Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušejte rande nanečisto s interaktivním filmem Interande
21.6.2012 | Petr Poláček
329 příspěvků
-
Dobře vyndal už připravený pivo :D
-
neda sa spustit *16* *16* *10*
-
super *3*
-
Náhodně jsem klikal a 100%... i have no idea what i'm doing :)
Ale zpátky ze snu, že bych byl jako sociopat schopnej balit holky na diskotéce, takže zpátky do fapcave! -
-
To bud v klude, v realite je to ako v hre, skušaš to dovtedy, kym na tie grifi neprideš... *1*
...nenechaj sa odradiť, desiata ťa drapne a maš po vtakoch... *1* -
-
Jen aby to nebylo doslova.
-
-
-
http://www.interaktivnifilm.cz/
kdo nenasel odkaz v textu... -
Na diskotéce se nikdo nepoblil, nelze tedy mluvit o "přirozených hereckých výkonech".
Jinak pěkná 3%, ale nechce se mi do toho znova, jen abych zjistil, kde jsem to neodhadl a mohl omylem působit sympaticky. -
-
ha, kdo da prvni 0%? challenge accepted
-
-
oops, 16%, ja mam proste nezkrotny charisma (1. pokus)
pak mi doslo, ze staci nic nedelat *1*
-
-
-
Zvláštní. S kámošem sme dali hlavy dohromady, začali se chovat jako vypočítavý sv*ně a skončili sme se 76%, ranním sluncem nad obzorem a slečnou v náručí.
-
ako je ten obrázok dievky a tam je popis a v popise je napisane na zlto niečo na to štuknite
-
Nachytá mě u toho mladá a mam po žížalkách. *14*
-
-
Holt budeš muset dát do kuchyně mříže . *3*
-
A je to aj v Češtine!!!
-
-
ještě takovejch 15 let a bude pro disgrafyky v češtyně i mmo
-
-
-
Ok, jako legrácka fajn, technicky zajímavé (byť je dost co vylepšovat), ale "přirozené výkony herců" fakt né, hlavně ty kecy jsou hrozný, když se ta holka jenom nějak tváří (při tanci...), tak to není tak hrozný, naopak je to stejně trapný jako ve skutečnosti :). Navíc to trpí klasickým adventurním problémem - často neexistuje z nabízených možností taková, kterou bych si byl schopen normálně vybrat (tady navíc ani není jasné, co která možnost udělá) a spoustu zásadních rozhodnutí (víno!) dělá kluk sám.
Cítil jsem se jen o něco malinko trapňoulince než na skutečně diskošce. Nejspíš kvůli tomu, že mě u toho nikdo neviděl. -
-
EDIT: Ale to zvětralý pití zpoza baru je vtipný, to jo :).
EDIT EDITU: Sem se netrefil. Když netrefím ani tlačítko "upravit" těžko pak můžu trefit správnou volbu v Interande, že jo...
-