Přejít na výpis diskuzí
Vývojáři Hotline Miami 2 radí Australanům: prostě si hru ukradněte
16.1.2015 | Adam Homola
64 příspěvků
-
Tak možná tě děsí co napsal xxx ale ve všem má pravdu, chtěli kapitalismus tak ho mají, stahovat hry je špatné ale když třeba nezaplatíš nájem nebo kabelovku atd atd atd atd atd tak ti všechno vezmou i když na to nemáš ale to je v pohodě že Stalina na ně... byl by svatý klid
-
Hádám že až po svém příspěvku. *7*
-
Japonci sou sami osobě dost úchylní takže se ničemu nedá divit, divím se že nemají na svoje hentai speciální kanál vždyt p-rno se taky běžně vysílá na placené televizi.
-
Supr, jsem rád že reaguješ úplně na každý můj příspěvek. Nakrásno tím dokazuješ, že mám pravdu a ty se ji jen jako zprávný uplakánek snažíš vyvrátit. Padej hrát Botu, nebo co vy PC Kiddos hrajete a nelep se na cizí.
Jinak lore warcraftu je tisíckrát větší uchylárna a prasá*na než veškerý anime na netu spojený se snaffem a záznamy z koncertu Green Days dohromady. -
Nakonec jo. Neotravuj... jo pro příště.
-
Četl jsi článek?
-
Komu to cpeš? To si nech do pořadu nejšílenější úchylky.
-
koliks těch anime viděl ty chytrolíne? Kodomo a shounen jsou zcela přístupné a i značná část seinenu neobsahuje nic co by člověk neviděl v průměrném akčním filnu ze západu. Brutální kousky se vysílaj pozdě v noci a v japonsku na tom maj dost ostrý zákony. Hentai se v běžném vysílání nesmí ani ukázat, tak jak u nás péčko.
Zbytek toho co jsi napsal ani nebudu komentovat, diskuzní drsňáci tvého kalibru mě totiž moc děsí. -
Já nejdříve četl Žížek a hned jsem si říkal, proč by to Slavoj dělal.
-
To už nejde jeho demence se už vyvinula natolik, že nemůže klesnout.
-
v pripade software je trestny cin i stahovani
-
"prostě si hru ukradněte"
Je mi líto Australanů, jiných uzbekistánů atp... že musí hru "krást". I když bez crackerů kde by jsme dneska byli bez nich. At už v originále nebo u piráta. Tímto děkuji za jejich chvályhodnou práci. Jsou hry které za koupi třeba ani nestojí a díky nim si můžeme zahrát.
A jestli někdo bude pičovat pirátství je svatokrádež, tak jo. Díky tomu vyniknou i hry které by jinak zapadli, je to k něčemu dobré - nejde jen o ochcání systému. Njn, ale to někdo nepochopí.
Výjmenoval bych různé skupiny... co hodně pomohli vemte si třeba Starforce, noční můra všech majitelů originálu a ta doba s zase ( možná hůře) snaží vracet. Jenže technologie pokročily.
Jinak stojím na neutrální straně a ten kdo jen pirátí nemá být na co hrdý, te kdo si koupí hru co za to stojí a i je pirát to je ok. -
"Kradení her je špatné, áno, a to i v případě, kdy k tomu máte posvěcení hlavního designéra hry." Adame, kdyz pominu kradeni, tak zbytek vety nedava smysl. piratenim porusujes zakonna prava vlastnika autorskych prave na dany produkt a proto je to povazovano za spatne. pokud ti vlastnik autorskych prav rekne, ze si dany produkt muzes stahnout zadarmo (za urcitych okolnosti), tak jeho prava neporusujes, tudiz nedava smysl povazovat je za spatne.
-
Já nejsem pcckář lol, nedělej ze sebe ementála většího než si. *3*
-
Demence je ze to vubec zakazali, v tehle grafice se muze zobrazit absolutne cokoliv a bude to porad vypadat jak chundelatej pikachu.
Meli by to porovnat s anime na ktere se divaji haranti v japonsku, to kdyby pustili v australii tak je ceka vlna infarktu.
Nicneme beru si to k srdci a rozhodne to ukradnu, kdyz to maji australane dovoleno tak nevim proc ja bych mel platit (ne svedomi me netizi, klidne bych vam sebral vsechno a nechal vas mrznout na chodniku vy moralisti). -
Skoro vic se zase tesim na soundtrack nez na samotnou hru. Hra omrzi a dohraje se rychle, ale soundtrack prezije na disku az do jeho smrti ( a pak se zase znovuzrodi na novem ).
-
Nekrmte už toho trotla.
-
Kdo nekrade, okrada rodinu.
-
aha, to je dobrý vědět. a hraje tam roli cena jako u běžné krádeže? jakože když nelegálně stáhneš autocad v hodnotě desítek tisíc, tak už to trestný čin je?
-
A co to teda je když ne krádež.