Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušejte rande nanečisto s interaktivním filmem Interande
21.6.2012 | Petr Poláček
329 příspěvků
-
jak si to zahrat?
-
chybí tam tyhle možnosti: http://www.youtube.com/watch?v=WO4RTpLXA4c&feature=related
-
inak super hra dost ma to zaujalo ti herci a podobne, klobuk dole, inak ako dosiahnem viac nez len cislo? hral som to asi 5x a vzdy mi zdrhne busom prec :)
-
-
1. COLU / PIVO / VODKU (nebodováno) 2. Kliknout na rameno (1 bod)
3. HEZKY SE SMĚJEŠ (2 body) 4. Kliknout na ni – “Na co máš chuť” (1 bod)
5. ZÁLEŽÍ – “To záleží na tobě” (2 body) 6. Koukání na obličej (1 bod)
7. Kliknout na ni – “Princezna-novinářka” (2 body) 8. Kliknout na ruku (1 bod)
9. HLOUPÁ OTÁZKA / KTEROU MYSLÍŠ (1 bod) 10. ANO -> NE -> ANO – “Nic k tobě” (2 body)
11. Tancování – 2x klik ruka, 1x klik oči (1+1+1 body) 12. Kliknout na víno – “Na štěstí v hledání” (2 body) 13. Kliknout na pusu (1 body)
14. Pizzeria (nebodováno) 15. JEDEN (nebodováno) 16. Kliknout na pusu – “Jaký to máš” (2 body) 17. Kliknout na Fildu (nebodováno)
18. DANA (1 bod) 19. ZATÍM NIC (2 body) 20. Kliknout na rameno (2 body)
21. Semafor jít na červenou (nebodováno) 22. Kliknout doprava (nebodováno)
23. Přelézt plot (nebodováno) 24. Pomoc ruce na plot (1 bod) -
-
stacilo mi ked som ju zdrzal stymi ozralmi , ptm nestihla bus a bola semnu :)
-
Seš si jistej tou pusou po víně? Šel jsem podle tvého návodu (sám na to očividně nemám balící kapacitu) a jen 94% (byť východ slunce byl).
Aha problém bude v tom "hezky se směješ", já ťuknul "jsi hezká", načež ten ksindl začal něco blekotat o líčení.
-
-
-
Chtěl bych znát takovej klub, kde hrajou hudbu tak akorát nahlas, aby se dva lidé slyšeli při komunikaci a nemuseli na sebe řvát *1*
-
43% chjo. Ale to bude asi tim, ze mi ta holka nebyla uplne nejsympatictejsi. Melo jich tam na zacatku byt vic na vyber :)
-
Zvláštní. S kámošem sme dali hlavy dohromady, začali se chovat jako vypočítavý sv*ně a skončili sme se 76%, ranním sluncem nad obzorem a slečnou v náručí.
-
Je fakt pekna no, kazdopadne je to velice nerealne, protoze v realu hned na uvod jak si sedne a pozdravi, se mela kouknout a hned se postavit a upalovat...
-
-
Čo si Frankenštein ?? *1*
-
-
Tak jsem to za dnesek "dohral" 3x.
1.- podle toho, jak bych ve skutecnosti +- choval. Vysledek 53% a slecna me na konci vyfuckovala. Tedy skoncil jsem bez cisla. 2. - vypocitave a co jsem myslel, ze by mohlo zabrat. Nevim kolik % ale na konci mi dala alespon cislo. 3.- trochu podle navodu ale na konci jsem vyfasoval asi 96%. Zaver byl dost trapny (slucne receno) a o holku, ktera by zabrala na tyhle kydy, bych v realu fakt nemel zajem...
Jinak ale dost dobry projekt s nekolika mouchami, ale urcite bych bral dalsi podobne veci. Zde mi vadilo, ze nekolikrat jsem pri kliku na bublinu nevedel, co ten typek udela (hodil by se i slovni popis). Vice moznosti rozhodovani a vetveni - frajer napr. vzdycky vezme flasku vina a svicky a udela na te vyhlidce tu samou traparnu. V neposledni rade take lepsi filmovou prezentaci. Herecke projevy vcelku fajn, ale treba ty predpripravene drinky na baru, ci ta hloupe klisoidni hudba pri seznameni se slecnou a v samotnem zaveru - to je fakt prusvih.
Mohl by nekdo napsat tvurcum, ze tu maji ke svemu dilku takovou diskuzi? Jsem linej jim to psat primo na email... -
-
autori majú omnoho bohatšiu diskusiu na svojej fb stránke s projektom o to nemaj strach
-
-
Celkem zábavná záležitost, nicméně zdejší diskuze - to jsou perly! *1*
-
"...a víš kdo snima spí pepane?! jedničkári pepane, jenom jedničkári!!!" aspoň teda ohladne toho že to s ňou písal do rána :D... inak je chlapec stratený uprostred noci tak či tak :D...