Přejít na výpis diskuzí
Vývojářský deník se věnuje vlasům v Mount & Blade II
26.11.2013 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
nezapomeň na mount and blade: warband napoleonic wars:) naprosto bohovský multiplayer pro milovníky napoleonských válek
-
Mount and Blade, Mount and Blade: Warband a ted Bannerlord.
-
mount & blade II , ale trojku dobre jako povis:D
m&b ma rozne datadisky tak ked kludne to mozme nazvat aj 4kou -
prosil bych o warband s florisem a multiplayerovou kampaní, děkuju
-
Trojku
-
V ktorej inej hre zažijete atmosféru, kde sa ženiete uprostred hordy rytierov. Húfy sa zrazia a vy spokojne pozoruje ako váš súper ovisne v sedle a potom sa zosunie na zem. Kde inde stojite s obojručným mečom proti jazdcovi, podseknete koňa a potom dorazite jazdca, ktorý sa snaží vstať? Kde zažijete , čo je to hnať sa s hordami púštnych nomádov? Leziete porebríku , okolo vás padajú mŕtvia vy dúfate že tí strelci na vežiach vás nezabijú skôr ,ako stihnete preniknúť za hradby. Táto hra mi dala na stovky hodín viac ako všetky AAA tituly dohromady a pravdupovediac lepšia grafika bolo to posledné, čo ma v nej zaujímalo. Pokiaľ to nebude na úkor hrateľnosti budem to brať ako čerešničku na dobre urobenej torte.
-
Toto už nerozjedu. Tak alespoň, že je ten M&B:W s Floris mod packem.Pořád jsem nedobyl celou mapu. *1*
-
Sice technické zpracování hru neproslavilo ale jestli to bude lepší OK. Vlasy ale nejsou zajímavé hlavně boj na kterém hra staví. Minule byl dost amatérský, tedy hlavně animace a správné střetnutí zbraní apod. To bylo zoufalé.
Snad to vylepší. -
ja som ani nevedel ze tato hra existuje, po precitani tohto clanku som si ihned stiahol jednicku a fakt SUPER :O takze sa mam dovod tesit na dvojku
-
Tam mě trochu štve, že každým dílem (ale děje se to všude napříč žánrem) redukují počet různých slotů na postavě, tedy že brnění slévají do více celků. Když si vzpomenu na Morrowind a to, kolik kusů výbavy tvořilo brnění, a dnes prakticky jen jeden a pak jen boty/rukavice a helma. Ale zase chápu, že né každý chce vypadat jako šašek, protože je poslepen z 10 různých kusů brnění obzvlášť, když se mu nedaří najít stejné do setu. Nebyl problém mít pravou a levou naramenici jinak barevnou a z různých materiálů.
-
hlavně mění k lepšímu
-
Ja by som ocenil, keby sa dokázali vymaniť z tej šablónovitosti, ktorou bol cítiť prvý diel...
-
Přesně tak, módy k Mount and Blade jsou geniální. Moc překvapující není, že prodlužují délku hry a vylepšují hratelnost, ale některé ji zcela mění, což je supr.
-
Ať jsou třeba z gumy, když se to bude hrát takhle dobře..
-
Grafika mě zajímá natolik, abych rozpoznal svoje od nepřátel a co to držím v ruce *1*
Ale hlavně ať se podívají na mody, ty vylepšují, doplňují, nebo přidávají nové věci do všech složek, od boje, přes vztahy, mapy, schopnosti atd.. Mount and Blade Warband miluju, ale dnes si už nedokážu představit hraní bez modů... (Např. Brytenwalda)
No a jinak, další díl? Kde to mám podepsat tou krví...
(bože já zas rok nevyspim) -
Mám takový dojem, že to nebude moc potřeba, maximálně aby utáhl těch x-stovek vojáků na bojišti. *3*
-
V MaB byly zbroje vcelku reálné, což se o 99% jiných her říct moc nedá.
-
Kdyby se zbavili LOLspinningu a podobných věcí, tak bych se ale nezlobil.
-
Chlapik dufam ze dostane pod stromcek nejaky sampon na zosilnenie vlasov
-
K Mount and Blade II mam jen jeden komentar:
WoHOOOOOOOOOOoooooooooooooooooo!