Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jojo, presne to jsem myslel. Tahle mise byla asi uplne nejelpsi ukazka toho, co melo v fps vymrit tak pred 10 lety. Pokud budou tuhle "taktiku" vyuzivat dale, tak ja dale nebudu jejich hry kupovat. Jediny co si pak clovek opravdu porizuje je hra, kde v 90% jejiho trvani nevydite pres cervene cakance vubec nic jineho a ani vlastne nic jineho nepotrebujete, pac stejne jen drzite tlacitko pro sprint. Zpatky na stromy pratele. Doufam, ze, kdyz uz maji ty nejvetsi talenty na svete, tomuto se vyhnou, jinak si muzou celou hru vcetne vsech supermozku narvat opet do spic. Howgh
  • GlaDOS
    Proč tam mluví o tom, co ve hře vůbec nebude? Challenging, funny? To je asi hodně zábavná výzva se prodírat proudem tupých nepřátel, abych konečně přešel přes trigger, kterej to neustálé spawnování zastaví.
  • Amylee.Anderson
    Pfffff, singleplayer ftw.
  • DOBRÁ hra *1* ale dlouho nevydrží, dohrát mise a konec, ale fakt dobrý *5*
  • To neříkám, samozřejmě je to jejich práce, takže ne tom musej vydělávat... ale z mího pohledu jakožto hráče/zákazníka je ta cena naprosto neůměrná kvalitě, ta cena jen prostě sedne ke značce a to je ta komerece kterou nemám rád. Black Ops jsem si koupl, byla to dobrá hra, ale i s multiplayerem mi vydržela ani ne na dva měsíce... znám dobrý freewarowky co člověka zabavěj dýl, když nehledíš pořád jen na grafiku, super-akční EPICKÝ scény apod. např. jsem narazil na Ace of Spades, dobrá freewarovka, fps z prvky minecraftu, dobrej nápad, možná by někdo řek, že je to hra pro děti, grafika minimální, ale už to pařim půl roku, mám tam známí, spoluhráče, mám tam svoje taktiky, svoje oblíbená místa, svoje oblíbený zbraně (i když tam jsou jenom 3, no a?) a prostě nemusím za to vyhazovat 1500,- *1* a za rok to zas kupovat znova??? proč???
  • Přesně tak :)
  • Multiplayer člověče, multiplayer. To je takovej "mod" ve kterym se sejde pár lidí, a střílí po sobě. Pokládají bomby, zabírají pointy, nebo se jen tak střílej a soutěží o to, kdo bude mít největší skóre. A věz, že je to zábava, zkus to někdy ;)
  • Vtipný je, že Bulletstorm byl to samý, ne-li horší než COD. ;)
  • Aha, takže všechny ostatní hry jsou dělané pro to, aby prodělaly? -.-
  • Whoossain
    Mám v živé paměti tu nepopsatelnou frustraci z vietnamské mise v BO, kdy se na mě pořád valily donekonečna se respawnující Vietnamci a já byl nucen hrou bezhlavě se vrhat proti hordám nabíhajících idiotů, abych to spawnovací peklo zastavil a přesunul ho o kousek dál. Přiznám se, že mi chvíli trvalo, než jsem vlastně pochopil, co ode mě hra chce, protože jsem vážně neočekával, že když hraju za postavu supertajného supervojáka, tak mým úkolem bude skákat před mířící hlavně miliardy Vietnamců. Never again...
  • Danny28
    Já souhlasím *4* BO doteď považuju za nejlepší ano NEJLEPŠÍ díl ze série těch novodobých CoD.Ne že by to bavilo víc než všechny MW ale prostě si mi to hodně líbilo.Konečně je to díl s příběhem.Ne jen pokus o příběh...
  • Izmæl
    Psalo se, že v BO II se bude hlavní postava moci rozhodovat mezi několika (nebo jen dvěma, teď nevím) možnostmi, což následně trochu ovlivní příběh. Tak schválně jak se jim to povede.
  • Amylee.Anderson
    A to jsem ráda :)
  • No, teď mě asi ukamenujete, ale co naplat.
    Black ops 1 mě bavila víc, než MW3 a MW2 dohromady. Nečekal jsem od toho nic a byl jsem docela příjemně překvapen. Chvílema jsem si připadal jak v Béčkách z 80. let (komando například) a to mě vyhovovalo.
    MP byl prachobyčejnej Quake styl a až na tu debilitu s nožema to i šlo....
    Kdyby ta "nová" hra stála nějaký 400 tak bych si ji klidně koupil... ale prosím? 1500? Polibte si...
  • Danny28
    Všichni je nemůžou vystát ale oni mají pořád sebevědomí tak vysoko *15*
  • Co si tady stěžujete? Je to prostě komereční hra, vytvářená za účelem finančního zisku. Už kuli tomu bych si to opravdu, ale opravdu nekoupil *1* . A proč? No protože příští rok stejnak vyjde zase to samí, o trošku dražší a malinko v jiným prostředí *6* , prostě když už mám za nějakou hru opravdu utratit peníze, většinou je to nějaká hra, na který se pracovalo delší dobu a není tak předražená, nebo nějaká india hra od nezávislých vývojářů, který ji nedělali pro to, aby vydělali miliony, ale pro to, aby tu hru prostě dělali, protože je to baví a potěší je, když si tu hru někdo koupí... zkrátka nebudu chodit kolem horký kaše, BO 2 si určitě zahraju, ale abych si ho kupoval? Ani mě nehne ... *5*
  • Kam se sere 2 na D3, a kevsemu ted po patchi je to masochyzmus uz i na nightmare

Nejdriv kazdej brecel ze to je easy a ted zas brecite ze je to tezke, lidi me prijde ze by ste na tu hru nadavali at by byla jakakoliv
  • Mám rád jejich multiplayer, výborný na odreagování, když prostě chci jen tak střílet a dokážu se pobavit u singleplayeru, který je na nejvyšší obtížnost i docela příjemný.

Moje otázka by byla jiná, ale vlastně stejná: Co teda hergot vidíte na Diablu, když na normální obtížnost ho sfoukne i můj papoušek, je to totožný se dvojkou, jen příběh je jinej (a dost slabej), graficky je to derivát dvojky a aby se člověk zabavil, musí hrát na inferno, kdy to hraničí s masochismem :)
  • Nejlepší stejně je Cod 1 a 2... Multiplayer jednoduchej ale zábavnej... od tý doby to je čim dál tim horší...
  • jako promiň, ale tohle pro mě rozhodně není hra...je to spíše film, ve kterém je občas potřeba postřílet minimálně stovku nepřátel, nejlépe při slaňování nějaké velehory a když se zadaří, tak i nějaký ten vrtulník sundat...nevím, ale takový zážitek (ne-li lepší) mi bezproblému zprostředkují filmy a to za zlomek ceny...a mulťák? nehraju to, takže nevím, ale principy jsou snad pořád stejný a abych si to kupoval kvůli jinejm hadrům, zbraním a killstreakům se mi vážně nechce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit