Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušeli jsme Nintendo Switch – konzoli s velkým potenciálem
18.1.2017 | Aleš Smutný
155 příspěvků
-
Tou cenou to dost podělali, je vidět že Nintendo se snaží být lepší ale moc jim to nejde. To že má Mária a Zeldu je to jediné - zavděčit se masám? no to asi ne určitě ne v čr, možná USa kde koupí všechno bez ohlednu kolik to stojí.
Tak je dobře že má aspon malou ale nějakou základnu těch pár fandů ( i když jak jsem psal USA/Japonsko a nejspíše Korea Čína tam to bude zas o nečem jiném.)
Pro normálního člověka je to jen tak trochu předražená blbinka, drahé to je asi proto že to má tak nějak být lepší než Wiiu ( to by odpovídalo). Pokud ne tak nevím, nebo to je jen naše jeblá koruna? to si nemyslím jen u nás je vše dražší ale ne zas tak moc. Musí bejt člověk ujetej na ty série a hlavně hry aby mu to něco dalo. -
-
ČR není hlavní trh Nintenda, ani vedlejší. Je to trh velikosti uprdnutí si do vany.
-
Souhlas i kdyz zas az tak cerne bych to nevidel. Tohle neni pro opravdove hrani spis jen takove zabaveni na party nebo pro bezdomovce na nadrazi (jak se pise v clanku) i kdyz pochybuju ze bezdomovec si muze dovolit dat 800 € za konzoli. Na druhou stranu Zelda vypada fajn (relativne) a mobilni Skyrim je proste jasna koupe. (Jak pro koho). Je jasny ze dan vavra by si skyrim asi nekoupil.
-
-
Tak myslim ze je jasny ze bezdomovci to kupovat nebudou a bylo to v clanku uvedeno jako primer. Tak nanejvys by to mohli cornout, zahrat si Zeldu a pak to strelit a mit na chleba (na den mozna vic). Na druhou stranu by mohli mit problem s pripojenim k internetu i kdyz na nadrazi by mohla by wi fi (nevim vlakem necestuju) ale na letisti wi fi neni problem.
-
-
Bob vás trollí...
Jinak v dráhy maj Wifi i v některejch vlacích na nádraží aspon hlavním taky ale žádná sláva. Switch ale bude fungovat i offline ne? -
Rozhodujici bude jestli se tato konzole povede prolomit (hacknout) a jak brzy.
-
-
-
Honzo, definuj normalniho cloveka.
-
-
329 konzola + 40 za online + 60 za zeldu + 70 za controller aby sa to aspon dalo hrat. 500eur jak lusk
-
-
Ještě SD kartu, TV a poplatky za internet si tam započítej.
-
-
A originální nabíječku za 18 liber pro "tablet" verzi, protože v základním balení nabíječka samostatně není.
-
-
Prosímtě nevymýšlej si, ten "zdroj" co jde do doku je hádej co? Ano správně trafo do zásuvky s kabelem končícím USB - C konektorem, jinými slovy nabíječka... *7*
na to jak si to nechceš koupit a hejtuješ pod každým článkem, tak by sis něco mohl zjistit
https://cdn1.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/7803833/nintendo_switch_dock_back_960.png
edit - lepší odkaz:
http://static3.gamespot.com/uploads/original/1568/15685449/3180653-2017011220554998.jpg
-
-
sd kartu som zabudol. to len nintendo moze mat 32gb karty:D
-
-
-
Konzole za vsechny prachy...
-
vcelku objektivni a dobry clanek. predstava budoucnosti, kdy nam budou predkladany pouze konzole ve stylu xbox/playstation a budou se pouze zvysovat CPU/MEM/GPU, je opravdu moje nocni mura. drzim Nintendu moc palce a ja jsem urcite Day1 *4*
-
Musím souhlasit s TheGGG že to chce dospělé hry.Gamecube jsem si koupil kvůli Resident Evil 0-4 a Metal Gear Solid The Twin Snakes.Zelda mě nezajímá Mario se mi líbí ale co dál?
-
-
U dospelych her by melo Nintendo jiste zabrat, ale tak Mario a Zelda neni jedine co zde vychazi, Switch je kandidat na pokracovani fps legendy Metroid Prime, pak je tu rada japonskych rpg, ktera jsou uz ted pro konzoli oznamena a dale se chysta FAST RMX od vyvojaru z Shin'enu, coz je pokracovani futuristickych zavodu Fast Racing Neo z Wii U (i kdyz dle meho pujde spis jen o takovy 1080p Deluxe port jako v pripade Mario Kart 8). No a pak na Nintendo systemech vychazi i hororova serie Project Zero (Fatal Frame).
-
-
By mě zajímalo, co a za kolik kritici ceny teda vlastně chtěli? Hry od Nintenda na tom stejně nehrajou, takže vlastně výkonější XBO/PS4, ale levnější než XBO/PS4. To dává smysl *1* *1* *1*
-
Docela drahý terminál pro Maria a Zeldu. Ale třeba se to bude prodávat.
Osobně zastávám názor, že WiiU byla fail i proto, že na to nevyšla nová Zelda, jen 2 remastery z GC a i když dobré hry, tak Zelda-fans je měla dávno prolezle na 100% na GC nebo emulatoru (v Dolphinu je WindWaker na FullHD s plným AA a AF naprosto úžasný) a tak jejich motivace koupit Wii-U byla malá. -
-
Až na to, že na to jen Zelda a Mario nebude, ale kdepak, to nikomu nevysvětlíš...
-
-
Své lidi si to najde
-
Koukám, že je poslední dobou u redakce v oblibě používat spojení "velký potenciál" pro stav kde je nějaký průšvih.
-
nechapem co tu ludia riesia provnania s ps4 / xone.
toto je uplne iny koncept. osobne vlastnim aj ps4, aj highend pc ale switch som predobjednal hned ako bola moznost.
ja to beriem z pohladu ze je to skvela konzola na cesty, s tym bonusom (ktory ja moc casto vyuzivat nebudem popravde) ze ju mozte docknut a pripojit na TV a hrat pohodlne z gauca.
Takisto local coop integrovany priamo v konzole aj hardwarovo (2 joycony) z toho robi uplne skvelu konzolu do vlaku/lietadla. A porovnavat to s tabletovym/mobilnym hranim je uplne mimo misu...
podla mna nieje moc o com.