Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0tecFura

Souhlasím a dávám like (jako heartman v death stranding 🙂) 

• Derp_1337

Chápu pohled vývojářů: s tou hrou se patlají celé roky a tak je asi omrzí pohled na generické postavy. Ale pro hráče je to novinka a na první hraní si člověk snaží maximalizovat imerzi. Není se čemu divit, že si většina lidí (napoprvé) zvolí postavu, která je jim blízká (nějaký typický klaďas). Až u druhého hraní člověk začne zvažovat nějaké kuriozity (např. nějaká temná postava).

Já třeba budu hrát za modrookého elfa. XAXA. Něco jako moje hlavní postava v trilogii Shadowrun

• dworkin

Já za někoho s rohama a s ocasem hrát nebudu, protože to jako právník dělám celej den v práci. Ve hře chci hrát za hodnýho, slušnýho člověka, kterej pomáhá ostatním a odmítá za to brát odměnu. Prostě pořádnej roleplaying.

• KronosDeret

Asi nejsem jedinej koho to napadlo, ale nedala by redakce nějaký one-shot DnD dobrodružstvíčko, když už jste všichni tři TTRPG pozitivní?

Jinak já hraju z dětství oblíbenou Elfí Rangerku (Outlanderku). Až přibyde povolnání sourcerera, udělám si i aktuálního pulelfa Ulrycha lidového hrdinu s měděnými dračími předky. A protože mají lariani skvěle pokřivený smysl pro humor, budu mu moct i dát jeho věrnou lopatu :)

• VereWolf271

Jo nejlepší je udělat si Tieflinga mistra iluze, který dokáže na sebe seslat kouzlo, že pak vypadá jako aasimar. A pak se může přidat mezi inkvizitory, kteří loví devil spawns. :-D

• celoush

Taková střela do vlastní nohy se jen tak nevidí.

• triptich

tiež patrím k zástancom "tuctovosti". ak mám možnosť, siahnem automaticky po trpaslíkovi a to sú malí, podsadití frfloši s dlhou bradou (ideálne zapletenou do rôznychvrkočov) a účesom po plecia (beriem aj rôzne mohavské a vojenské strihy). a kto kedy videl, aby trpaslík nemal veľkú obojručnú sekeru, alebo poriadne bojové kladivo (mohli by spraviť  "vraní zobák" - kladivo na jednej a hrot na druhej strane hlavice)

druhou voľbou je drow / polelf (mám radšej tmavých drowov lebo drizzt. a každý elf predsa využije svoju mrštnosť primárne na rangera s poriadnym lukom a dvoma jednoručnými mečmi.

tretia možnosť je zelené nasrdené monštrum (nie hulk) holt, proste jediný pravý ork je ten z warhammeru/warcraftu. a čo môže taká mašina robiť iné, ako barbarského berserkra/tanka v prednej línii s mega štítom alebo veľkým obojručákom.

• Maxianimal

Tak hlavně aby v souladu s moderní dobou neodebrali možnost si tohoto nudného, bílého muže vůbec  vytvořit ;)

• Aj... zase ta dominance bílého muže. Tak takhle by to, soudruzi, nešlo!

• Hidden

Vyvojarum muze byt s prominutim uplne u zadku, jakou postavu si ve hre udelam. Delam si ji proto, aby me jako hrace bavila, aby mi sedela a specialne v RPG abych se tak nejak s ni szil. A jestli je takzvane nudna, nema rohy, oci do ctverecku a na kuzi fialove hvezdicky, to neni jejich problem. Je super, ze tam dali moznosti pro lidi, co takovou postavu chteji, ale to neznamena, ze to kazdy musi vyuzit a mohli i ocekavat, ze vetsina hracu proste sahne po necem "standardnim". :)

• Bieli muzi su uz out, nabuduce ich tam ani netreba davat...

• tak jako hráč jste s tou hrou ještě nestrávili 3 roky (narozdíl od devs), a protože si tu hru tak nějak chcete užít, snažíte se té celkové imersi pomoct, tzn hraju za něco uvěřitelnýho, pravděpodobnýho, co bych v tom světě čekal, taky jsem měl choutky udělat si Drowholku s bradkou, ale na to se nechci (nechceš?) dívat dalších 150 hodin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit