Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    lol, tak ma nezkrotna slusnost dala 46% napoprvy.

akorat me z ty hudby snad hrabne.

a uprimne, to ze kliknuti na prsa v 90% pripadu znamena interakci s holkou jineho chrakteru, nez "kliknuti na prsa" me docela prekvapilo...
  • Ja že pôjdeme na to WC ... a ona, nie a nie :-D *1* *2*
  • Cahir
    Chybí mi možnost praštit klackem po hlavě a zamknout do sklepa.
    • Ujko Fritzl approves!
  • Náhodně jsem klikal a 100%... i have no idea what i'm doing :)
    Ale zpátky ze snu, že bych byl jako sociopat schopnej balit holky na diskotéce, takže zpátky do fapcave!
    • To bud v klude, v realite je to ako v hre, skušaš to dovtedy, kym na tie grifi neprideš... *1*
      ...nenechaj sa odradiť, desiata ťa drapne a maš po vtakoch... *1*
      • Tilwaen
        Jen aby to nebylo doslova.
  • Odulin
    Takhle mel vypadat starej Playboy. :)
    • Black_Hand
      jooo to byla hra :).
  • smejki
    Tak Praha nebo Brno, kurňa? Potřebuju normální herní mapu. Vávro, kde jsi?
    • Cahir
      No to je právě ta zkomprimovaná.
    • I Brno i Praha, je to divný, ale je to tak :D :D
      • Skoro celý jak vylezou z diskotéky je to Brně, chodí mezi Českou a nám. Svobody, ale pak se najednou octnou na Karlově mostě *1*
        • montatatana
          to je pravě džouk a pak se zas vrátí do Brna
    • :D Vávra nemá čas na interaktivní rande *7*
  • Mno jak to koumám tak můžu být rád za 53% zdejší nerdi jsou natom podstatně hůře což mě samozřejmě těší :D a hlavně kdo je hov*do v realu je hov*do i ve hře jak se ukázalo u několika přátel :D :D , mno ale řekněme na rovinu takovouhle krávu bych ani nikdy nechtěl už od prvního setkání u baru bych se radši narval jako doga než jít k takové ... (možná je to od pohledu ) ale byla mi od začátku hrozně nesympatická a pak ještě ty její kecy o lidskosti blá blá blá , marně jsem hledal ikonku kianidu , jestli ale nějaký čtyřokec najde nějaký cheat na šťastný konec moc by mě zajímalo jak se k ní nakonec dopracoval *5*
    • Tak 100% je doma i bez cheatu :D teď sa ukažte brejlouni *12* *15*
  • Interaktivní film byl už kdysi v level tv,jakási parodie na pána prstenů to tuším byla.
  • RakeW
    Ještě jsem si vzpomněl, někdo tady zmínil "novel games", viděl jsem teda jen jednu v životě, navíc byla japonsky, ale bylo to strášně ukecané. Pokud si chcete dát jen nějakou rychlovku, tak zkuste něco z produkce Meet'n'Fuck. Jen tu grafiku má holt Interande lepčí.
  • smejki
    chybí mi možnost spáchat sebevraždu, ten klučina je hrozný<>hovado.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit