Přejít na výpis diskuzí
Vzhůru do vesmíru! Konečně vyšel soubojový modul pro Star Citizen
4.6.2014 | Aleš Smutný
131 příspěvků
-
Ach ne! Musím se učit na zkoušky! Buď silný, buď silný! Nejde to, jsem moc sláb. Buďte s bohy zkoušky... :(
-
-
Pokušení vede k Temné straně! *16*
-
-
Sa mi páči, jaktí Vandooli radšej páchajú samovraždu, než by sa mali katapultovať a riskovať zajatie *5*
-
-
Daj si to ako odmenu za dobre zvládnuté skúšky, najlepšia motivácia
-
-
Rád bych, ale jsem příliš sláb... *7*
-
-
Jednoho dne se budeš proklínat a mlátit hlavou do zdi že máš o několik řádů nižší plat kvůli počítačové hře (bylo tam víc faktorů jako třeba hulení a ta škola mě fakt nebavila tak jsem se na ní po 2 letech vy.. a nešel ani na zkoušky a jen si prodloužil prázdniny, ale víceméně moje životní zkušenost, teď už je to lepší ale najít dneska práci na trvalo jenom s VOŠkou je fakt oser), žádná hra za to nestojí. Ale pokud seš frajer tak dáš obojí ale radši se na to vykašli, nic ti neuteče, já taky dohrál trilogii bioshock i s DLC teprve minulý měsíc a všechny byly levné až na season pas k infinite, ten mi za tu krátkou hratelnost přišel sakra drahý a jsem rád že jsem si je mohl zapařit po sobě, stejně tak třeba mass effect trilogy před rokem. Většina lidí co hraje MMO má pocit, že když nejsou ve hře tak jim něco uniká, ale je to blbost, já jsem ten co určuje jak naložit s časem,(proto jsem nikdy nebyl v žádné gildě) a žádná hra tě za to nepenalizuje, je lepší si vychutnat levelování než za týden mít maximální lelel a pak jen farmit a grindovat
-
-
A vida .. prorok.
-
-
Ghandi 20 kliků a hned! *4*
-
-
Spis znam neurekom lidi, kteri mlati hlavou o zed, ze ten ztraceny cas = klidne i nekolik mega na prijmech. Jestli mas nebo nemas nejakou skolu dneska totiz absolutne nikoho nezajima, specielne v situaci, kdy vyleze ze skoly vedator ... kterej sice teoreticky umi atomovou bombu ... ale prakticky neumi pouzit sroubovak ...
-
O několik řádů nižší plat? Sakryš... *3*
-
-
no dobře správně mělo být o dost tisíc, což pro mě jako platícího hráče znamená že si nekupuju hry v den vydání, ale jako šetřílek bych to nedělal ani kdybych bral 50 litrů měsíčně
-
-
-
-
-
-
Mě to spálilo grafiku ... *1*
http://i.imgur.com/s6fTCmdl.jpg -
-
Já už v poslední době jedu jen na Nvidie, ASUS mi vždy za chvílu vyhořel, ale Nvidie šlapou jak mají :)
-
-
No mě už vyhořela i Nvidie ... To je vždycky kus od kusu.
-
-
Co s tím děláš? :)
Většinu karet jsem měl OC a tohle se mi nikdy nestalo. Je fakt, že jsem nešetřil na zdroji a desce a mohl jsem mít levnější. Také u karty je dobré kupovat ty od EVGA. Skvělá záruka a jedno, zda to taktuješ. Navíc to jsou lepší kusy.
- Navíc je dobré ihned kartu otestovat v maximálním zatížení po nějakou dobu. Většinou se to podělá hned, jestliže tam je nějaké vada. -
-
Je už přes 2 roky stará ... Desku a Zdroje sem neměl špatné ... Prostě se někdy stane.
Karet už jsem měl hromady a zatím mě vyhořeli dvě ... 8800GT a teď tahle 7970. -
-
No žádně čouzení nebylo ... prostě zhasnul monitor. *1*
-
A jak se to stane, se fakt začoudí, nebo jen klekne? :) Mně třeba dávno tomu 3x po sobě vyhořela stejná deska, než jsem zjistil, že to bylo imbe(c)ilským USB kabelem k čelnímu panelu a následným připojením MP3 (gamepad šel) a to se z jižního můstku skutečně čoudilo jak z Etny, v jednom případě dokonce celý můstek vzplál :)
-
nestras mam taky 7970 :D
-
-
-
Jo, to asi jo, ale já už to tak neberu...
Všechny od ASUSu shořely, od Nvidie ani jedna :D -
-
No já si asi koupím zase Atinu ... hlavně kvůli tomu, že mě jejich řešení eyefinity vyhovuje mnohem víc, než to co má Nvidie. Ale tak kdyby vyhořela pokaždé před skončením záruky, až tak bych se nezlobil. *1*
-
Tak to nemůžeš brát :) Já se třeba na Asusu zasek už dávno (desky i grafiky) a nikdy mi nic neodešlo, ale taky to může být pěkná haluz (alespoň podle toho jaké na ASUS někdy slýchávám ohlasy)
No SC jsem začal znovu instalovat pozdě, už to jede jen 100-200 kilo (i jen HTTP + restart klienta) takže asi pozkouším až ráno :) Nevíte, jde to hrát už i Joystickem? Nebo zatím jen na padu? -
-
Jsem se vrátil a ono to tahá pořád rychlostí šneka bez podvozku, dneska z toho nic nebude a tímhle netempem ani zítra ráno :/
-
Jde hrát i joystickem, ale nemůžeš si ho nastavit. Jsou tam pevné nastavení na několik joysticků ...
-
-
-
-
-
heh... A čo ten Elite? To si vyriešil? *4*
-
-
Ne ... a teď už to stejně není proč řešit, než se vyřídí reklamace, tak stejně nemám na čem hrát.
-
-
Inak ak ju už nemajú skladom, je tu šanca, že ti dajú inú kartu v podobnej cene, v akej si kupoval... Kamarát takto získal o triedu lepšiu grafiku *4*
-
-
No vzhledem k tomu, že ta moje stála 13K když sem ji kupoval ... tak to by mohlo být zajímavé. *1*
No uvidíme co z nich vypadne ... ale skladem je nemají. Už je i stáhli z nabídky. -
-
Držím palce.
-
-
-
-
-
-
Massive satisfaction *1*
-
Máte taky ten download tak pomalý ??
-
-
Tak veru, hold už začala špička, to sa dalo čakať. Môžeme byť radi, že sme im nezhodili servery *1*
Snáď to pôjde ráno lepšie, keď ľudia za veľkou mlákou konečne zaľahnú *5* -
Zkus vypnout P2P stahování, u mě pomohlo.
-
-
Ne furt 200kb/s :(
-
-
Jo a zapoměl jsem restartovat potom klient. Já měl taky 200 a poté to šlo na 600 (max. mé linky)
-
-
Reštart klienta pomohol (mal som už pred tým HTTP only), díky moc!
-
-
mě to jede o 500 ale taky to není max ale lepší než nic:)
-
A ja som zas tešil zbytočne už mi to zase ide 100-130 *6*
-
Není zač.....
Jinak sry za to, že je to napsané jak od mongola :D
-
-
-
-
-
-
680, i5 4.0GHZ full hd a kolem 15-25 FPS...
-
Pánové je vám jasné že tohle nemělo být ani optimalizované? Je to jen ochutnávka toho co přijde
-
-
Za ty prachy, co do toho komunita vrazila by si to zasloužilo lepší péči...Navíc ta grafika je hodně daleko do bombastické jak nám slibovali...
-
-
No podla videa je grafika oničom, priamo v hre 1680x1050 na max je to parádička, len mať na to stroj *15*
-
Od tohoto modulu se čeká aktivní feedback. Je to jen "alfa demo" které slouží k testování soubojového systému.
Nejde o open Betu. Vývojáři chtějí zpětnou vazbu. Chtějí vědět co se komunitě nelíbí a co změnit.
Roberts aktivně spolupracuje s komunitou. A mnoho věcí v SC je čistě nápad komunity. -
Dočkej času... jako...koz...
-
-
u wot m8?
-
-
-
Trollům nevysvětlíš :D
-
-
Gtx 670 nejvysi detaily pohodicka 50 fps Cpu i7 2600k4.3 ghz.
-
Tak určitě GZ. *3*
-
Nachystejte květináče, na vánoce jsem doma! *5*
-
-
To je frajer...
-
-
780TI a seká se mi to----odpad, nulová optimalizace, nestahovat, nekupovat...
-
-
Chápeš, doufám, že to je alfa verze?
-
-
Je to vůbec alfa? Nedalo by se to nazvat spíš pre-alfa nebo prototyp?
-
-
první alpha. bety se podle optimistických předpokladů dočkáme roku 2017 a plné hry roku 2021...
-
-
To víš, tohle není od Ubisoftu, tak mu 2GB stačí. *1* *1*
-
Je to pre-alpha verzia. Ja mám PC i5, 2GB RAM, HD7770 a hrám na 35+fps na mape Dying star, ta prvá mapa je náročnejšia.
-
-
2GB ram, se dívm, že vůbec spustíš Windows :D a ještě k tomu Star Citizen lol
-
-
Raději delší vývoj a víc obsahu, než aby se to nakonec ořezalo jak, to bývá zvykem jinde.
-
-
Budeš se divit, ale jo. Tenhle projekt financujú prakticky celý hráči *5*
-
= ty to platis?
-
-
-
-
-
Teplej, závidící troll, hater a možná konzolista, hra jede krásne *5*
-
-
Ha, mě se to taky seká, mám 7970GHZ a mám šílené propady...
-
-