Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušejte demoverzi Civilization: Beyond Earth
27.10.2014 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Ale je trochu divne, kdyz kolonizujes nejakou planetu, tak je tam asi dost mista pro vsechny :). A urcite neleti cela planeta. Takze je kapanek nesmyslne se prat o tolik mista. O to se muzou prat potomci :D
-
Právě to, že se Lidstvo mlátí mezi sebou i na jiný planetě je na tom to nejrealističtější...neni to tak dávno, kdy byly závod o dobytí vesmíru mezi dvěma světovými bloky a místo spolupráce svět stíl na hraně 3. světové války...takže asi tolik k tvojim sluníčkovým myšlenkám o tom, jak lidstvo po tom, co "dobude vesmíru" strašně moc zmoudří a ustanou všechny války a všichni se buou mít rádi...řekl bych, že neopak ve vesmíru se to ještě 1000x vyostří oproti současnosti
-
Blbost by spis byla kdyby spolu frakce nebojovali , lidi se navzajem vyvrazdovali odjakziva a nikdy s tim neprestanou *1*
Jinak moc nechapu o jakych tabulkach je rec me to prijde maximalne zjednoduseny, aby to mohl hrat kazdej. Civ 5 ve vesmiru ano presne tak to je a presna tak je to prezentovane, nikdo nam sem nerval pul roku 5 novinek dene o tom jak ultra nextgen hra to bude (narozdil od zkurvene ea a zasraneho ubisoftu)
Mrknu se na endless legend, nejak sem tomu nevenoval pozornost tak doufam ze to je fakt lepsi. -
Takto potom jo. *3*
-
ted jsem zmenil názor a začal jsem tahat na zkoušku, ale beyond earth si koupím na steamu protože je to dobrá hra
-
Hele, sám už z principu hry ze zátoky netaháš ale ponoukáš ostatní aby tam šli a hry tahali.. tak nevím jak to tedy s tebou je. *7*
-
to nebylo lidstvo ale staty, nebo možna finanční korporace. když se bijeme tady na Zemi proč by nevalčili i nekde ve vesmiru?
druha vec je že jejich chovani nedáva často smysl, ale to už je zda se v civ seii takova tradice -
Já to teda osobně neznám, ale od stejných autorů je i o něco starší titul Endless Space.
-
jdete do zátoky a máte demičko i víc než 100 tahu, pak ve sleve podporime vyvojare
-
DEMOVERZE? To slovíčko je mi trochu povědomé, není to nějaký typ exklusivního DLC?
-
S tim mam take problem. Fanousek fantasy bohuzel nejsem, ale jinak je Endless Legend sympaticka hra.
-
Ty jo demoverze? co to je to jsem viděl ... no řeknu vám ani nepamatuji kdy naposledy to bylo ale bylo to teda sakra hodně dávno.
-
civ 5 vanilla i BNW u mě jen jeden crash za 233 odehraných hodin
-
Hmm. O Endless Legend slysim poprve ale vypada to skvele. Ze bych dal sbohem stale stejne Civilizaci?
EDIT:tedy az na to ze je to fantasy. Coz je skoda -
S posledni vetou se neda nez souhlasit. Proc nemuzeme bojovat proti emzakum? Proc se zase mlati Francouzi s Brazilci a Asii?
Kdyby ty noce dily prodavali za 500Kc tak nereknu. Ale oni to pokazde vydavaji jako novou hru... -
co mě na nový civce potěšilo je jak je krásně stabilní, během cca 20 hodin co jsem zatím hrál v single i multi žádný crash, zamrznutí, ani při opravdu častém alt tabování do windows a zpátky, o tom si minulé díly mohly nechat jen zdát a jsem rád že se na to zaměřili
-
Musím říci, že endless legend je lepší. Prvně jsem tomu nevěřil ale pilně makají na patchovaní a hlavně, je to více propracované ale není to pouze pro milovníky tabulek. Naprosto jiné frakce se zajímavým příběhem, počasí a možnost rekrutovat armády.. Tohle je Civ 5 ve vesmíru. Stejně hloupý boj a navíc to je pro mě nudnější, protože se nemohu ztotožnit s nějakou civilizací. V Civ 5 to šlo a bylo zajímavé vidět cestu nějaké Civilizace od skoro opic do dneška.
Zde je navíc divný boj mezi lidmi na nějaké planetě? Lidstvo si dalo práci aby vyslalo lodě do vesmíru a pak tam mezi sebou bojují :D To je taková blbost. -
Tak to se máš, spoustě lidí včetně mně to prostě vyšší rozlišení vůbec nenabízí a takhle to hrát prostě nebudu, páč je to hnus. Viz tento thread:
http://steamcommunity.com/app/65980/discussions/0/619569341114417237/#p1 -
Já už "demo" vyzkoušel a za kup mi to stojí.
-
Me to jede normalne a v pohode na 1900x1200. Jak vis ze mas zrovna ten ''spatny'' monitor?