Přejít na výpis diskuzí
Vývojářský deník Black Ops 2 s Reznorem a Goyerem
18.7.2012 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Co si tady stěžujete? Je to prostě komereční hra, vytvářená za účelem finančního zisku. Už kuli tomu bych si to opravdu, ale opravdu nekoupil *1* . A proč? No protože příští rok stejnak vyjde zase to samí, o trošku dražší a malinko v jiným prostředí *6* , prostě když už mám za nějakou hru opravdu utratit peníze, většinou je to nějaká hra, na který se pracovalo delší dobu a není tak předražená, nebo nějaká india hra od nezávislých vývojářů, který ji nedělali pro to, aby vydělali miliony, ale pro to, aby tu hru prostě dělali, protože je to baví a potěší je, když si tu hru někdo koupí... zkrátka nebudu chodit kolem horký kaše, BO 2 si určitě zahraju, ale abych si ho kupoval? Ani mě nehne ... *5*
-
-
Aha, takže všechny ostatní hry jsou dělané pro to, aby prodělaly? -.-
-
-
To neříkám, samozřejmě je to jejich práce, takže ne tom musej vydělávat... ale z mího pohledu jakožto hráče/zákazníka je ta cena naprosto neůměrná kvalitě, ta cena jen prostě sedne ke značce a to je ta komerece kterou nemám rád. Black Ops jsem si koupl, byla to dobrá hra, ale i s multiplayerem mi vydržela ani ne na dva měsíce... znám dobrý freewarowky co člověka zabavěj dýl, když nehledíš pořád jen na grafiku, super-akční EPICKÝ scény apod. např. jsem narazil na Ace of Spades, dobrá freewarovka, fps z prvky minecraftu, dobrej nápad, možná by někdo řek, že je to hra pro děti, grafika minimální, ale už to pařim půl roku, mám tam známí, spoluhráče, mám tam svoje taktiky, svoje oblíbená místa, svoje oblíbený zbraně (i když tam jsou jenom 3, no a?) a prostě nemusím za to vyhazovat 1500,- *1* a za rok to zas kupovat znova??? proč???
-
-
-
Mile prekvapenie hlavne co sa tyka prizvania Reznora. Black Ops mal zo vsetkych Call of Duty pre mna najputavejsi pribeh. Myslim ze to aj vyvojari celkom vystihli je to taky interaktivny film na par hodin a viac od toho cakat netreba. Pre mna jasny must buy.
-
-
*7* *7* CoD jupík *7* *7*
-
-
Ta hra bude pecka, nemůžu se dočkat.
-
-
A já myslel, že apríl už byl... *15*
-
-
Hey Pigs