Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušejte rande nanečisto s interaktivním filmem Interande
21.6.2012 | Petr Poláček
329 příspěvků
-
Výborné! Takhle mě komentáře na games už dlouho nepobavili. Vesměs je to flame war, tady je to jedna velká zábava. *2*
-
Ja že pôjdeme na to WC ... a ona, nie a nie :-D *1* *2*
-
Tak jsem to za dnesek "dohral" 3x.
1.- podle toho, jak bych ve skutecnosti +- choval. Vysledek 53% a slecna me na konci vyfuckovala. Tedy skoncil jsem bez cisla. 2. - vypocitave a co jsem myslel, ze by mohlo zabrat. Nevim kolik % ale na konci mi dala alespon cislo. 3.- trochu podle navodu ale na konci jsem vyfasoval asi 96%. Zaver byl dost trapny (slucne receno) a o holku, ktera by zabrala na tyhle kydy, bych v realu fakt nemel zajem...
Jinak ale dost dobry projekt s nekolika mouchami, ale urcite bych bral dalsi podobne veci. Zde mi vadilo, ze nekolikrat jsem pri kliku na bublinu nevedel, co ten typek udela (hodil by se i slovni popis). Vice moznosti rozhodovani a vetveni - frajer napr. vzdycky vezme flasku vina a svicky a udela na te vyhlidce tu samou traparnu. V neposledni rade take lepsi filmovou prezentaci. Herecke projevy vcelku fajn, ale treba ty predpripravene drinky na baru, ci ta hloupe klisoidni hudba pri seznameni se slecnou a v samotnem zaveru - to je fakt prusvih.
Mohl by nekdo napsat tvurcum, ze tu maji ke svemu dilku takovou diskuzi? Jsem linej jim to psat primo na email... -
-
autori majú omnoho bohatšiu diskusiu na svojej fb stránke s projektom o to nemaj strach
-
-
Lidi co to vytvořili to maj pěkně zpracovaný. Jen tak dál.
Na několikátý pokus jsem se dostal na 100%
A zde je uveden návod pro ty kteří si to chtějí taky viskoušet
Postup:
1)Pivo 2)Rameno 3)Hezky se směješ 4)Vyber ji 5)Záleží 6)Vyber ústa 7)Vyber ji 8)Ruka; 9)Hloupá Otázka 10)Ano 11)Ne 12)Ano 13-15)Tancujte s ní 16)Sklenička vína 17)Políbit 18)Stánek s občerstvením 19)Jeden kousek 20)Nechat ji ochutnat (ústa) 21)Vybrat kámoše 22)Jméno Dana 23)Zatím nic 24)Vybrat rameno 25)Přejít na červenou 26)Třeba zastávka - je to jedno 27)Vybrat Zeď 28)Vybrat Ruku
HAPPY END -
-
Děkuji za návod,jinak celkem slušná hra téměř dobrá jak Mass Effect jinak to outro trochu zklamání čekal jsem něco víc reálného např. útok Ruské armády,Godzillu nebo infekci co mění lidi na zombie ale i tak jsem se celkem bavil *15*
-
Připadá mi jako by se některé volby na pomalém připojení ani nezobrazily a rovnou to chtělo odpovědi - třeba u mne sklenička a pak jí něco přeletělo přes nos aniž bych na cokoli mohl najet ...:(
-
-
Nejde mi to pustat
-
43% chjo. Ale to bude asi tim, ze mi ta holka nebyla uplne nejsympatictejsi. Melo jich tam na zacatku byt vic na vyber :)
-
Proč tu všichni nadáváte na Goga? A jak víte, že to nefunguje díky jeho fanouškům? To ví jenom gogovi fanoušci, že tím, jak si to chtěli zahrát to shodili. Tak jakto nějakej hater ví, žeto je díky Gogovi a jeho fanouškům!? Nemůže to on... Prostě jen byl velkej nával lidí...!
-
jako to mám stáhnout ??? mne to nejde *12* *12* *12*
-
Ja by som si to chcel zahrať nie len kukať.
-
ja to mam spustit kdyš to spustim je tam černo *13*