Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • beaberko aby si vedel prvu mmorpg tejto grafiky spravi nc soft s everquestom az potom urobil blizzard mmo presne ako everquest
  • Mimo to ten Housing System my přijde fakt dost dobrej
  • Nejspíš ano ArenaNet to tak dělá.
  • Nevíte, jestli to bude buy to play (GW2) nebo s měsíčními poplatky? Děkuju.
  • Lawliet
    Mě připadá, že vtom traileru k sobě ladí vše perfektně teda.
  • Mne to pripada ze vzali niektore skvele prvky z WoW a GW2 a pridali k tomu este vlastne (ktore tiez vyzeraju skvele aspon vo videu). Stylizacia je v pohode, nechapem preco s nou ma tolko ludi problem. No a k tomu este aj humor. Mam z toho celkom dobry dojem. Ale hrat to asi nebudem, kedze GW2 mi este dlho vystaci.
  • stylizace stejná jako wow? vždyt kreslené to může být, proč ne, ten styl se mi líbí ale tohle je uplně stejný jako wow, a ty prostřihy s hrdinama? to je zase uplně kopírka borderlands,, to nemaji grafiky který nedokážou vymyslet něco vlastního? a ten styl borderlands a wow k sobě absolutně nejde
  • Opet vyprcany komix.
  • Pokud okopírovali i obsah a chytlavost, hmm... tak to může být dobrá změna prostředí. Jinak to bude další hra která pojde, tomu věřím.
  • Je škoda, že se takhle "omezuješ" :) O dost přicházíš, na druhou stranu máš čas se zabývat jinými věcmi *4* *1*
  • TheGGG
    Dětinská shitovina ala hry od bližardu, bože zastavte ty vývojáře někdo
  • me to prijde jako kdyby vzali wow a pokusili se z toho udelat borderlands a nepovedlo se to
  • za co mu davate minusy za to ze ma pravdu?
  • Ladislav_Loukota
    To je pochopitelný, na druhou stranu je nutno dodat, že v téhle dětinské grafice se ve hře páchají brutální vraždy. IMO si to cílovku mezi dospěláky najde...
  • ncsoft si povedal ze ja na case okopirovat wowko fuj tazka fekalia do 3mesiacov dead nula napadu nula vsetko a hnoj vizual *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • vypada to hodně našláple *14*
  • Super video! :D
  • Ale běž... mě ten trailer přijde super, jak grafickou stylizací (u takovéto hry mi vůbec nevadí), tak animacemi a "epic" vypravěčem. V lecčems se podobá trailerům na TF2, a taky nikdo neříká, že je to hra pro děti do 12ti let *3*. Hra může být náhodou zajímavá *4*
  • Shania
    Tak to se ti tahle hra asi libit nebude, tady takoveho humoru bude mozna az moc.
  • walltar
    Já ale neříkám, že ta grafika je pro děti ... Mluvil sem o tom videu, které na mě zapůsobilo, tak že cílí na mladší hráče. I kdyby to mělo super realistickou grafiku a bylo by natočené tím stylem tak na mě bude tak působit. A humorem asi budu někde jinde no ... tohle mě humorné nepříde. Asi jak dnešní animáky lidi kolem mě se jim smějou a já sedím s vyvalenýma očima a hledám krapítek něčeho směšného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit