Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za realne penize ziskas nespornou vyhodu oproti free hracum...takze pay2win
  • Ale hraje se uz dva roky! Zacal jsem hrat betu nekdy kolem listopadu 2013 mozna uz od rijna...
  • velmi presne.
  • Včera jsem ti na jeden příspěvek odpovídal, z tvé reakce bylo zřejmé, že to hrát nebudeš. Hm, ale stále Hearthstone řešíš. Není to jen o štěstí, záleží na tom, jaký balíček si složíš ty, jak moc zvedneš šance, že ti přijde karta např. za dvě many atp. Další podstatná věc, musíš znát a umět odhadovat soupeře. Chci říct, že to není jen o štěstí, jsou to karty! Nelze to házet na board jak slepicím zrní.
    Něco málo k Tawern Brawlu a daily questům, protože některé příspěvky jsou mimo. Goldy můžeš získat i hrou proti počítači, ovšem potřebuješ k tomu správný quest. Bohužel pro nováčky, není zrovna nejčastější. Podobné to je s Tawrn Brawlem. Hardcore to není ani omylem, naopak. Většinou je to ideální pro lidi bez karet, ale má to podstatné ALE. Pro zpřístupnění módu potřebuješ minimálně na jedné postavě level 20. Což pro někoho je nic, jenže pro jiného hrozná farma. HS je klasická f2p hra, velmi dobře nastavená... Platící zvýhodňuje jen rychlostí! A jak bývá zvykem, holá řiť je nespokojená, zatímco ten, kdo má, machruje.
  • samozrejmne ze i tady se prohrami ucis ja si vzdy sakra zapamatuji karty co mne porazili...
  • Ne, hra mě omrzela po sto zápasech. Jen se snažím říct, že teď bych se už k ní ani nedokázal vrátit. Cílovka téhle hry byli casual hráči, lidi, co nemají moc času, nebo lidi, co jsou moc hloupí, aby pochopili/sáhodlouze se učili hrát složitější karetní hry. (Mezi ně počítám i sebe).
    A to se změnilo. Udělali z toho guláš, který je sice nezačne nudit lidi jako jsi ty, ale já se ho nikdy nenaučím hrát.
  • Jack1947
    Něco nevím tak se ptám, to je tak těžké pochopit? *7* ne on každý musí hned vyerukovat s tím " Když si tady nebyl 2 roky nečekej nějaké ůlevy či co" navíc Hértstoun se nehraje 2 roky to jen tak naokraj.
  • Tavern Brawl ze je pro HARDCORE hrace??? tak to jsem nepochopil myslel jsem, ze je naopak pro novacky, co nemaj dost karet pro ruzne balicky a tady si zahraji jednak s kartama co nemaj a jednak vyhrajou novej balicek... Ale harcore hraci? lol ti zahrajou tavern brawl jednou pro ten free balicek a dal je tyden nazajima na co by to nekdo hral znovu a znovu, kdyz to jednou vyhral???? akorat zas ten novacek co si v tom muze splnit Q ale hardcore hrac???
  • na co narazis? jako kdyz zacnes ted tak, ze nemas karty jako nekdo kdo to hraje uz 2 roky? *1* no tak takto je to SPRAVNE!
  • Posunul jsi se z faze, kdy hru skoro nechapes do faze, kdy ji zacinas rozumet a tudiz se zajimas o to, jak skladat decky atd. V te chvili to prestava byt zabava? Jinymi slovy, hra te po 400 hodinach omrzela?
  • nightborne
    Takovej quest můžeš vyměnit. A pokud ti ani náhrada nesedí, prostě ho neuděláš a počkáš na jinej, není to přeci závod =).
  • eStar
    Zalgo: Protože se i z těch daily questů někdy stává docela nehezkej grind. Speciálně když to po mě chce abych vyhrál 5 matchů s classou s kterou normálně nehraju a ani pro ní nemám moc dobré karty.
  • ale to fakt musí hrať šlovek aspoň jednu hodinu denne každý deň aby sa k tomuto prepracoval
  • proti AI si můžeš zvedat levely, to ti u každého hrdiny odemkne aspoň základní karty

    a v casual unranked můžeš vyhrát i se začátečnickým deckem a za prohru stejně nemáš žádný postih, hra trvá pár minut a můžeš to kdykoliv leavnout (opět bez postihu) tak proč ne
  • Jack1947
    To mi řiká hráč co to hraje dlouho už od bety, nebo alphy no... chápu.
  • nightborne
    Nijak zvlášť, opravdu do toho nemusíš dát ani korunu a questy si v pohodě splníš i se základním balíčkem v casualu =). Jasně, že to jde rychlejc, když si trochu připlatíš, ale pay 2 win to není =).
  • Jack1947
    V tom je ten problém , pokud budeš muset něco vyhrát... tedy blizzard šel opašnou cestou s vidinou zisků že vlastně každý nakonec něco přihodí...
  • nightborne
    Pokud si dobře vzpomínám, proti AI můžeš dávat nějaký practice zápasy, ale nemáš z nich vůbec nic. Musíš hrát alespoň casual multiplayer, abys plnil questy a dostával goldy =).
  • Jack1947
    Nejhorší ještě mimojiné je že v jiných hrách se člověk prohrami učí poznat protivníka, tady je to jedno protože jak každý píše je to o štěstí v kartách, loterie a random šance.

    No ale aspon se to dá hrát vs ai ne na daily shromáždění zlatáků? pokud ne, (což pochybuji) tak by každý nováček co to nemyslí moc vážně dal ruce sakráá rychle pryč.
  • hraju to taky od začátku a mám hafec karet, ne všechny, ale většinu důležitejch legend; stačí mi k tomu sednout na hodinku jednou za dva dny a udělám všechny guesty; nevrazil sem do toho ani korunu

    ale pokud ste jen rekreační hráči a jednou za tejden k tomu sednete a nehodláte investovat ani korunu - hrajte s přáteli for fun - je to sranda i s těma pitomejma basic deckama :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit