Přejít na výpis diskuzí
Vývojářskému deníčku ze Star Citizen vévodí rozpačitá Gillian Anderson
22.1.2016 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
Gillijana Andersonová Nováková Smetanová za mlada Svobodová.
-
V tom případě jedině dobře. :)
-
Pleteš :)
-
jako obvykle se pleteš vojtíšku...
-
V Hannibalovi byla skvělá, i když tam byli skvělí všichni .)
-
Tak příjde na to jak nahlížíš na nekromancii...
-
Já taky, ale bude to bez Duchovnyho jestli se nepletu..
Tak se pletu, Duchovny bude a já se těším, v nadpisu ve feedu o Duchovnym nebyla zmínka; čekal jsem že zrovna tohle zmíní hned v nadpisu. Inu, nikdo není dokonalý a díky za potěšující zprávu. -
Oživovat co je mrtvé.. Ee, to nejni fajn.
-
Tak má to 4 minuty...
-
Ale na to mi prijdou ty videa trochu dlouha. Skoro nic se v nich nedozvis.
-
Na druhou stranu je to způsob jak něco ukázat bez toho aby tam byly spoilery... Což bych určitě neoznačil za něco negativního.
-
http://i.imgur.com/5UD0gFs.gif
-
Scullyové, sekne jí to i v letech... tom mi přpomíná že zachvíly startuje nové XFiles. *4*
-
Roberts si to uziva jak za mlada :D
https://youtu.be/CpjreO8W2G8 -
jako fandovi SC mi to taky trochu vadí, ale zase když si vezmu, že zatím toho nemají moc co ukazovat (vše je furt rozpracované), tak to chápu. V létě už ty herce ve hře určitě uvidíme všechny.
-
Skoda, ze ty videa z pripravy squadron 42 jsou jen takova m*sturbace stylu "kouknete kdo tu hraje a jak jsme uzasni". tak mi tedy opravdu zbyva si jen vsimnout ze Gillian vypada porad dobre a ma prijemne prirozeny styl hrani. no co, aspon to vypada, ze se snazi o plnohodnotny singl a ne jak petr mnohokrat prorokoval, ze pujde spis o takovy privesek. k nejen pribehovemu megalomanovi jako Roberts mi to nesedelo. doufam tedy, ze se petr mylil a povede se to. a to urcite on taky ;). ted jen jestli to opravdu nekdy dokonci.
-
Gillijana Andersonová Nováková
-
Gillian Andersonová....
-
Mozno v prvych seriach ale od napr. stvrtej-piatej az do deviatej uz to bola kocka.
-
vevodí rozpačitá? co je to za češtin?