Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jiny studio... respektive jina vetev...
  • Nejlepší byla stejně Cold War......nahánění guerillovejch jednotek v džípech v písčitejch dunách mě ani trochu nechytlo a série Operation Flashpoint / ARMA pro mě třetim dílem umřela. Pochopim pár misí, ale celá ARMA III je postavená na debilní guerille. Chybí mi tankový mise T-80 vs M1A1, v podstatě celej vozovej park studený války - pro mě je ARMA III krok do prd+le a teď do mě fanboys
  • Coz je skoda... protoze napriklad Crysis mela tohle vychytany... schovas se do kere a AI te nevidi... take ne ze by se to nedalo udelat
  • Jj tohle je pro me opravdu velika obava. Bohuzel strileni skrz travu a krovi je pro AI v Arme tak nejak typicky :(
  • Co takhle poradne maknout na DayZ?
  • Lukyz
    Tanoa vypadá opravdu skvěle, podobný prostředí v Armě chybělo, ale jsem opravdu zvědavej, jak se pánové poperou s optimalizací a chováním AI v takhle složitým prostředí. Držim palce *4*
  • Ta 3310 tam:D
  • Na to jak mám armu rád a na to jak to vypadá dobře, tak pro hratelnost to bude fail. Aneb těším se jak mne na 100 m, zalehlá AI sejme, protože, narozdíl ode mne, vidí přes keře a listí .... :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit