Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to meleš? Jakej Ruprt? James Gastowski jsem použil jako nickname, protože se v ty hře tahle postava vyskytovala - pouze teď..... Ty schiizo :-D a prosim tě nepoucuj mě o tom, kdy které jednotky vznikli, stejně to máš špatně :-D tohle hlavně není jádrem diskuze ty pako
  • Jeden známý to vystihl poměrně dobře:

"Pokud to udělají hloupě, bude to normální. Pokud to udělají správně, nebude se to stávat."

Doufej ;-)
  • Neeee. To snad ne. Ty jsi TEN Gastowski.

Na tohle už fakt...

Největší sranda je, že 1st SFOD-D a SEAL týmy jmenuješ jako naprosto neznámé jednotky. To jsi se zasekl v osmdesátých letech? Od dob Ruprtova fóra ses vůbec nezměnil. Jde to poznat.

Šmankote, vždyť DEVGRU je vlastně SEAL Team Six. A víš co? SEALs vznikli z UDT někdy kolem sedmdesátých let. Ty nejsi ani zaseklý v minulosti. Ty prostě nevíš... NIC.
  • a co základní obsah? ten tě bavil dlouho? nevěřim :-D
  • si pročti mezinárodní fóra - i Amíci, Britové a jiní měli mnohem radši původní prostředí, turnajů bylo víc, addonů také ( o kvalitě některých addonů raději pomlčím, máš pravdu ).

ARMA III se až moc zaměřila na boj jedince a malejch jednotek proti guerillám. Jásný, chtěli se přiblížit tomu, co hráč/ divák / konzument vídá v posledních letech v televizi - asymetrický konflikty.
    Přesto subjektivně myslím, že hráči raději tu Studenou Válku, pocit beznaděje, reálné jednotky, mnohonásobně větší bitvy ( ať už tankové nebo letecké ) Everon, Malden, Kolgujev byly řekl bych pro toto mnohem lepší než prosluněnej ALTIS, kde sedneš do malýho Little Birda a letíš tři kilometry zabít pár blbečku s AKčkem v džípu :(
  • jo nemluvě o tom že BIS si jen tak odstranila featuru která měla být ve hře a to nepřatelské uniformy.
    Protože Cosik Ženevská konvence.BIS nám prostě zčecháckovatěla a zapomněla že tohle dělá pro hráče a né aby vnucovala hračum co chce ona.
  • BTW nechápu, jak někdo může vyčítat absenci starší bojové techniky (BVP, T72 apod) když všechny tyto věci se dají stáhnout ve formě vymazlených addonů... Včetně starých ostrovů s vylepšenou grafikou atd... Holt ono to chce vyndat si hlavu ze zadku, ale pro někoho je to příliš mnoho úsilí
  • Nezáživný prostředí? Pro ne-Čecha byly určitě hodně nezáživné ty shnilé české chalupy... Altis je náhodou naprosto geniálně zpracovaný ostrov, akorát tam v kampani chybí jakýkoliv civilní život... A jinak nevšiml jsem si, že by addonů nějak dramaticky ubylo, hlavně už nevychází tolik hovadin, což je akorát dobře.
  • a to jsem jinak věrnej fanoušek Bohemia Interactive a hry Operation Flashpoint a první ARMY řadim mezi vůbec ty nejlepší " FPS simulátory ", které jsem měl tu čest hrát. Leč trojka sklouzla k mainstreamu, kýčovitýmu a nezáživnýmu prostředí, neslaný-nemastný jednotky.........nevim, kterou blbou hlavu napadlo, že tohle je cesta k inovaci....
  • Joooooo Flashpoint byl perfektní! Generál Guba, Armstrong, Gastowski - mělo to perfektní atmosféru, chytlavý mise. Resistance byl taky skvělej. Pak přišla ARMA s víceméně NO NAME frakcema, že kdesi v Tádžikistánu jednotky "? Delta Force, SEALS ?" mlátí jakože Mudžahedíny.....jooo, pořád to bylo docela fajnový, člověka to chytlo, dokázal se tak nějak vcítit do virtuálního konfliktu, ale už tehdy jsem začal pozorovat, že mě mrzí vyškrtnutí frakce SSSR/Rusko a jeho motorizovanejch, leteckejch i pěších jednotek.

Pak přišla ARMA III, která to pro mě SUBJEKTIVNĚ celý pohřbila a zabila celou sérii. Však si taky vemte, kolik addonů vznikalo do Flashpointu a ARMY I a ARMY II a kolik addonů vzniká k ARMA III - o dost méně.

Vůbec se mi ta hra nelíbí, ani vizuálem, ani prostředim, ani válečnýma frakcema. Snad jediný v čem mi tenhle ( pro mě absolutně zmršenej díl ) utkvěl v paměti bylo kvůli tomu, že se v tisku dlouho propíralo, že uvěznili v Řecku dva z vývojového týmu
  • Prostě Arma nemá engine na "bitvy" v pralesích a vegetaci a Crysis to samý na velkých otevřených plochách. ...tohle je od Bohemky totálně špatný designový rozhodnutí a někdo by u nich měl dostat pohlavek. .... Místo toho aby odstranili "únavu" a podobný hovadiny, který totálně zabíjej singleplayer hratelnost, tak vymýšlej blbosti ... :/
  • Deti davaj minusy, nevi co je poradna hra. Vymazlena grafika, drsnacky zarizeni a supr cupr technika nedela jeste dobrou hru, trdla
  • Presne tak. BVP, t-72, M113, M16, AK,RPG, . To ma svoje kouzlo. Clovek si dokaze predstavit, ze takhle by to vypadalo, kdyby k ,,tomu" doslo. Ne nejaky bezpohlavni konflikty bezpohlavnich armad s bezpohlavni technikou, mezi kterou pro me nebyl znat rozdil.
  • Na starej flashpoint to nema. V cold war crisis se mi libila atmosfera- studena valka, odlehly ostrov, technika NATO a Varsavskyho paktu a asi nejlepsi hratelnost. Ve stretnuti se dalo skvele taktizovat atd. V Arme III me furt nekdo dostaval na snad milion kilometru ukrytej za krovim apod. Dohral jsem ji celou, ale nez o zazitku z hrani resp. vitezstvi to bylo o nahode, ze me nikdo netrefil a ze moji spoluhraci je dokazali za tim krovim sejmout. Cold war jsem dohral 5x- u tohohle vim, ze si to bepustim ani za 10 let.
  • ARMA 3 ma nahodou proti dvojce spoustu vylepseni na ktery ARMA jako serie cekala fakt dlouho. Bohuzel mi to zasazeni do ty scifi valky taky moc nesedi.
    Ale zase si vemte ze jejich vyvojari delaj soucasnou bojovout techniku porad tak si chteli taky uzit neco trochu jinyho :D
  • ZvacA
    Doporučuju videa komunity Shack tactical. Sice uzavřená skupina, ale ti hráči dokazují, že Arma 3 se vedle svých starých dílů rozhodně neztrácí.
  • Keyz
    Jj. Trapný, že to pořád nevychytali....

Pak se SP hraje dost blbě.
  • Arma pro mě vždycky byla MILSIM, s těma novýma blbinkama (zbraně a vozidla budoucnosti) mě to naprosto vůbec nechytlo. Nelíbí se mi to a A2 považuju za nepoměrně lepší.
  • Lukyz
    Tak srovnávat Crysis a Armu resp. CryEngine vs RV4 mi přijde jako hodně velkej úlet *1*
  • Jsem stejného názoru, ta série je třetím dílem totálně domršená.... Už to ani tak není válka, fakt z toho ten pocit nemám, duch OFP/Army je pryč...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit