Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jak myslíš, že jsem jezdil já? První, co jsem udělal bylo zvýšení maximální rychlosti na "neomezeno" a pak už jenom kličkování mezi auty ve 110 km/h. Náklad dovezen samozřejmě v pořádku a v rekordním čase -v podstatě jsem z toho udělal takový východní mod řidičů kamionů :D Jezdit podle pravidel v této hře by mě vůbec nebavilo.
  • tohle hrajou lidi co jako v budoucnu chteji byt truckermi ? me by tedy nebavilo furt jen jezdit
  • ucho
    http://www.nuuvem.com.br/produto/1973-euro-truck-simulator-2-gold-edition

a zrovinka je hra na nuuvemu v akci za +- 120,-
  • zdeeneek
    V tehle hre uz mam najezdeno hodne kilometru a hodin, ale multiplayer me teda vubec nelaka. Staci se podivat na nejaky videa na youtube, na kterych hraci jezdi s kamionem stylem jak v NFS.
  • Jaký by ta hra potom měla smysl kdyby auta přes sebe projižděli? To by mě nelákalo.
  • Já bych v tom viděl velkej potenciál, kdyby se to celý zpracovalo do MMO s mikroplatbama, za různý doplňky, s možností zakládat společnosti a například i s questama typu "najeďte tolik a tolik kilometrů, převezte náklad o celkové hodnotě atd" myslim že by to byla cesta jak z toho vydolovat majlant :-)
  • jako chapu, ze je to alfa, ale ukazku postavit na tom jak auta doskakuji jak stepni kozy to je humus tim bych se nechlubyl
  • *1* jj ve hre techto kvalit to tak nejak bude no, ale turci budou urcite nadseni *3*
  • Nejlépe ti to vysvětlí Tomáš Hanák:

http://www.youtube.com/watch?v=xtTG2yfiwPA
  • Spis vami projede. *1*
  • FeebeE
    Není to jedno, protože ten zmíněný Pepa to do vás nakouří a máte po vynikajicím výsledku :)
  • Pethulla
    Musím se přiznat, že nechápu tu touhu po multiplayeru. K čemu je to vlastně dobré, když princip této hry je bezpečně převést zboží z místa A do místa B? Vždyť je to přece jedno jestli vás mine kamión řízený počítačem nebo ho řídí nějaký Pepa, ne? Stejně ho už po zbytek cesty neuvidíte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit