Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A Nightly vypisuje uz 15 minut : Preparing Java script. Paradny Fail, a pre mna tiez ze som si blbec vobec nieco koli tomu instaloval.
  • Hmm stejné jak na androidu, někomu to jede, někomu ne a benchmark to taky není. Nevyladěné, ale jako ukázka co by jednou mohlo být není špatné.
  • dobrá reklama na firefox
  • predtim to tusim bylo ve flashi, ted je to html5
  • Na 7 let starém PC to při pohybu plave. :D Ovšem na webovou věc je to vážně hezké od městečka pod hradem přes hrad až po tábor u vodopádu.
  • filias
    Funguje to i na aktuálním FF 20. Jen je třeba povolit stáhnutí většího množství dat (vyskakovací popup vlevo nahoře).
  • No taky by mne zajímalo v čem pokročili ....citadelu jsem si procházel ve firefoxu tak před půl rokem ... ale možná že nějaký malý plugin na disk si před svým vlastním stahováním stáhla :/
  • Keyz
    To je divný, náročný to moc není. Jestli tam tedy nejde něco nastavit.
  • Sťahovať kvôli tomu firefox určite nebudem. Ale nice try! :D
  • Khanemis
    Hm, to je ale úžasná představa. Jen se bojím, že na to by asi většinou nebyly peníze, aby se udělala takhle detailní historická podoba. Ovšem byla by to naprostá bomba, kdyby si člověk jen zaskočil z prohlížeče po nějakém skutečném starém hradu nebo původní podobě města:)
  • Inquisitor
    Zřejmně hroznou šunku :)
  • jindra.veliky
    jzs co to mas za kompa? *1*
  • firebug
    U mě to samé. Pokud se to povede nějak rozjet, tak se prosím poděl s poznatky...
  • Jede v poho a je to na prohlizec parada. Predstava toho, ze si budu moct takhle zajit do Benatek na prochazku, na Stare mesto, nebo na Karstejn v podobe pred 500sty lety.
  • hmmm furt to vypada stejne jako pred 3ema rokama a iPadu 1, zadna zmena, zadnej zazrak. naopk se divim ze webove hrani na vykonych pc je tak zaostale
  • Khanemis
    Hmm, na to, že můj notebook není nejnovější to zvládnul na poměrně slušných průměrných 26,5 fps...moc pěkně to vypadá. Opravdu úžasné, kam až dospěly webové technologie. Ještě tak kdyby se tam pohybovali i lidé, to by mě zajímalo, jak by to v tom prostředí zvládalo vysokopolygonové rozanimované postavy;)
  • to iste som kvoli tomu skusil ten nightly a preparing javascript a nic sa nerobi
  • fixcz
    Běhá
  • Epic Citadela na Androida https://play.google.com/store/apps/details?id=com.epicgames.EpicCitadel&hl=cs
  • Opera nic, Chorme nic a IE taky nic. Bye bye.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit