Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušejte MMO Neverwinter v právě spuštěné open betě
30.4.2013 | Petr Poláček
68 příspěvků
-
Tyvole u většiny her jsem měl problémy, že jsem se nemohl dostat do hry. Tohle mi nejde ani stáhnout, ač jsem se s tim sr*al asi hodinu a půl. Skvělej přístup.. No nic, vypínám a už na to ani nešáhnu. Ko*otina..
-
-
Buď v klidu taky mi to stahuje 8 kb/s místo 8000 kb/s :-) stáhnu to v práci tam jsem nikdy neměl s ničím problém
-
A co ti na tom nešlo? Mně to šlo uplně bez problému, jen čekám ve frontě dlouhé jak na fotku Lenina
-
-
No přes klienta se mi to stahovalo asi 8kbps a když jsem si stáhl ten torrent, tak asi 17kbps.. na to fakt nemám náladu. Všechno ostatní stahuju plnou rychlostí, takže u mě problém neni.
-
-
PWE ma problemy s klienty, nekteri nejsou schopni hrat nebo updatovat Blacklight do ted. zavedli tam manualni patche a ty taky skoro nefungujou, nic si z toho nedelej.
-
Nejspíš bude.
-
-
-
-
jen aby to nedopadlo jako další mmo ktere na chvilku zazari a pak zhasne. radsi pockam.
-
-
Pockas az zhasne, abys pak uz nemel sanci to ani poradne vyzkouset ?
-
-
No ja za poslednich par let zazil sousty "startu" MMO a ani jednou to nebylo bez problemu... to se spravi
-
Ty půlčice jsou sexy :D
-
Nvm co tu zvanite o accountu me rto beha max v pohode... a inac s tema full serverama jn.. na tom se pracuje ted v 9 rano cekaci doba 1500 hracu :D
-
-
To je ještě dobrý, akorát čekám, čekací listina 3641, po dvou minutách 105456... je cosi shnilého v zemi Neverwintrovské *15*
-
-
Som jediny komu ta stranka uz dva dni nefunguje?
-
Malá oprava 30.4.
-
Zdarec ,
no plný nadšení jsem se vracel 29.4. z práce a že se pustím do tvorby postavy....pfff ani omylem hošku zapomeň máme problémy buď prosím trpělivý,ale jinak díky za peníze co jsi nám poslal.... fakt super open beta.Nemám co dodat *16* *16* *16* -
-
a jaky penize jsi jim poslal? My co jsme zaplatili jsme mohli hrat 5/3 dny pred spustenim open bety. Ted uz bohuzel musime taky cekat ve fronte:)
-
-
ani za tu pi.u sa tam nemozem zalogovat furt ze invalid pass or name uz treti account ...je.em takyto servis nech idu do pi *9*
-
-
je to komplet nepripravené, nejde sa prihlásiť, alebo velké čakacie doby. To je tak, keď majú až tri servery.
-
-
taksem si zahral tri hodiny a lagy nas dohnali :) ping 1400ms nehratelne ale co s tim se musi pocitat sak je to beta
-
-
Jo, je to drsný, holt servery na ten nápor nejsou stavěny, v poslední době celkem běžná věc i u normálních her, že?! *3*
-
no a co na to říkáš?
-
jj, já jsem hrál 10 minut v pohodě a pak mi to taky začlo, tak jsem to vypnul... dneska to nechám a zkusím znovu zítra, páč to zatím vypadalo docela hratelně :)
-