Přejít na výpis diskuzí
Vývojář vysvětluje: „I Am Alive teoreticky na PC být může“
25.11.2011 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
My neumět mluvit anglicky. Kecy v kleci.
-
„Upřímně, který tvůrce her by nechtěl mít svůj výtvor na co nejvíce platformách, aby si jej zahrálo maximum lidí? Ale nejde o to, zda PC nebo konzole, na čem záleží je hra a zábava, která bude z ní lidem plynout“.
Správně by to mělo být: „Upřímně, který tvůrce her by nechtěl mít svůj výtvor na co nejvíce platformách, aby si jej KOUPILO maximum lidí?...
No jo no... penízky *5* -
Odvolávám co jsem odvolal, slibuji co jsem slíbil *2*
-
Jen se toč korouhvičko, jen se toč...
-
Nahodou. Ja bych to chtel. Nevypada to jako spatna hra. Dokonce bych si to i koupil.
A na ubisoft kaslu. K nim zadne city nemam, takze neni duvod je do sveho rozhodovani zahrnovat. *3* -
Chtělo by to shromáždit linky na diskuse na téma této kauzy "Ubisoft" a poslat to Ubisoftu aby věděli jaký mají na to PC hráči názor. Možná by se jim rozsvítilo v kedlubnách. Ale vzhledem k naprosté ignoranci této firmy Ubisoft k potřebám PC hráčů je to spíše utopie.
-
-
Myslim, že Ubisoftu je to zcela jasné, ale nedokážou nikdy odhadnout, jak se zachovají pc hráči, přeci jen na nich ten jejich ''marketing'' taky stojí...
Teď si představte, kdyby se na Ubisoft všichni hráči z různých platforem po celém světě naštvali a žádnou hru nekoupili a pouze stahli z netu... to by pak Ubi čučel jak z Marsu... -
-
Specielně pokud by se vybodli i na ten F2P Ghost Recon Online...
-
-
-
Já věděl že kecá, zmetek jeden...
-
Nezájem
-
I kdyby, stějně to nechci
-
Ubi se naparoval jako kohout, nicméně zjistil, že není tak mocný aby nehrozilo, že by mohl při přílišném naparování prasknout a proto svý vyjádření maskuje za "špatnou" angličtinu. To je směšné!
A Ubi? Kdy bude konečně patch, který opraví rozpad a poblíkávání textru u některých grafických karet ve SC Double Agent? Ale jistě, já zapoměl! Vy na nás, platící zákazníky, vlastně z vysoka kašlete! Takže NIKDY! A já si to nezahraju dokud si nekoupím jinou grafickou kartu.
Že já si ty originálky Splinter Cellů kupoval! -
-
Kdyby jenom ty *1* UbiSoft je velmi dobry priklad jaky nebyt vydavatel a vyvojar. Jednou se o tom budou budouci vyvojari a manageri ucit v knihach *1* Oni jaksi poslednich par let vzdycky neco reknou, ale nakonec je to cele jinak a nemysleli to vlastne takto. Kdyz uz resis splinter cell. SC Conviction mel by hrou, ktera bude kazdy mesic aktualizovana o nove zbrane, patche, obleky a buh vi co jeste. Bohuzel po 3 mesicich jsem ve hre mel pulku skrine na zbrane prazdnou a nic noveho jaksi neprichazelo *1* a o vyladenosti ani nemluvim. Za chvili nam reknou, ze jejich Ghost Recon na PC byt opravdu muze a ze to tak nemysleli, ze asi spatna francouzština ze to neni jejich rodny jazyk *1*
-
-
Ano máš pravdu. Já mám také v conviction pokoprázdné výkladní skříně a to jsem dokončil co se dalo a všechny achivementy mám. Taky mě to naštvalo, nicméně je to jedno. Díky jejich skvělé ochraně a podpoře stejně používám na originálku crack, abych si ušetřil nervy, takže jsem o achivementy přišel ale vem to čert! Stejně hraju stealth a stačí mi základní socom. Lepší si dobře zahrát a mít míń vybavení, než se nechat vytáčet výpadky jejich služeb(uplay) kdy se ani nepřipojím ani k samotnému singleplayeru!
-
-