Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ted ma Activision konecne kapacity k tomu aby CoD vychazelo dvakrat rocne. *6*
  • Krtecek-GT
    "Jednička si na Games vysloužila sedmičku, dvojce dal Martin dokonce šestku. A to je v ostré konkurenci dnešních AAA her málo."

Hlavně v konkurenci AAA titulů od EA jsou hry od ostatních vývojářů s 6tkovím hodnocením pořád kvalitnější.
  • Je to škoda, jelikož Prototype byla velice dobrá hra. Ano, mě to bavilo :P. Na dvojku se velmi těším, škoda, že se na ni musíme čekat.
    Co se týče narážky na recenze - celkově nejsou objektivní a na tomto webu bych je vůbec nebral vážně :P. Já si hry vybírám dle gameplayů a nikoliv podle toho, co o nich někdo napíše.
    "Ti se naposled vytasili z (tady máte chybku) hodně povedenými auty Blur a docela dobrým Jamesem Bondem." - Tímto jste to zabil, vážený pane redaktore :D.
    • ucho
      objektivní neobjektivní. však 6 a 7 je nadprůměr... Tomb Raider Underworld tady má 7 a je to pro mě luxusní záležitost a osobně bych dal tak 9,5/10. proti objektivitě/neobjektivně recenzí nic nemám, kdyby to tady dostalo 10, ta hra bude v mých očích pořád stejná :)
      takže jo, z čísel 6 a 7 člověk asi na zadel nepadne, ale o nekvalitě to nic nevypovídá. prototype prostě nezaujme masy, někoho baví, někoho ne a řada lidí ho zkrátka ignoruje, protože to není jejich šálek kávy. trh je hrami přesycen, je celkem náročné přijít s trhákem a neprošustrovat při tom i kalhoty.
  • ZvacA
    Ani myslím nemá cenu komentovat, v jakém stavu se nachází dnešní " publikum " a co zejména preferuje za žumpy, abych si na tom mohl dělat závěry o úspěchu toho, či onoho, ale bohužel je to právě v mainstreamu peněženka a jejich množství, co vystřeluje tituly do výšin, přestože jejich kvality jsou všelijaký a udržuje studia, byť ne vždy úplně právem, v božských výšinách. No a když u toho ještě figuruje Activision, tak je to hotovo. Osobně musím poděkovat pánům právě za Prototype - vždy zůstane kvalitní, leč silně nedoceněnou záležitostí....
    • +1
      Ja som sa tiez v Prototype nasiel *1*
  • ale sa to tu pekne riedi. takze dalsie studio? zachvilu uz budeme fakt hrat iba call of duty 2025, need for speed 100th aniversary, assassins creed Revolution, LEGO Avatar 6 a disneys Babynator.
    • Zabudol si, že nie všetky firmy sa správajú ako Activision, teda každú hru ktorá nemá potenciál behom 5 rokov zarobiť 100 miliónov dolárov okamžite podrežú. Jediné čo ma teší že tento k*k*tizmus nebude trvať večne...
  • V prípade Activision je úplne jedno aké mali oba Prototypy recenzie. Je len otázkou času kedy každý vývojár, ktorý má štastie na tohto vydavateľa skončí pod sekerou....
  • Phillios191
    Prototype zas nebyl tak špatnej, bohužel dnešní publikum si žádá hromady akce a wow momentů... Scarface jsem hrál před nějakou dobou taky, takže k tomu bych už pokračování asi nehrál...
    • Když si dnešní publikum žádá hromady akce a wow momentů, pak nechápu, proč Prototype neuspěl. No, hrál jsem jenom jedničku a moc mě to nenadchlo, ani jsem to nedotáhl do konce. Crash of the titans jsem hrál kdysi na PS2, to byla celkem fajn hra. Jinak samozřejmě je škoda, že jde do háje další studio, třeba by časem vypotili něco opravdu dobrýho. *9*
    • kostejnesmrtelny
      ROFL. Jasně, Prototype vůbec nebyl postavenej na hromadách akce a wow momentů *1* *1*

Jedničku mám koupenou, docela mě bavila a dodnes jí čas od času zapnu. Dvojku jsem nechtěl, protože to je zjevnej vývar z jedničky a navíc mě totálně nasrali tou debilní výmluvou, proč nebude demo ("Hra je příliš rozsáhlá, demo nebude. Už máte předobjednáno?")
      • Ono asi myslel jiné wow momenty. Přeci jen, jak si Prototype pamatuju, tak těch příběhových wow momentů, kdy se před tebou začala bortit Eiffelovka, sestřeloval si ze vzduchu atomovky a řval na svého parťáka: ještě neumírej, máš ženu a děti, které jednoho dne půjdou na univerzitu a bez tvýho platu to neutáhnou, tam moc nebylo.
        • Kinet1c
          *15*
  • Masa-san
    O praktikách Activision nemá cenu ani hovořit.
    Ale musím přiznat, nečekal jsem konec studia presto, že u pokračování Prototype se tak trochu dalo očekávat, že nebude až tak úspěšný.
  • Izmæl
    Smůla no. Přesto díky za Hulka, Simpsony a první Prototype. Hry, u kterých jsem se opravdu bavil.
  • Prototype 1 byla skvělá hra, a Scarface taktéž, ten týpek co daboval Tonyho byl skvělej imitátor, a i ta hra mě bavila mnohem víc než třeba San Andreas nebo Vice City. Však tam byla tuna možností. Vylepšovat si barák, kupovat auta, mělo to celkem dobrej příběh a mise... Prototype 2 jsem nehrál, počkám na nějakou slevu, ale je to velká škoda. Snad se uplatní někde jinde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit