Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle je prostě jenom další konzolová blbost, která se inspirovala u jinak výbornýho DE:HR.

Nevyjde ani na Steamu a odmítám podporovat EA / Origin. Tenhle titul absolutní nezájem.
  • Pri svem rozhorceni vezmete v uvahu dve fakta. 1) demo nezvysuje prodeje her 2) vytvoreni dema neco stoji. No a delat demo pro ekonomicky slabou platformu muze ze hry udelat ztratovou vec.

Osobne se divim, ze se dema delaji pro konzole. Treba v pripade amaluru to je vylozene kontraproduktivni, protoze ho delali z nekolik mesicu stare verze hry a bylo plne bugu. Osobne me to odradilo od koupe teto hry.

Mnohem lepsi jsou podle me casove omezene trial verze. Ale nevim jestli je toho pc technicky schopno. Mozna pres steam, ale asi by se to stejne zneuzivalo. At s tim souhlasite nebo ne, piratstvi pc platformu nici mnoha zpusoby.
    • Jazz
      Prosím, už ne...
      Už nepiš ty tvoje píčoviny, kdo to má číst.
      • Ja pisu inteligentne k veci. Chapu ze ty to neocenis, ale mohl by sis aspon odpustit sve zbytecne prispevky.
    • Neni toho technicky schopno. Mozna, ze kdyby PC byly stejne kvalitni a vykonny a levny jak konzole tak by jim mohly konkurovat. Ba dokonce jak tak koukam prilis hrani na konzoli dramaticky zvysuje IQ uz tak prilis inteligentnich jedincu. Diky za tvoje skvele postrehy, bez tebe by to nebylo ono *14*
      • Vis ty vubec, co je to trial verze, ktere jsou na psn? Muzes mi rict, jak to chces na pc zabezpecit, aby to bylo oddolne proti cracku? Obavam se, ze problem s iq tu mas ty.
        • Gaikai se presne o neco takoveho snazi. Sice si tak nevyzkousis, jak ti bude hra fachat na vlastnim HW, protoze jde o cloudovaci sluzbu, ale o kvalitach hry by sis urcitou predstavu udelat mel.
        • Urcite neco uzasneho, co PC nezvladne. Jedine brutalni vykon konzoli zajisti, ze tyhle dokonaly audiovizualni dila nepujdou cracknout. Mas pravdu IQ 300 a vic jako ty nedosahuju, uz to ze hraju na PC o tom svedci.
          • Jasne ze nevis, presne to jsem ocekaval :-). A navic jsi fanboyovsky dotceny ze (v tvych predstavach) dokonale pc by nemelo neco zvladnout. Jsi skutecne smesny a psanim ocividnych hlouposti tu svou skutecnou hloupost nezamaskujes :-).
            • Jsi kkt az to boli. Tvrdis ze je tu banda hlupaku ale nikdo nemuze rict ze jsi smesny? Jako ze ty muzes a nikdo jiny nemuze? Doufam ze te nekdo bude kopat do xichtu 24/7. Tro.tle *11*
            • To ze se mi banda fanatickych hlupaku s extremne omezenym rozhledem smeje jeste neznamena, ze jsem smesny.

PC nezvladne to same co konzole, protoze prave v oblasti zabezpeceni a ochrany autorskych del je na tom tristne.
            • Myslim ze na to byt smesny je tu odbornik nekdo jinej *15* PC zvladne to samy co konzole, uz kvuli tomu ze xbox je vicemene prevleceny pc. Jinak moje PC by zvladlo uplne v klidu vsechny xbox nebo PS3 hry. Ani to fanboy me moc neurazi, ono jestli sis nevsiml nejsem to ja kdo sem leze a mele o tom ze "to druhy" je naho.vno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit