Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemám nic proti Armě, ani OFP, protože jsou to hry, u kterých jsem strávil část života, ale nazývat to realistickým simulátorem mi příjde fakt nevhodné. Jediné co je na OFP/Armě realistické je volnost, denní cyklus a možná i balistická křivka (neověřeno), to je ale tak vše. Na této hře je super, že se v multiplayeru můžete vyřádit fakt na velkém prostranství a nic vás neomezuje, ale nedělejte z toho žádnou uberhru, protože není o nic realističtější než ten arkádový Battlefield 3, na který tady kydáte hnůj, ten je akorát velmi omezený a zjednodušenější v ovládání techniky.
    • Ja musim nesouhlasit. Myslim ze bliz k realnemu pechotnimu boji se jen tezko dostanes v jakekoliv hre. Battlefield je v tomhle nekde uplne ale UPLNE jinde.
      • Realne si muzes poridit kulickozbran a vyrazit do lesa. Krom toho ze pri tom (dost pravdepodobne) neumres, je to stejny jako v realu (vcetne nakladu na vystroj ve statisicich ;D ).
        • To jsem si samozrejme uz zkusil ale na muj vkus je to moc gay... ja tu ale pisu jako my vsichni o pocitacovych hrach.
          • Jasne, ale to plati jen v priade, ze si sednes k editoru, vyrobis si misi a natocis z toho predsriptovanej filmecek, protoze to je jedinej zpusob jak donutit alespon castecne AI aby se chovala alespon trochu normalne.

Jinak sem velmi casto dochazel k tomu, ze vyvojar bud neco hulil nebo bylo ukolem napsat umelou dem…enci. Priklady? Prijel sem do vsi z druhy strany nez se ocekavalo (ano, obetoval sem obihani cca 1/2 hodiny realnyho casu ...) a protoze sem nekde neprekrocil nejakej ten trigger, tak obrana jen stala a cumela .... na druhou stranu vsi (krom nekolika malo maniku). To bych jeste pochopil, chyba se stane a clovek nemuze pocitat se vsim (at zijou scripty) ... ale kdyz sem v pozici pechoty mel zastavit tanky, a mi dem…entni bigosi pouzili RPGcka na pechotu, procez na tanky nezbylo ... tak sem travil hodinu vymejslenim postupu, jak ty dem…enty odstrelit (aniz bych strilel ja), sebrat jim ty RPGcka a tanky si picnout sam. A tohle uz neni o chybe, to je o odflaknuty praci, byl to vyvojar, kdo stvoril ukol, vyvojar vi, co se ma nicit, byl to on, kdo mi dal 5 dem…entu a byl to on kdo rozhod, ze dem…enti budou pouzivat rakety na pechotu.

Jako v mnoha ohledech je flashpoint/arma na spicce toho co se da hrat, ale velmi casto to naprosto dokonale zabijou bugama, ktery - a to je tragedie nejvetsi, celou serii prave od toho flashpointu provazej. A vpodstate se da i rict, ze stejne jako po zime prijde jaro, tak s novou armou prijdou stejny bugy.
            • No editor samozrejme znam a nahral jsem v nem spoustu casu je pravda ale ze se mi uz taky povedlo armu prekvapit. Obcas to melo i neprijemne nasledky ale ja mam porad taky v zive pameti ten nejzajimavejsi coop co jsem kdy hral.
            • 3Drasta: Pohraj si s editorem a pochopis. Samo, vyvojari maj ponekud vic moznosti, ale ne zas o tolik. I v tom editoru muzes definovat udalost, ktera nastane, kdyz ... vlezes do nejaky oblasti/prekrocis nejakou caru. Mno a kdyz to udelas blbe ... obrana ty vsi byla tusim koncipovana tak, ze byly na pristupovy ceste rozmisteny sruby, kulomety .... a AI stala u nich ... a jelikoz a protoze ten kulas nesel otocit, musela by se AI toho kulasu pustit a popadnout aspon nejakej klacek...A tusim ze trigger spoustel jeste prijezd nejakejch posil, ktery v tomhle pripade cekaly pekne poslusne v autech kousek za vsi, stacily na to 2 rakety a bylo vyrizeno ... ;D
            • Nepamatuju ze by se mi v arme 2 stalo ze nekdo pouzil RPG na pechotu. Nepamatuju to ani u staryho flashpointa (alespon ne u resistance) ale treba me uz klame pamet. Nerikam ze AI bylo moc chytry ale na coop mise to stacilo bohate. Jinak je mi fakt divny to s tim trigerem co pises protoze ai v arme je docela autonomni i kdyz ne uplne chytry takze na prepad zezadu by podle me meli reagovat uplne stejne jako na ten zepredu.
            • Musím přiznat že AI bylo na Armě to nejhorší, ale vynahrazoval to MP. Každopádně už teď je v ArmA3 lepší AI než bylo v předchozích dílech :D
      • přesně. když sem koukal jak lidi hrajou battlefield atd.. tak to vypadá jak když to hrajou lidi s epileptickým záchvatem
  • tak oproti Take on helicopters to je jak Naše politika vs Německá Politika
  • Arma bez mp ? :D ne diky !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit