Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušejte MMO Neverwinter v právě spuštěné open betě
30.4.2013 | Petr Poláček
68 příspěvků
-
Nějaké české fan stránky:
http://www.neverwinter-online.cz/
https://www.facebook.com/pages/Neverwinter-CZSK/501767879851265
většina čechů a slováků jde na server Dragon!! -
-
fajn diky, aspon clovek vi, jakymu serveru se vyhnout
-
-
Někdy jsou je cz/sk komunita fajn.
Vlastně ne.
Ona je fajn jen v lotru. -
-
v sw:tor sem potkal taky jen same vpoho lidi,vicemene zadne deti
-
-
;]
-
-
Naozaj velka vdaka za informaciu o serveri. *14*
-
-
Error loading media: File could not be played...
opravdu musí games.cz používat tenhle bazmek? To je u každého videa loterie, kdy se mi podaří spustit, a jakmile jednou běží, hlavně se nesnažit video jakkoli posunout, maximalizovat, změnit hlasitost atd., protože to spadne... *7* -
hraju to už pár dní a určitě to stojí za to ;)
-
Tak aspon, ze se neda dostat do hry, maji rozdrbany uz od launche login :)
-
-
mne sa tam neda dokonca ani regnut :)
-
-
Ale po necelych 3 hodinach to spravili, coz celkem jde. Ale zacali se potykat s lagama a tak tam pridali frontu, ktere jsem si dneska rano vsiml (Cca 1900 lidi).
-
-
-
Prečo sa poslednu dobu vyrojilo tolko obstojnych az super F2P veci, ked ja mam stale menej casu... :(
-
-
to proto, že seš starej, Roberte :-P
-
-
Mi bolo treba uprimne vyplniť profil :D
-
-
aha jmenuj alespon jednu docela by me to zajimalo lol
-
Jo no sem na tom podobně ... minimálně tak půl roku teď nebudu hrát skoro vůbec nic a hned je tu několik zajímavých MMO.
-
-
Ale ono zasa f2p ma tu vyhodu, ze ked hra clovek len ked ma cas, aspon zbytocne predplatne neplati. To sa mi stavalo u WoWka ze niekedy zbytocne cely mesiac zaplateny, teraz u SWToR.
-
-
f2p te vzdy limituje v necem a pokud uz chces platit, tak je to drazsi nez subscription MMO... a vysledek je vetsinou horsi
-
-
Ono velmi zalezi ako vyuzivas f2p. Napr. u SWTOR som expil pri predplatnom, aby som mohol chodit vsetky flashpointy, vesmirne misie atd. A po doexpeni uz predplacam len po mesiacoch, kedy som si isty ze bude cas. Ak nie je tak na f2p modeli mas 3 flashpointy tyzdenne, 1 operaciu atd. cize presne to na co si najdem cas jeden vecer a zadarmo *3*
-
Samozřejmě proto je to F2P ... je to jenom jiný způsob jak z tebe vytáhnout peníze a pokud člověk de do F2P hry tak mu to musí být jasné .... já většinou F2P hraju jako free trial a pokud mě hra baví tak jim klidně zaplatím.
Každý způsob placení má nějaké výhody a nevýhody a je pořeba, aby se hráč s těmahle výhodama a nevýhodama seznámil a podle nichsi vybral model, jakým mu vyhovuje platit. Mě třeba nejvíc vyhovuje P2P protože je to systém bez starostí, ale pokud nemám čas hrát tak se nevyplatí.
-
-
-
-