Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preparing JavaScript...
    • firebug
      U mě to samé. Pokud se to povede nějak rozjet, tak se prosím poděl s poznatky...
      • filias
        Funguje to i na aktuálním FF 20. Jen je třeba povolit stáhnutí většího množství dat (vyskakovací popup vlevo nahoře).
    • to iste som kvoli tomu skusil ten nightly a preparing javascript a nic sa nerobi
  • Jede v poho a je to na prohlizec parada. Predstava toho, ze si budu moct takhle zajit do Benatek na prochazku, na Stare mesto, nebo na Karstejn v podobe pred 500sty lety.
    • Khanemis
      Hm, to je ale úžasná představa. Jen se bojím, že na to by asi většinou nebyly peníze, aby se udělala takhle detailní historická podoba. Ovšem byla by to naprostá bomba, kdyby si člověk jen zaskočil z prohlížeče po nějakém skutečném starém hradu nebo původní podobě města:)
  • Opera taky unsupported :-/
  • Na to že to je v prohlížeči super...
    Kam se hrabe Unity
    • GlaDOS
      Unity 4 se hrabe dost dobře.
      • To jo, zapoměl sem se informovat, nevšim si že už je 4.. :D
        Ale tak nemůžeš říct že UE je špatný nebo zanedbatelný...
        Ale je fakt, že tak nějak prošvihlo dobu
    • a beha to i pod linuxem?
      • fixcz
        Běhá
      • To nevim, vyzkoušej to..
  • Sťahovať kvôli tomu firefox určite nebudem. Ale nice try! :D
  • Inquisitor
    Nevypadá to zle, ale mně to jede na 20 fps :)
    • Keyz
      To je divný, náročný to moc není. Jestli tam tedy nejde něco nastavit.
    • jindra.veliky
      jzs co to mas za kompa? *1*
      • Inquisitor
        Zřejmně hroznou šunku :)
  • Epic Citadela na Androida https://play.google.com/store/apps/details?id=com.epicgames.EpicCitadel&hl=cs
  • Khanemis
    Hmm, na to, že můj notebook není nejnovější to zvládnul na poměrně slušných průměrných 26,5 fps...moc pěkně to vypadá. Opravdu úžasné, kam až dospěly webové technologie. Ještě tak kdyby se tam pohybovali i lidé, to by mě zajímalo, jak by to v tom prostředí zvládalo vysokopolygonové rozanimované postavy;)
  • Jede mi to krásně, ale potom co sem došel ke stánku se zeleninou a zasekl se u něj a nemohl na žádnou stranu sem to hned vypnul...
  • Opera nic, Chorme nic a IE taky nic. Bye bye.
    • A Nightly vypisuje uz 15 minut : Preparing Java script. Paradny Fail, a pre mna tiez ze som si blbec vobec nieco koli tomu instaloval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit