Přejít na výpis diskuzí
Vývojářskému deníčku ze Star Citizen vévodí rozpačitá Gillian Anderson
22.1.2016 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
a kde je chudák Mark Hamill? Aleši to je kacířství nezmínit ho společně s ostatníma! :D
-
vevodí rozpačitá? co je to za češtin?
-
Já ji miloval v seriálu Hannibal *14*
-
Gillian Andersonová....
-
-
Jo, jasně. Mnohem lepší je (cituji): "Seleš porazila Graf." Tak kdo teda koho??? *2*
-
-
Kdyz se to da poznat v anglictine, da se to poznat i v cestine. Kazdy inteligentni clovek by to napsal tak, aby to bylo jednoznacne.
-
-
Gillijana Andersonová Nováková
-
-
Gillijana Andersonová Nováková Smetanová za mlada Svobodová.
-
-
-
Skoda, ze ty videa z pripravy squadron 42 jsou jen takova m*sturbace stylu "kouknete kdo tu hraje a jak jsme uzasni". tak mi tedy opravdu zbyva si jen vsimnout ze Gillian vypada porad dobre a ma prijemne prirozeny styl hrani. no co, aspon to vypada, ze se snazi o plnohodnotny singl a ne jak petr mnohokrat prorokoval, ze pujde spis o takovy privesek. k nejen pribehovemu megalomanovi jako Roberts mi to nesedelo. doufam tedy, ze se petr mylil a povede se to. a to urcite on taky ;). ted jen jestli to opravdu nekdy dokonci.
-
-
jako fandovi SC mi to taky trochu vadí, ale zase když si vezmu, že zatím toho nemají moc co ukazovat (vše je furt rozpracované), tak to chápu. V létě už ty herce ve hře určitě uvidíme všechny.
-
-
Na druhou stranu je to způsob jak něco ukázat bez toho aby tam byly spoilery... Což bych určitě neoznačil za něco negativního.
-
-
Ale na to mi prijdou ty videa trochu dlouha. Skoro nic se v nich nedozvis.
-
-
Tak má to 4 minuty...
-
-
A prijde mi, jako by to bylo 15 :D.
-
-
-
-
-
-
Andersonka přišla o panenství ve 12ti ve sklepě, to jen tak.
-
-
Dneska už nic nenormálního...
-
-
Jo, ty taky ne...
-
-
A co na to Aiša? "Pche!" *1*
-
-
tiše závidí klidný dětství
-
-
-
Zacina sa to prilis nafukovat, radsej mohli dat sancu mladym resp. menej znamym hercom.
-
A já zase miluju Garyho Oldmana (no homo - herecky *1* ).
-
-
V SC vypadá jak mladší verze Nortona... jinak je to děda lebeda... už ani nefim všem hrál naposleed. Plesnivec. *7*
-
-
Jestli ma nekdo zajem o zakladni balik se hrou Star Citizen + SQ42 a lodi Aurorou, prodam za nizsi cenu.
Info: starcitizen@post.cz -
https://www.youtube.com/watch?v=-6VQPElhjVU