 tisíc? 100 tisíc? Nic, co by si ten zmetek nemohl dovolit. -
-
Neučí se Angličtina na ZŠ/SŠ/VŠ ?
nebo to chodil na zvláštní ? lescocs by to vysvětlovalo -
-
Nejsem si jistej, ale on francouz? Francouzi celkově na učení cizích řečí moc nejsou.
-
-
-
tak to už opět váš věrný zákazník *1*
-
who gives a fuck. ubisoft nech ide do prd*le
-
Ah, výborně, takže už to není tak, že by celý Ubisoft byl proti PC zaujatý, už je to jenom celý Ubisoft mínus Metter. Tak to jo, to mě uklidnilo.
-
Já nešpík ingliš *15* . At se nevymlouvá na svou angličtinu (to že jí neumí je jeho mínus) a nesvádí všechno na piráty. Piráti her nezpůsobili nikdy žádnou zkázu herního průmyslu, to si vývojáři působí sami. A to samé vydavatelé - viz. EA přelepuje cenovky na použitých hrách a prodává je za plnou cenu... dobrý ne? *7*
-
-
EA? To si pleteš, ne?
-