Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

    Nevidím v tom žádný bizár. Když na to mají prostředky a možnosti, tak proč to neudělat. Kdo ví, třeba to někdy dotáhnou do konce a čeká nás něco mimořádného, nebo naopak velké zklamání.

  • od tyhle sekty by se i putin mohl naucit, jak se dela propaganda


    predpokladam, ze jim to jeste nekdo stale zere

    • Sunk Cost Fallcy. Když už do toho pošleš ty desetitisíce, tak ta hra přece musí vyjít a musí být dobrá :-D

  • Jarisko84

    Je mi jasne ze sa to zda moc... ale v detailoch je sila.... nie je nad to ked vas napadne daco bizarne skusit a ono to naozaj funguje lebo s tym autori pocitali atd.... drzim palce...

  • spoock

    Ve svém vlastním zdraví jsem přestal projekt před pár lety sledovat. Jednou za pár měsíců se podívám jak moc se projekt (ne)posunul. Když už mají několik let v implementacích pořád jednu věc, tak je něco špatně. Tankování, které teď vyšlo v posledním patchi slibovali už před lety.

  • Corvus

    Jestli se na těch prostěradlech nebude létat jako na koberci v Magic Carpet, tak 0/10.😛

    • Gulivera84

      😂 ted sem se pobavil

  • Mě by zajímalo, kolik z backerů už stihlo za ty roky zemřít.

  • victor

    Tak jistá česká hra má realistický simulátor noční oblohy ...nicméně Takové perličky jako prostěradlo co se špiní by si mohli nechat na dobu , kdy ostatní aspekty hry budou fungovat .....a to se dívám na Elite a pomyslím na to  kde už dávno , Star Citizen měl být .....


    • Operace Flashpoint?

  • Souhlasím (s komentáři). Zatím to ještě není úplně ztracené..

    Oni mají štěstí, že se výpočetní náročnost her (mj. i kvůli nedostatku čipů) trochu zasekla (oproti dekádě předchozí). - viz teprve končící podpora PS4 a  XONE, viz zoufale pomalý - ale stále žijící Switch, viz stále populárnější mobilní hraní, atd..

    Chci říct, že i když SC začnou vydávat za 3-5 let, tak na to furt půjde koukat. A prachy furt mají, takže na prostěradlech nezkrachujou..

    p.s.. Nechci NIJAK ospravedlňovat zoufalý vývoj SC.. Jen že to prostě NENÍ černobílé..

    • Derp_1337

      "Chci říct, že i když SC začnou vydávat za 3-5 let, tak na to furt půjde koukat."

      Nemyslím si, že to takhle dopadne. Dle dosavadních zkušenosti s CIG bych spíš tipoval, že za 3-5 roky oznámí, že jejich současný herní engine je už "zastaralý" a začnou vše předělávat na novější engine s vyššími detaily.

      • a muchlajicimi se polstari

    • 0011

      Jako nic není černobílé, ale SC měl vyjít 2014, kdy tyhle konzole s "teprve" končící podporou vyšly a v té době se ještě ani netušilo o projektu NX neboli Switchi a ani to na něj nemá vyjít, takže  ten bych do toho netahal. Taky velice pochybuju, že to vyjde na současnou generaci konzolí, respektive už pochybuju, že vůbec kdy vyjde verze 1.0.

    • VereWolf271

      Tak mě vývoj této hry stále baví sledovat. To je důvod proč stále jsem fanouškem, i když to samozřejmě vyžaduje rozumný přístup ke gameplay. 

      • victor

        Hlavně odebrat přístup ke kreditce by fandům i vyvojářům donucených k vydání hry a dolaďování za provozu už docela prospělo 

  • VereWolf271

    Dobrý den, jedná se o "Content AI tým" to je tým, který z už hotových featur a tech (AI) tvoří obsah do hry. Buď už maj většinu prioritnějších tasků hotových nebo čekají na jiné týmy, až jim dodají co potřebují nebo si momentálně můžou dovolit z jiného důvodu vyčlenit nějaké člověkohodiny z tohoto týmu. Upozorňuji, že týmy jsou na sebe vzájemně závyslé. A pravděpodobně např. programátoři, kteří se zabývají jádrem hry, backendem nebo systémovými záležitosmi si např. takový podobný luxus zatím dovolit nemůžou.

  • Hidden

    No, bizar, jak se to vezme - uz pred lety ukazovali docela peknou technologii na simulaci latek, takze uplne od nuly to asi delat nebudou (a teoreticky by to nemuselo byt ani tolik prace). A kdyz Rockstar muze venovat cas na veci jako ze se konum v zime v RDR zmensuji varlata a podobne detaily, proc by CIG nemohli delat na lepsi simulaci latek za urcitych specifickych podminek (a dost dobre by se to mohlo dat vyuzit i na par dalsich veci). Vyzniva to blbe spise jen v kontextu celeho projektu - neustale odklady a posuny, takze se fanouskum zase nelze tak divit, ze ztraceji trpelivost. Akcentovat podobne vymozenosti nebylo ze strany CIG zrovna moc prozirave.

    • VereWolf271

      Jedná se o měsíční report, kde píší, na čem jednotlivé vývojářké týmy v měsíci pracovaly.  To znamená, že by tam neměla být cenzura a ani ta autocenzura. S vyjimkou samozřejmě na spoilery. A AI týmy jsou vždy na vrchu.  

      • Hidden

        Nejde o to cenzurovat nebo neco zatajovat, jde o to, ze pro spoustu lidi je podobna technologicka vymoznost naprosto zbytecna a i clovek neznaly PR by mohl mit alespon tuseni, ze jim to dost lidi misto: "Wow, cool!" da spise patricne sezrat, s ohledem na predlouhy vyvoj celeho projektu. Kdyby to misto toho proste jen shrnuli treba prostym odstaveckem o vylepsovani simulace latek s kratkym obecnym popiskem, mohli si podobne drama usetrit. ;)

        • VereWolf271

          Ty odstavce myslím píší samotní vedoucí týmů, snad se z toho ten dotyčný člověk poučí. Edit: Chtěl se asi za svůj tým pochlubit. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit