Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to Ubisoft, takže si to nekoupím, i kdyby mě to bralo sebevíc.
  • Ty seš ale chytrej ptáček *14*
  • Tilwaen
    Díky. I podle Tvé reakce pod jiným příspěvkem asi nechám tento díl Anno až na nějakou výraznou slevovou akci. Zdejší komentáře ke koupi zrovna moc nenavnadily.
  • nechápu u budovatelske strategie v roce 2015 stavení do gridu (do mrížky), to už je docela zastarale ne?
  • Uzasny, me zajima krabickovka a ne tenhle digitalni odpad..navic tyhle stranky smrdej podvodem na 100 honu
  • Magister_Peditum
    V tom případě by byly obsahově prázdné všechny budovatelské strategie. *15*
  • Juust
    očividně retardi jako je eStar nechápou význam psaného textu, tudíž jsem ti to hodil znova do citace.A jenom pro upřesnění, jistě budu si kupovat ruský key z českého eshopu, abych mu chudákovi mohl zaplatit těch 250,- Kč, že mi to přeposlal!
  • jen menu je asi 10x vic interaktivni, nez celej order, ale pokus dobrej *1*
  • Takový PC Order. Vizuálně působivé ale obsahově prázdné.
  • ja hral predešle anno 2070 a taky mne to nechytlo, protože mi prišlo že je hratelnost založena na spamu. Napr. zjistite že potrebujete televize pro novy typ obyvatel a na ty televize potrebujete rekneme X plastu, tak začnete težit plast, k čemu potrebujete XY ruznych budov. Pak se vam odemkne nova vrstva obyvatel, kteri potrebují rekneme suši, tak jdete težit morske rasy, na co potrebujete XYZ dalsich novych budov a tak stale dokola a donekonečna. Proste takova obrácená pyramida. Ve vysledku mi to prišlo repetitivni a frustrující a hratelnost mi prišla takova "mechanicka"
  • walltar
    Jsou tam obchodní cesty... Jak máš ty tři prostředí (Temperate, Arctic, Moon) tak mezi nima musíš některé výrobky převážet. Ale zdálo se mě že to je úplně automatizované... Prostě jen naklikneš co, odkud a kam a potom už se to tam automaticky vozí bez jakýchkoliv problémů.
  • je to podle tebe RTS nebo budovatelska strategie?
  • ja to mam taky tak
  • Je tam nějaký výzkum, případně volitelné upgrady budov a podobné věci ?
  • Tilwaen
    Když nejsou obchodní cesty, znamená to, že pokud vytěžíš surovinu/uděláš výrobek, je automaticky distribuovaný všem ostatním koloniím? Nebo jak to funguje? A co tam pak děláš? *1* Jak sám říkáš, zejména v Anno 1404 byly obchodní cesty základem gameplaye.
  • walltar
    No já neříkám, že to je špatná hra... ale Easy to Play na ni sedí celkem dost. Nějakou výzvu tam nenajdeš. Na druhou stranu, kdo by čekal výzvu u Anno?

Pro mě asi největší problém je to stavění do gridu... tím pádem stejně jako u předchozích Anno to je hra na jedno dohrání (alespoň pro mě) protože jakmile projdu tím vývojem, tak není žádný důvod se vracet.

Ten management surovin taky není nějak geniální... Jenom prostě stavíš pořád víc a víc budov bez jakéhokoliv risku. Něco chybí? Postavím tohle 2x tohle 3x a tam to 5x a mám dalších 50 surovin plus. Jediné co tě omezí, tak množství těch vodních/horských míst...

Takže jo, jako hra na chvíli to beru, ale nemůžu říct že by to bylo nějaké mistrovské dílo. Aspoň že je tam několik prostředí, takže tak brzo nenastoupí nuda.
  • walltar
    No a nebo, pokud se bojíš, že o to příjdeš, můžeš za 1300 koupit u normálního CZ Eshopu... on prostě Steam není jediná a většinou už vůbec nejlevnější možnost.
  • Prophet
    http://www.kinguin.net/cz/product/210717/anno-2205-uplay-cd-key/
  • eStar
    Netřeba ruských eshopů. I české eshopy prodávají ruské klíče. Kde si myslíte že se vzala cenovka 900 kč? Samozřejmě vám pak hrozí že o hru přijdete, Ubisoft je na tohle zvláště háklivý.
  • tak vám nevim, když si čtu komenty, jestli hraju stejnou hru???? včera mi dorazila sběratelka.. u anno 2070 mám odehráno 100 hodin, předešlé díly podobně.. nový Anno je prostě boží věc - a to nejen z důvodu čistě nostalgickýho (blue byte je pro mě pojem) - tahle hra je prostě řemeslně mistrovský dílo a pro všechny milovníky RTS (který vycházej ve fakt malym počtu) je to povinnost (IMHO) . Odehrál jsem asi 10 hodin čistýho záseku a pořád jsem z toho hotovej stejně jako jsem byl z minulejch dílů - míra detailu nejen v managementu základny a surovin je prostě ohromující a já jen žasnu, že v záplavě dnešních easy to play hovínek tohle vůbec může vyjít!!! Uplay - chápu, že to hodně lidí štve (mně taky - mám na kompu steam, origin, uplay a gog galaxy), ale za to ta hra nemůže...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit