Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Prvnik krok k jejich F2P hre World of Trucks... achjo, pak se z kazde hry ktera mela byt jen pro hrstku fanousku stane preplacena blbost kde budou hrat i deti co vubec nevi jak takovy TRak funguje. *7*
    • by me zajimalo jestli ty to vis,kdyz to neumis ani napsat :D
  • zdeeneek
    V tehle hre uz mam najezdeno hodne kilometru a hodin, ale multiplayer me teda vubec nelaka. Staci se podivat na nejaky videa na youtube, na kterych hraci jezdi s kamionem stylem jak v NFS.
    • A jak myslíš, že jsem jezdil já? První, co jsem udělal bylo zvýšení maximální rychlosti na "neomezeno" a pak už jenom kličkování mezi auty ve 110 km/h. Náklad dovezen samozřejmě v pořádku a v rekordním čase -v podstatě jsem z toho udělal takový východní mod řidičů kamionů :D Jezdit podle pravidel v této hře by mě vůbec nebavilo.
      • 110Km/h jezdim v opravdovem trucku bez problemu,proc by jsi mel klickovat mezi auty,ktere vetsinou jezdi rychleji? Kdyby jste najezdili ty kilometry v zivote tak mate alspon vydelano :D
  • ucho
    http://www.nuuvem.com.br/produto/1973-euro-truck-simulator-2-gold-edition

a zrovinka je hra na nuuvemu v akci za +- 120,-
  • Ahoj,chtěl bych to hrát,proto se ptám jestli to ještě funguje a jestli se něco platí. Díky
  • tohle hrajou lidi co jako v budoucnu chteji byt truckermi ? me by tedy nebavilo furt jen jezdit
    • heléé docele smažba,,,,,drželo mě to dobrej měsíc, strašnejch kiláků jsem tam natočil,,,,,je to pohodovka, kafíčko, tempomat a jedeš si pohodičku *4*
    • jojo nejvic fanousku ma tahle hra v turecku
  • jak jste to koupili *15*
  • prosíííím jak hrat multiplayer *13*
  • Zdravim koupil jsem si ETS2 original ale ne pres steam a ted bych si rad zahral tento mutiplayer. Nejde mi to stahnout protoze nemam ve steamu ETS2. Prosim o radu. Dik

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit