Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečne
  • ale sa to tu pekne riedi. takze dalsie studio? zachvilu uz budeme fakt hrat iba call of duty 2025, need for speed 100th aniversary, assassins creed Revolution, LEGO Avatar 6 a disneys Babynator.
    • Zabudol si, že nie všetky firmy sa správajú ako Activision, teda každú hru ktorá nemá potenciál behom 5 rokov zarobiť 100 miliónov dolárov okamžite podrežú. Jediné čo ma teší že tento k*k*tizmus nebude trvať večne...
  • V prípade Activision je úplne jedno aké mali oba Prototypy recenzie. Je len otázkou času kedy každý vývojár, ktorý má štastie na tohto vydavateľa skončí pod sekerou....
  • Masa-san
    O praktikách Activision nemá cenu ani hovořit.
    Ale musím přiznat, nečekal jsem konec studia presto, že u pokračování Prototype se tak trochu dalo očekávat, že nebude až tak úspěšný.
  • Tak ted ma Activision konecne kapacity k tomu aby CoD vychazelo dvakrat rocne. *6*
  • je pravda, ze mne prototype nic nerekl.
    zkusil sem, nechytil, zapomnel. nicmene skoda studia, holt byznys je byznys. kdyz nejsi dostatecne vysoko v zelenych cislech je jedno jestli si udelal skvost, nebo vyresil nejaky problem lidstva, i tak te zariznou. a to nemluve kdyz jste v cervenych cislech, nicmene neverim, ze by na tom byl prototype az tak spatne
  • Krtecek-GT
    "Jednička si na Games vysloužila sedmičku, dvojce dal Martin dokonce šestku. A to je v ostré konkurenci dnešních AAA her málo."

    Hlavně v konkurenci AAA titulů od EA jsou hry od ostatních vývojářů s 6tkovím hodnocením pořád kvalitnější.
  • Prototype 1 byla skvělá hra, a Scarface taktéž, ten týpek co daboval Tonyho byl skvělej imitátor, a i ta hra mě bavila mnohem víc než třeba San Andreas nebo Vice City. Však tam byla tuna možností. Vylepšovat si barák, kupovat auta, mělo to celkem dobrej příběh a mise... Prototype 2 jsem nehrál, počkám na nějakou slevu, ale je to velká škoda. Snad se uplatní někde jinde.
  • Izmæl
    Smůla no. Přesto díky za Hulka, Simpsony a první Prototype. Hry, u kterých jsem se opravdu bavil.
  • Je to škoda, jelikož Prototype byla velice dobrá hra. Ano, mě to bavilo :P. Na dvojku se velmi těším, škoda, že se na ni musíme čekat.
    Co se týče narážky na recenze - celkově nejsou objektivní a na tomto webu bych je vůbec nebral vážně :P. Já si hry vybírám dle gameplayů a nikoliv podle toho, co o nich někdo napíše.
    "Ti se naposled vytasili z (tady máte chybku) hodně povedenými auty Blur a docela dobrým Jamesem Bondem." - Tímto jste to zabil, vážený pane redaktore :D.
    • ucho
      objektivní neobjektivní. však 6 a 7 je nadprůměr... Tomb Raider Underworld tady má 7 a je to pro mě luxusní záležitost a osobně bych dal tak 9,5/10. proti objektivitě/neobjektivně recenzí nic nemám, kdyby to tady dostalo 10, ta hra bude v mých očích pořád stejná :)
      takže jo, z čísel 6 a 7 člověk asi na zadel nepadne, ale o nekvalitě to nic nevypovídá. prototype prostě nezaujme masy, někoho baví, někoho ne a řada lidí ho zkrátka ignoruje, protože to není jejich šálek kávy. trh je hrami přesycen, je celkem náročné přijít s trhákem a neprošustrovat při tom i kalhoty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit