Přejít na výpis diskuzí
Vývojářský deník připomíná slibnou onlineovku Rift
1.3.2011 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Abych to uvedl na pravou míru. Tvůrci si vzali to nejlepší snad ze všech známých MMO, přidali náhodně generované public questy "Rifts" a upekli skvělý mix PVE a PVP akce. Účastnil jsem se posledních 3 betatestů. PVE stránka mi silně připomínala staré dobré časy v LOTRO. Možností jak levelovat a sbírat či šetřit na unikátní kousky zbroje a zbraní je hned několik. Můžete buď dělat jak příběhové, tak vedlejší úkoly, můžete jezdit po mapě, vyhledávat a zavírat Rifty nebo se můžete vrhnout jen a pouze na PVP buď ve formě warfronts(scénária) nebo open PVP a gankovat od rána do večera:-) Jediné co některé trošku zamrzí jsou animace postav a nepřítomnost létajících mountů. To se ovšem může po pár opravných balíčcích či pozdějších datadiscích změnit. Populace World of Warcraft není příchodem Riftu nijak ohrožena, což se o již tak štíhlé populaci Warhammeru online říct nedá. Bohužel ale Warhammer online vedle bety RIFTU vypadal jak nedodělaný chudý příbuzný. Warhammer online měl obrovský potencial, který tvůrci nejen, že nevyužili, ale naopak zazdili. Škoda. Doufejme, že stejný osud nepotká RIFT.
-
No neboj se... Viděl je mnoho mnoho videí. Nemám zrovna náladu vyhodit 1200kč jen tak. A kopírka WoW to je. Pak public q z Warhammer. Nevím jestli jsi to pochopil, ale to není chyba, že je to kopírka WoW. Spíš přednost. Viděl jsem kompletní dung. A, že by to teda bylo extra zábavný... Final boss nic nedělal., ten boss předtím dělal to co trash ve WoW. A ono říct 10x zábavnější dung než raid ve WoW. To je asi hloupost, že? To jsi malinko ulítnul.
-
mnohem vice jak WoW to pripomina WAR a ten byl do 20. Lv. naramne zabavnej hlavne RVR a public Q a jak zkoncil... osobne myslim, ze do roka padnou - skoda, ze nezavedli F2P, nebo GW model, byli by kralove a ihned bych kupoval *3*
-
Nevim teda jak si to hral ty ale ja za maga lvl 22 daval mobky na 2-3 spelly. Btw nevim esli si byl dung ale ten byl pro me 10x zabavnejsi nez vetsina raidu ve wow. Celkem dobre zpracovanej a zajimavej trash + bossove. Hlavne ten konec ve vanici byl uplne skvelej.
-
Zajimavy ze si to nehral a uz vis, ze je to kopirka WoW... Jinak ja to hral a prislo me to zabavnejsi nez wow. Byl sem teda jen jeden dung pro lvl 16-19 ale byl mnohem tezsi a hlavne zabavnej. Expeni je diky BGckum, riftum a invazim taky mnohem zabavnejsi nez quest/grind ala ostatni onlinovky ... dojel sem na lvl 22 a opravdu sem si to uzival bohuzel esli je hra stejne zabavna i v end game netusim :)
-
hral som betu prvych par levelov bolo velke booom nadherne questy atd ale potom rift rift rift rift a nudaaaaaaaaaaaaa neni to kopia wowka ani nahodou len to tak vypada ale strasne opakovanie toho isteho ,potvory maju privela hp a trva nez daco zlozite ,moj nazor je ze to je len nalakat co najviac hracov a potom to padne a budu sa zatvarat servre mam to odhrane po lvl 25 jak za maga wariora alebo huntra.
-
Furt nevím jestli do toho mám jít nebo ne. :) Láká mě to. I když vím, že je to kopírka WoW. Ale to přece nevadí. Jestli to někdo hrál už z předstartu. Řekněte dojmy. Chci hlavně vedět, dungeony obtížnost taktika. Atd. Daj se podle toho odvodit raidy.