Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jaky pořádný fotbal nám doporučíš.Já osobne znam jediny poradny fotbal ato jest zvednout zadek od konzole ajit si i obcas zahrat ven na hriste. *1*
  • V tom ze golmani byli slabi s tebou souhlasim ,ale tet se me prave zda ze podavaji vyrovnane vykony ne jako supermani z fify.No ata hratelnost je podle me suprova ,ale to je tvuj názor nikdo ti ho neber e
  • No faulu je sice min ale ja stim problém nemam .Vyhovuje me spis tvrdy styl fotbalu amin faulu .Nemam rad kdyz rozhodčí píská kazdou maličkost jako v te zenske fife.-))
  • Tu poznamku si autor neodpustil spravne. Recenze hodnoti nejaky produkt. Ma tenhle produkt takove a makove licence? Nema. Tecka. Anebo by si mel u recenze destniku, do ktereho zateka, ale doma si to prece snadno prelepis izolepou, "odpustit" poznamku o dire a zmoknuti?
  • z konami se stává novodobé japonské EA
  • Na hrej PES2016 v lets play vychválili. Těm budu věřit více *2*
  • mate uz nekdo dresy na premier league k xbox 360 verzi? jaka je nejlepsi stranka na patche pro konzolove verze? a co ma sakra znamenat to ze tam nejsou aktualizovany sooupisky? jako okej, licence jsou licence, ale tak snad si meli o to vic dat zalezet aby meli v poradku veci okolo
  • Úplně to vidím...
    Píše se rok 2016 a na E3 mluví někdo z Konami s novináři.
    "PC verze letošního ročníku bude totožná s tím předchozím z důvodu pirátství, které způsobilo velmi špatné prodeje ročníku předchozího."

Konami jsem za ty roky docela dost věřil, ale letos má ode mě červenou.
  • No tak to je super zprava :-) predesly rocnik me prisel na fauly zcela v poradku, obcas to pustil a obcas pisknul polofaul, tak jak to ma byt..a v tom become modu kdyz jsi hrac z lavicky tak te hra presune na dobu kdy mas nastoupit ?
  • Oproti konzolovym verzim je tento rok horsi nastesti jen grafika a par stadionu. Fyzika hracu se v tomto rocniku posunula o nejvetsi kus. Konami maji obrovske stesti, ze je jeste stale plno moderu, kteri se o PES na PC zajimaji a tak uz ted jsou mody, ktere upravuji hratelnost, vylepsuji grafiku - textury hry, potom klasicke sweetfx i mody, ktere opravuji loga/jmena/dresy tymu, pridavaji dalsi ligy a maji aktualizovane prestupy driv jak konami. D *15*
  • Hraju Become a Legend a hned ze zacatku asi po 10 zapasech jsem se zranil a lecil 2 mesice. Co se tyce faulu, tak tech je stale malo jako v predeslem rocniku.
  • no ok a co zraneni a ty fauly?
  • Nemůžu za to, ale tento článek mi přijde mírně zaujatý proti PESku. Poznámku o nelicensovaných týmech, si autor mohl klidně odpustit, jelikož se do týdne po vydání objevují různé patche, které tento problém řeší. Pokud má být použit design, jaku u X360, tak super. Hru na x360 již týden hraji a maximální spokojenost.Takže, kdo chce PSA být....
  • tak jsem to vcera trosku poparil a klepu si na hlavu ze jsem resil nizsi rozliseni, kdyz tam je mnohem kardinalnejsi problem... rozhodci temer vubec nepiskaji fauly !!! zkusil jsem nekolik kos zezadu, ktere by jasne byly na cervenou a rozhodci to vubec nepiskal. toto se mi povedlo tak osmkrat po sobe, az rozhodci odpiskal mensi popostrceni.V demu jsem s tim problem nemel.. divny..navic souper nefauluje vubec..

dalsi problem mam s tempem, ta hra mi prijde jako na tripu.. neco jako rozdil mezi tony hawk pro skater 2 a pro skater 3, kde se ale casem ukazalo ze sviznejsi tempo je preci jen realistictejsi..

a do tretice stary znamy evergreen: zraneni ... letos to vypadalo nadejne, v master league ocividne zraneni jsou, co jsem videl na youtube, ale pri normalnim pratelaku to vypada stejne chabe jako u 15

a abych jenom nekritizoval, tak pes 16 je nejrealistictejsi ztvarneni Messiho, co jsem ve fotbalove hre videl, ten autenticky pohyb pri klickach, zpracovani, strelach... skvely
  • Mart9
    Už jsem se vrátil k pořádnému fotbalu. Tragédie jménem PES 2016 už je smazaná.
  • Mart9
    Hrál jsem PES 4, 6, 2008, 2010 a 2011 v letech, kdy vycházela FIFA na h o v n o. Pak udělali v EA pořádný fotbal a otočilo se to. Takže mám v PES hrách odehrány stovky hodin, brankáři byli slabina vždy, v tom letošním demu to ale bylo do očí bijící. Ale je to ten menší problém. Ten větší je špatná celková hratelnost.
  • Mart9
    To myslíš špatně, dal jsem mu úplně stejnou šanci jako nové FIFĚ.
  • momentálně nejlepší fotbal je stejnak Rocket League
  • wizaard
    PES 2016 jede na Xbox One v rozlišení 1 360 x 1 080 bodů. Příště si kup Fifu, ta jede v plném 1080p už od FIFA 14.
  • Uz je me jasné to tve zrudne hodnoceni peska . Mel by sis zustat u te tve arkadove automaticke fify 15 a nehodnotit pes.Ja si myslim ze pesko jen zrudně hejtujes *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit