Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušejte kooperativní demo Syndicate
31.1.2012 | Adam Homola
49 příspěvků
-
Prosím, už ne...
Už nepiš ty tvoje píčoviny, kdo to má číst. -
Neni toho technicky schopno. Mozna, ze kdyby PC byly stejne kvalitni a vykonny a levny jak konzole tak by jim mohly konkurovat. Ba dokonce jak tak koukam prilis hrani na konzoli dramaticky zvysuje IQ uz tak prilis inteligentnich jedincu. Diky za tvoje skvele postrehy, bez tebe by to nebylo ono *14*
-
To je spravny pristup. Kdyby se takhle chovala vetsina, tak je na pc uplne jina situace.
-
Pri svem rozhorceni vezmete v uvahu dve fakta. 1) demo nezvysuje prodeje her 2) vytvoreni dema neco stoji. No a delat demo pro ekonomicky slabou platformu muze ze hry udelat ztratovou vec.
Osobne se divim, ze se dema delaji pro konzole. Treba v pripade amaluru to je vylozene kontraproduktivni, protoze ho delali z nekolik mesicu stare verze hry a bylo plne bugu. Osobne me to odradilo od koupe teto hry.
Mnohem lepsi jsou podle me casove omezene trial verze. Ale nevim jestli je toho pc technicky schopno. Mozna pres steam, ale asi by se to stejne zneuzivalo. At s tim souhlasite nebo ne, piratstvi pc platformu nici mnoha zpusoby. -
Aby mohl butthurt jejdalulin rozjizdet flame ze konzole je best *15*
-
A proc se fps teda pro konzole prodava vic nez pro pc?
-
Já to teda taky nechápu, oni su nasratí, že jim to pirátěj, ale demo, jediná věc, která je (většinou) schopna ukázat kvality a zápory hry, a oni na to kašlou? Na PC, kde se pirátí ve velkém? Logika jak noha. Napište jim tam někdo, že je třeba otevřít oči a hlavně nemyslet tím malým orgánem dole *1*. Já to ale dělám taky, když není demo, upirátím si hru, zkouknu a kupuji (samozřejmě jsou mezi námi i "poctivci" co to jenom ukradnou), ale když je demo, nebo je hra vyloženě tutovka, tak nemám potřebu něco pirátit. A že jsou hry drahé? Já nejsem žádný Onasis, dokonce jsem rád, že v tého zemi přežiju, ale když na to nemám, tak na to prostě nemám. Počkám si tedy, až hra slevní a pak si ji možná koupím. Právě teď se chystám na ARMA 2 Combined Operations na steamu. A upirátit ji? To mě nikdy nenapadlo... a víte proč? Protože je to pro mě tutovka a vyšlo i demo, takže tak! *3*
-
Hm... tak nic, hra mne míjí... není demo, nebude hra. Sice se z toho na zadek asi neposadí, ale mě celkem naštvali lemplové.
-
Tak ať pak nekřičí že se to moc stahuje. Já jsem si to zkusit chtěl teď jim na to.....
-
asi s tím počítaj, že si to na PC stejně každej nejdřív upirátí, tak proč věnovat energii demu
-
Okej,snažím se vystupovat jako kluk,ale byla jsem odhalena *1*
-
Myslíš "přehlídla" né?
-
jsem totiž holka...ale uznávám že z nicku to fakt poznat nejde *1*
BTW:jako captchu mam GEJ *15* -
Ten pohybující se HUD je docela šílenej...ty různý ukázovátka všude...ovšem track je parádní .))) pustit si to ke hře a je to jak visuální stránka nějaký dupstep párty...heh
-
To ještě chvilku bude trvat..
-
S tím naprosto souhlasím.
-
a kde je pc coop demo ?! Potom sa divia ze si to polka ludi stiahne, ked ani demo nedaju.
-
My se známe?Nejsem chlapec,ale tak dobrý.
-
Jsem to přehlíd..my bad.Ale za tím že FPS=PC si stojím.Ale je to pouze můj názor.
-
Ten chlapec vůbec neví *15*